DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI PANDEMİDE DE KADINLARIN ELİNDEN TUTTU

*EV EKONOMİLERİNE KATKI SUNMAK İSTİYORUZ

*TUZLA’DA İHTİYAÇ SAHİBİ KADINLARA İŞ İMKÂNI

*TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; “GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI, İHTİYAÇ SAHİBİ KADINLARI İSTİHDAM EDEREK, ÇALIŞIP ÜRETİP, KENDİ EV EKONOMİLERİNE KATKI SAĞLAMALARINA İMKÂN SAĞLIYOR”

*FATMA YAZICI; “BİRAZ BİZDEN, BİRAZ SİZDEN GAYRET İLE GEÇİM SIKINTISI ÇEKEN TÜM AİLELERE UZANMAK VE BİRLİKTE HAYAT BULMAK İÇİN GAYRET SARF EDİYORUZ”

Tuzla’da Alan El İle Veren Eli Buluşturan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, İhtiyaç Sahibi Kadınları İstihdam Ederek, Çalışıp Üretip, Kendi Ev Ekonomilerine Katkı Sağlamalarına İmkân Sağlıyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Bizim Amacımız “Gönül Elleri Çarşısı” Çatısı Altındaki Hanımefendilerin Kendi Beceri, İstekleri ve Eğilimlerine Göre Farklı Alanlarda Bu Tür Çalışmalar Yapıp, Onların Ekonomilerine Katma Değer Sağlayacak Şekilde Çalışmalarını Sağlamaktır” Dedi.

Tuzla’da Alan El İle Veren Eli Buluşturan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, İhtiyaç Sahibi Kadınları İstihdam Ederek, Çalışıp Üretip, Kendi Ev Ekonomilerine Katkı Sağlamalarına İmkân Sağlıyor. Gönül Elleri Çarşısı, Özellikle Pandemi Sürecinde İhtiyaç Sahibi İnsanların Evde Ürettikleri Ürünlerin Satın Alınması, Yine İhtiyaç Sahibi Kadınlar Tarafından Hediye Paketler Haline Getirilmesi ve Bu Hediyelerin Büyük Mağaza Zincirlerinde Satışlarına İmkân Sağlayarak, Elde Edilen Karın Yine İhtiyaç Sahibi Ailelere Verilmesini Sağlıyor. Bu Kapsamda Gönül Elleri Çarşısı Pandemi Şartlarına Uygun Hazırladığı İyilik Atölyesi’nde 20 İhtiyaç Sahibi Kadına Daha İş İmkânı Sağlayarak Üretimin Startını Verdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı, İlk İş Gününü Yaşayan Kadınlara Sürpriz Ziyarette Bulundu.

“ÇOK KIYMETLİ BİR ÇALIŞMAYA ORTAKLIK YAPIYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Herkes İçin Çok Kıymetli Bir Ortaklık Yaptıklarını Belirterek,” Gönül Elleri Çarşısı’nın 2009 Yılından İtibaren Tek Bir Amacı Vardı İhtiyaç Sahibi İle İhtiyaç Fazlasını Buluşturmaktı. Bugün Gördüğünüz Proje de Aslında Yine Çok Güzel Bir Hareket Olan İyilik Hareketi’nin Yapmış Olduğu Bir Çalışmaya Bizim Gönül Elleri’nin Kendi Bünyesinde ve Çatısı Altında Çalışmalar Yaparken İhtiyaç Sahipleri, İhtiyaç Duyabilecek Olan, Evine Bir Katkı Sağlamak İsteyen Bir İyilik Yapıp Gerçekten Mutlu Olmak İsteyen Herkes İçin Çok Kıymetli Bir Çalışmaya Ortaklık Yapıyoruz. Öncelikle Ben İyilik Hareketi’ne Teşekkür Ediyorum. Burada da Bu Hareketin Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı İle İşbirliği Konusunda Eşim Fatma Hanım İle Birlikte, Çalışan Tüm Gönül Elleri’ndeki Hanımefendilere Çok Teşekkür Ediyorum.

