DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ KADINLARA İSTİHDAM DESTEĞİ

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı İhtiyaç Sahibi Kadınları İstihdam Ederek Ev Ekonomilerine Katkı Sağlıyor. Gönül Elleri Çarşısı İle Bir Kozmetik Firması Arasında Paketleme Konusunda Yapılan İş Birliği İle İhtiyaç Sahibi Olan 10 Kadına Daha İstihdam İmkânı Sağlandı.

Türkiye’nin Dört Bir Yanında Alan El İle Veren Eli Buluşturan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, İhtiyaç Sahibi Kadınları İstihdam Ederek Ev Ekonomilerine Katkı Sağlamaya Devam Ediyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Talimatlarıyla Hayata Geçirilen Proje Kapsamında Gönül Elleri Çarşısı İçerisinde Kurulan ‘İyilik Atolyesi’nde’ İhtiyaç Sahibi Kadınlar, Yapılacak İşin Mahiyetine Göre Davet Edilerek Sadece Yardım Alan Değil, Kendi Alın Teriyle de İstihdama Katılması Sağlanıyor. Bu Kapsamda Bir Kozmetik Firmasıyla Paketleme Konusunda İş Birliği Yapılarak Sadece İhtiyaç Sahibi Olan Kadınlardan Oluşturulan İyilik Atölyesinde, 10 İhtiyaç Sahibi Kadına İstihdam Desteği Sağladı.  Kozmetik Firmasının Sahibi Hacer Aydın, Gönül Elleri Çarşısı’nın Kurucu Gönüllülerinden Olan Tuğba Muslu İle Birlikte Gönül Elleri Çarşısı’nı Gezerek Yapılan İyilik Hareketleri Hakkında Bilgi Aldı.

“TOPLUMU AYAKTA TUTMANIN EN BÜYÜK FAKTÖRÜ KADINLARIMIZ”

Gönül Elleri Çarşısı’nın Kurucu Gönüllülerinden Tuğba Muslu,” Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Olarak, 4 Bin 500 Kadın Kent Gönüllümüz İle 12 Yıldır Burada Hizmet Vermekteyiz. 12 Komisyonumuz Her Alanda İhtiyaç Sahibi Ailelerimizin Yanında Olmaya Devam Ediyor. Bunun Yanında, Üretim İçin ‘İyilik Atölyesi’ Kurduk. Bu Atölyede Yine 12 Yıldır Kadınlarımız Üretime, Aile Bütçelerine Katkı Sağlamak İçin Bir Aradalar. Meslek Edinme Adına da Onlara Her Türlü Eğitimi ve Desteği Veriyoruz. Zaman Zaman Firmalardan İş Bağlantısı Kurarak, Kadınlarımıza Burada Üretim Yaptırıyoruz. Dönüşümü Yine Onlara Oluyor. Biz Burada Sadece Aracı Durumdayız. Bugün Hacer Hanım Burada, Kendisi Üretim Yapımızı Görüp Firması İle Beraber Bizlere Destek Olmak İstedi. Sağ Olsunlar Kendileri Bizzat Gelerek Bizleri Ziyaret Ederek Faaliyet Alanlarımızı Gördüler.  Biz Her Zaman Söylediğimiz Gibi Burasını Kadın Desteği ve Kadın Gücü İle Ayakta Tutuyoruz. O Yüzden Böyle Güçlü Kadınlarımızın Bize Destek Vermelerini Çok Önemsiyoruz. Çünkü Bir Toplumu Ayakta Tutmanın En Büyük Faktörü Kadınlarımız” Dedi.

“KADIN VE ERKEK GİRİŞİMCİLERİN GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NA DESTEK SAĞLAMALARINI İSTİYORUM”

İhtiyaç Sahibi Kadınların Gönül Elleri Çarşısı’nda Çalışarak Kendi Çocuklarının Gözünde Daha İyi Bir Kimlik Kazandıklarını Belirten Kozmetik Firmasının Sahibi Hacer Aydın,” Bu Güzel İyilik Hareketini Keşfettikten ve Tanıdıktan Sonra Bizim Firmamızınız İçerisinde Paketleme İşlerimiz Oluyordu. El Yapımı Sabunların El İle Paketleme İşlerimiz Oluyor. Bu Ürünlerimizi Hem İhracata Gönderiyoruz Hem de Büyük Perakende Firmalarına Veriyoruz. Bu Paketleme İşlemini Ben Buraya Taşımak ve Bir Anlamda Desteklemek İstedim. Çünkü Kadınların Desteklendiği Her Yer Benim İçin Çok Kıymetli ve Değerli. Tuğba Hanım’ı Burada Canı Gönülden Tebrik Ediyorum. Bugün Gönül Elleri Çarşısı’nı Detaylı Bir Şekilde Gezdim. Atölyeleri Gördüm, Kadınların Nasıl Desteklendiğini Gördüm. Güzel Ürünlerin Nasıl Ortaya Çıktığını Gördüm. Hem Hayranlık Duydum, Hem de İnanılmaz Bir Gurur Duydum. Bir Kadın ve İnsan Olarak. Toplumumuzun Bu Tarz Kuruluşlara Çok İhtiyacı Var. Ben Ucundan Bir Desteğimi Verdim ve Sonuna Kadar Desteğimi Sürdürmeye Devam Edeceğim. Buradan Tüm Kadın ve Erkek Girişimcilere Çağrıda Bulunmak İstiyorum.  Gönül Elleri Çarşısı’na Destek Olun. Burada Bu Kadınlar Desteklendiği Zaman Bir Güç Kazanmış Oluyorlar. Hem Kendi Evlerine Katkı Sağlamış Oluyorlar. Hem de Kendi Çocuklarına Karşı Toplumda Bir Kimlik Kazanmış Oluyorlar. Hem de Farklı Bir Ortama Girip Meditasyon Yaşıyorlar. Bu Beni Çok Duygulandırdı. Kadınlar O Kadar Güzel Eğitilmiş ve O Kadar Güzel İşler Çıkartıyorlar ki, Bu Oluşumun Sözde Kalmasını Özünde Samimiyet İle Çalıştığını Gördüm. O Yüzden Çok Duygulandım” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA İSTANBUL’UN FETHİ, MEHTER TAKIMI İLE KUTLANDI

HIZLI YORUM YAP