DOLAR

32,2511$% 0.14

EURO

35,0023% 0.27

GRAM ALTIN

2.417,88%0,36

ÇEYREK ALTIN

3.955,00%0,10

BİST100

10.676,65%-1,07

BİTCOİN

2226737฿%0.1126

ETHEREUM

120773Ξ%0.3069

a

GENÇ TUZSİAD MAHZUN GÖNÜLLERE DOKUNDU

GENÇ TUZSİAD YARDIM KOLİSİ DAĞITTI

Tuzla Sanayici ve İşadamları Derneği Geçen Sene Oluşturdukları Genç TUZSİAD Komisyonuyla Tuzla’da Ramazan Ayında da İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Kolisi Dağıtarak Ramazanın Bereketini Tuzla’yla Paylaştı.

Genç TUZSİAD Tuzla Genelinde İhtiyaç Sahipleri Tespit Edilerek, Ramazan Ayının İlk Gününde İçerisinde Yağ, Pirinç, Şeker, Çay, Makarna, Salça Gibi Temel Gıda Malzemelerinin Olduğu Ramazan Kolileri İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Evlerine Ulaştırdı.

Tuzla Sanayici ve İşadamları Derneğinde Genç TUZSİAD Ekibi İhtiyaç Sahiplerine Temel Gıda Paketi Yardımında Bulundu. Genç TUZSİAD Başkanı Mesut Koçyiğit Her Zaman ve Her Koşulda Mahzun Gönüllere Dokunmak İçin Durmadan Çalışmaya Devam Edeceklerini Ramazan Ayında “İyilik Paylaştıkça Çoğalır” Diyerek Tuzla’da İhtiyaç Sahiplerine El Uzatmaya Çalıştıklarını İfade Etti.

Rahmetin Bol Olduğu, Duaların Kabul Olduğu Eksiklerin Tamamlandığı Gafletin Kalktığı ve Kardeşliğin Tesis Edildiği Mübarek Ramazan Ayındayız, Daha Önce Belirlediğimiz İhtiyaç Sahibi Ailelerimizi Ziyaret Ettik. Tuzla Sanayici ve İşadamları Derneğinde Genç TUZSİAD Komisyonu Olarak Yönetim Kurulumuzla Beraber Yardım Kolilerini Teslim Ettik. Daha Önce Olduğu Gibi Bugünde Tuzla da Vatandaşlarımızın Yanında Olmak Bizim Görevimiz. Yardımlarımıza Ara Vermeden Devam Edeceğiz Diyen Genç TUZSİAD Başkanı Mesut Koçyiğit, TUZSİAD Başkanımız Erkan Yavuz Atagün ve Destek Olan İşadamlarımıza Teşekkür Ediyorum. Rabbim Tuttuğumuz Oruçları ve Yaptığımız Yardımlarımızı Kabul Buyursun İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA İFTAR ÇADIRI GELENEĞİ DEVAM EDİYOR

HIZLI YORUM YAP