DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

GÜRSOY VE AKKÖSE CHP GENÇLİĞİNE UMUT OLDU

Cumhuriyet Halk Partisinde Aday Yada Aday Adayı Olmak İş Garantisi Anlamına Mı Geliyor. CHP Tuzla’da Salim Gürsoy ve Bülent Akköse’nin Seçimler Sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesinde İş Bulması ve Çalışması, CHP’li Gençliğe Umut Olurken, Onlara da Sıra Geleceği Heyecanı Sardı.

Aslında, Siyaseti Kendi Menfaatleri Açısından Yaptıkları Nasıl da Belli Oldu. Aday ve Aday Adayı Olan Kişilerin Belediye Başkanı Olmak Yerine Daha İyi Birer İş Bulmak Adına, Adaylıkları Kariyer Basamaklarında Birer Adım Olarak Gördükleri, İşe Alınma Süreçleri Tamamlanınca Görmüş Olduk.

Yazık, Adaylıklar Özgeçmişlerinde İşe Alım İçin Kullanılır Oldu.

Tabi Bu Gençlik İçin de Umut Olmadı Değil, Özgeçmiş Kuralları Arasında Ne Olması Gerektiğini Net Olarak Anladılar.

Yerel Seçim Sürecinde Koşturan Aday ve Aday Adayının Bulduğu İşler, İş Arayan Chp’li Gençler İçinde Umut Oldu. Şimdi Bu Gençler “Parti Bizi Ne Zaman Bir İş Sahibi Yapacak, Bizde Birilerinin Arkasında Dolaşıp İş Bulanların Arkasında Dolaştık Aylarca” Diyerek Sabırsızlanmaya Devam Ediyor.

Ne Kadar Üzücü Bir Durum, Seçim Vaatleri Sırasında Ulusal Kanallarda Televizyonda Seçmenlerin Karşısına Çıkıp, İlçemizde Yeterince Üniversite Var. Üniversite Kurup Ne Yapacaksınız. İlçemizdeki İşsiz Gençlere İş Bulun Diyen Chp Adayı Salim Gürsoy, Bu Konuda Gereken Adımları Attı ve İlk İşi Kendisine Buldu.

Yıllardır Siyasette Yer Alıp Akılları Ne İş Yaptığı Sorusunun Kurcaladığı Salim Gürsoy, Sonunda Sevenlerini Sevindiren Bir İşe Girmeyi Başardı. Az Değil, 25 Sene Koşturduğu Siyaset Sonunda, Defalarca Yenilgi Yaşamasının Ardından İBB Sayesinde Bir Makam Sahibi Olan Salim Gürsoy İle Birlikte Akıllara İş Bulma Sözü Verdiği Gençlerin Durumunun Ne Olacağı Geldi.

Yerel Seçimlerin Diğer İsmi Bülent Akköse Yağlı Güreşleri İzlemeye Dahi İBB Adayı İle Giden, Yıllarca Farklı Kurum ve STK Yönetimlerinde Yürüttüğü Sekreterlik Görevlerinin Ardından, Hep Peşinde Dolaştığı İBB Adayının Uygun Görmesiyle Bir Nevi Ödül Olarak Elde Ettiği İşin Keyfini Sürüyor.

Toplumun Önünde Giden İnsanlar Olduğunu İddia Edip, Aslında Kendilerini İnsanların Önünde İmtiyazlı Ayrıcalıklara Sahip Birer Kişi Gören Bu İki Zat, Toplumu Değil, Kendilerini Düşündüklerini Makamlara Bir Bir Kurularak Göstermiş Oldular.

Etraflarında Kendilerini Umut Olarak Gören İnsanların, İyi Niyeti Kullanarak, En Yakınındaki Kişilere Politika Yapıp, Milletin Sırtından Kendilerini Makamlara Kavuşturan Gürsoy ve Akköse Şu Sorulara Cevap Vermelidir;

-İBB Seçimlerinin Ardından Geçen 1 Yıl İçinde Kaç Gence İş Buldu?

-Seçimlerin Ardından Tüm Yetki Ellerinde Olmasına Rağmen İlçemizin Hangi Problemini Çözdü?

-Parti Örgütü İçinden Kimlere ve Ne Karşılığında Yardımcı Oldular?

-Seçim Otobüslerinin Üzerinden Pervasızca Verdikleri Sözlerin Hangisini Tuttular?

-Seçimler Bittikten Sonra Örgütün Kapısından Kaç Defa Girip Partilileri Dinlediler?

-Yerelde İlçe Problemleri Üzerine Kaç Tane Çalışma Yaptılar?

-Etraflarında Söz Verdikleri Gençler İş Ararken, Kendileri İBB İmkanlarından Faydalanırken Ne Hissettiler?

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

EĞİTİMDE ŞAMPİYONLAR KALE OKULLARINDAN LGS MARATONUNDA BİRİNCİ OLDULAR

HIZLI YORUM YAP