DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

“GÖR BİZİ ŞADİ ABİ” DİYEN GENÇLERE BAŞKAN YAZICI SÜRPRİZ YAPTI

Tuzla Belediyesi, Koronavirüs Salgınının Başladığı Günden İtibaren, Sokakları Köpüklü Sabun İle Yıkayarak Dezenfekte Etmeye Devam Ediyor.

Tuzla Belediyesi, Koronavirüs Salgınının Başladığı Günden İtibaren, Sokakları Köpüklü Sabun İle Yıkayarak Dezenfekte Etmeye Devam Ediyor. Ekiplerin Yine Yayla Mahallesi’nde Gerçekleştirdiği Yıkama Sırasında, Simay ve Yağmur İsimli Gençler, Ellerine Fırça Alarak Sokağa İndiler. Sokağı Fırçaladıkları Anları Sosyal Medya Hesaplarından, “İşe Koyulduk Dostlar, Gör Bunu Şadi Abi” Diyerek Paylaşan Gençlere, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Sürpriz Yaptı. Simay ve Yağmur’un Oturdukları Sokağa Temizlik Aracı Giderken, Temizlik Personeli İle Birlikte Sokakları Temizlediler. Yaşanan Keyifli Anlar Kameralara Saniye Saniye Yansıdı.

Tuzla Belediyesi, Koronavirüs Salgınının Başladığı 2020 Yılının Mart Ayından İtibaren Virüsün Bulaş Zincirini Kırmak İçin Başlattığı Çalışmalardan Bir Tanesi Olan Sokak Yıkama ve Dezenfekte Uygulamasını, Tam Kapanma Döneminde Artırarak Sürdürüyor. Tuzla Belediyesi Yıkama Aracı, Yayla Mahallesi’nde Çalışma Yaparken, Evlerinin Camlarından Sokaklarının Yıkandığını Gören Simay ve Yağmur İsimli Gençler Ellerine Fırça Alarak Sokağa İndiler. Sokağı Fırçaladıkları Anları Sosyal Medya Hesaplarından, “İşe Koyulduk Dostlar, Gör Bunu Şadi Abi” Diyerek Paylaşan Gençlere, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Sürpriz Yaptı. Simay ve Yağmur’un Oturdukları Sokağa Temizlik Aracı Giderken,  Temizlik Personeli İle Birlikte Sokakları Temizlediler. Gençlerin Şaşkınları ve Yaşadığı Keyifli Anlar Kameralara Saniye Saniye Yansıdı.

“BİR BAKTIK TUZLA BELEDİYESİ YARDIMA GELMİŞ”

Yaşadıkları Mutluluğu Anlatan Simay Çetinel,” Sabah Buradan Tuzla Belediyesi’nin Arabası Geçti. Köpüklü Bir Şekilde Buraları Temizliyorlardı ve Her Yerin Köpük Olduğunu Fark Ettim. Bunu Gördüğümüz Gibi Aşağı İnmeye Karar Verdik. Süpürgelerimizi Alıp Aşağıya İndik. Fırçamız İle Temizlemeye Başladık ve Sosyal Medyadan Paylaştık. Bir Saat Geçmeden Bize Ulaşıldı ve Bir Baktık, Tuzla Belediyesi Bize Yardıma Gelmiş. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Aracı Gönderdiği İçin ve Bu Kadar Ekibi Yorduğu İçin Çok Teşekkür Ederiz” Dedi.

“DÜZENLİ OLARAK YIKAMA VE DEZENFEKTE YAPMAKTAYIZ”

Sokağı Temizleyen Tuzla Belediyesi Personeli, ”Temizlik İle İlgili Kardeşlerim Sosyal Medyadan Yazmışlar. Kayıtsız Kalamadık. Tuzla Belediyesi Olarak İlçemizin Cadde ve Sokaklarında Her Gün Düzenli Olarak Yıkama ve Dezenfekte Yapmaktayız. Kardeşlerimin Duyarlılığına Çok Teşekkür Ediyorum. Aynı Zamanda Başkanımızın Selamını da Kendilerine İletiyorum” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GİYSİ KUMBARASINDAKİ AKIL ALMAZ GÖRÜNTÜ KAMERADA

HIZLI YORUM YAP