“ÜRETMENİN KEYFİNİ YAŞAMALARINI İSTİYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Daha Çok Bu Harekete Katılıp Gelip Burada Çalışmalarda Bulunan Hanımefendilere Yürekten Teşekkür Ediyorum. Onlar Gerçekten İyilik Hareketi’ne Destek Verirken Aynı Zamanda Kendi Evlerine Bir Ekonomi, Katma Değer Oluşturmaları, Kendilerini Mutlu Hissetmeleri, Üretmenin Keyfini Yaşamaları. Bizim Amacımız da Zaten Gönül Elleri Çatısı Altındaki Kayıtlarımız Altındaki Hanımefendilerin Kendi Beceri, İstekleri ve Eğimlerine Göre Farklı Kategorilerde Bu Tür Çalışmalar Yapıp Onların Ekonomik Katma Değer Sağlayacak Bir Şekilde, Evlerine Katkı Sağlayacak Şekilde Çalışmalarını Sağlamaktır. Başardığımıza İnanıyorum. Emeği Geçen Herkese Yürekten Teşekkür Ediyorum. Bunu Artıracağız. Şu Anda 60-70 Hanımefendi Var Ama Bunu Daha da Artırarak, İşleri de Artırarak Devam Etmek İstiyoruz. Bu İyilik Hareketi İle Başka Sivil Toplum Kuruluşları İle Olacak. Bazı Üretim Aşamasında Olan Fabrikalar İle Evlere Varıncaya Kadar. Ama Onu Sosyal Güvence Konusundaki Bazı Kısımları da Kanuni Zorlukları Aşarak Devam Edeceğiz” Dedi.

“LÜTFEN BURAYA GELİN VE ÜRETMENİN KEYFİNİ YAŞAYIN”

Gönül Elleri Çarşısı’nın 12 Yaşında Olduğunu Belirten Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllülerinden Dr. Fatma Yazıcı İse Şunları İfade Etti. “Biz Sadece Hazır Veren Bir Kurum Olmak İstemiyoruz. Üretmek İsteyen Kadınları da Buraya Davet Ederek Üretim Alanımızı Genişleterek Kadınlara Üretmenin Keyfini Yaşatmak İstiyoruz. Biraz Bizden, Biraz Sizden Gayret İle Geçim Sıkıntısı Çeken Tüm Ailelere Uzanmak ve Birlikte Canlılık Kazanmak, Birlikte Hayat Bulmak İçin Gayret Sarf Ediyoruz. Bu Yüzden Geçim Sıkıntısı Çeken Tuzlalı Kadınlarımıza Seslenmek İstiyorum. Lütfen Buraya Gelin ve Üretmenin Keyfini Yaşayın. Ev Ekonomisine Katkı Sağlamanın Keyfini Yaşayın Diyorum” Dedi.

İŞ SAHİBİ OLAN KADINLARIN ORTAK MUTLULUĞU

Çalışıyor Olmaktan Dolayı Mutlu Olan Emine Dola,” İş Olduğu İçin Çalışıyoruz Burada. Mutluyuz. Şadi Yazıcı’dan Çok Razıyız. İş Verdiği İçin Teşekkür Ederim” Dedi. Ayşe Ok,” Yaptığımız İşten Dolayı Mutluyuz. Bize Ek Gelir Oluyor. Bize Yardım Ettikleri Süre Zarfı İçerisinde Her Zaman Bir Elleri Uzandı. Onlara Çok Teşekkür Ederim Bu Konu İçin. Tekrardan Evimize Bir Katkı Sundular. Tekrardan Bize Elleri Uzandı” Dedi. Evine Katkı Sağladığını Belirten Döndü Aslan,” Burada Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın Bize Sunduğu El İşi Programına Katıldık. Evimize de Katkıda Bulunuyoruz. Çok İyi Oluyor. Tuzla Belediyesi’ne Bütün Kadınlara Böyle Bir İmkân Sundukları İçin Çok Teşekkür Ediyorum” Dedi.

“GERÇEKTEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞABİLDİĞİMİZ İÇİN BURADAYIZ”

İstihdam Konusunda Gönül Elleri Çarşısı İle İş Birliği Yapan İyi Bir Hareket’in Kurucusu Ezgi Ökse,” Bugün Burada Bir Firmanın 4 Bin Adet Hediye Kutusunu Yapıyoruz. Gönül Elleri Çarşısı Çalışanları İle Birlikte. Gönül Elleri Çarşısı’nı Tercih Etmemizin Sebebi Çok İyi Organize Olmuş, Gerçekten İstihdam İhtiyacı Olan Kişileri Belirlemiş Çok Aktif Bir Yer Burası. Sevgili Şadi Bey ve Eşi Fatma Hanım’ın Süreci Çok Titizlik İle Yürüttüklerini Çok Yakinen Biliyorum. Burada Gerçekten İhtiyaç Sahibi Olan Kişilere Çok Rahat Ulaşabildiğimiz İçin Gönül Elleri İle Birlikteyiz” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA DÖRT KİŞİNİN YARALANDIĞI KAZA GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

HIZLI YORUM YAP