DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

HALİL SEZAİ HAKKINDA 13 YIL 10 AYA KADAR HAPİS İSTEMİYLE İDDİANAME HAZIRLANDI

Tuzla’da Komşusunu Darbettiği Gerekçesiyle Tutuklanan Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Hakkında 13yıl 10 Aya Kadar Hapis İstemiyle İddianame Hazırlandı.

Tuzla’da Komşusunu Darbettiği Gerekçesiyle Tutuklanan Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Hakkında 5 Ayrı Suçtan Toplamda 3 Yıl 7 Aydan, 13 Yıl 10 Aya Kadar Hapis Cezası İstemiyle İddianame Hazırlandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 66 Yaşındaki Komşusu Hüseyin Meriç’i 18 Eylül’de Darbettiği Gerekçesiyle Tutuklanmasına Karar Verilen Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Hakkında Yürütülen Soruşturmayı Tamamladı.

Soruşturma Sonucunda Hazırlanan İddianamede, Müşteki Hüseyin Meriç’in Tuzla İlçesinde İkametinin İçerisinde Bulunduğu Esnada, Şüpheli Halil Sezai Paracıkoğlu’nun İçeriye Girerek “Seni Öldürmeye Geldim” Diyerek Tehdit Ettiğini, Bu Sırada Elindeki Odun Parçası İle Kendisine Vurduğunu, Uzaklaşmak Amacıyla Koşarak Evin Dışına Çıktığını, Dışarıda da Paracıkoğlu Tarafından Yumruk ve Tekme İle Darp Edildiğini Söylediği Anlatıldı.

Şikayetçi Meriç’in, Paracıkoğlu’nun Daha Sonra Küfürlerine ve Tehditlerine Devam Ettiğini, Kendisinin O Sırada Sokakta Bulunanlardan Yardım İstediğini, Sokak Kalabalıklaşmaya Başlayınca Paracıkoğlu İle Yanındaki Şahısların Arabaya Binerek Olay Yerinden Uzaklaştığını Söylediği Aktarılan İddianamede, Yaşanan Olaylar Sırasında Yaralandığı İçin Hastaneye Giderek Tedavi Olduğunu Belirten Meriç’in Bu Nedenle Şikayetçi Olduğunu Beyan Ettiği Kaydedildi.

İddianamede, Şüpheli Halil Sezai Paracıkoğlu’nun İfadesinde İse Olay Günü Arkadaşı Olan Murat Aytaç Ağırlar’a Ait Tuzla İlçesinde Bulunan Villaya Çekim Yapmak Amacıyla Gittiklerini, Müşteki Hüseyin Meriç’i Yaklaşık 2 Senedir Tanıdığını, Geçmişteki Samimiyetine Güvenerek Çekim Yapmak İçin Villayı Kullanma Amacıyla Meriç İle Görüşmeye Geldiğini, Görüşmeye Gelirken Sevdiği Bir Çiçeği Aldığını Söylediği Bildirildi.

Daha Sonra Villanın Müştemilatında Bulunan Odunluktan Bir Adet Odun Parçası Aldığını Anlatan Paracıkoğlu’nun, Odun Parçasını Meriç’e Şaka Amacıyla Uzattığını, Bu Esnada Meriç’in Kendisine Karşı “Tehdit ve Hakaretlerde” Bulunduğunu, Daha Sonra Aralarında Tartışma Yaşandığını, Müşteki Meriç’in Küfürlerine ve Tehditlerine Devam Edince Bir Anlık Sinirle Bir Kaç Defa Kendisine Vurduğunu ve O Sırada Küfür de Etmiş Olabileceğini Söylediği Belirtildi.

HALİL SEZAİ’NİN ELİNDEKİ ODUN PARÇASI “SİLAHTAN” SAYILDI

Olay Günü Taraflar Arasında Gürültü Yapma Meselesi Yüzünden Tartışma Yaşandığı Belirtilen İddianamede, Bu Tartışma Esnasında Şüpheli Halil Sezai Paracıkoğlu’nun Elinde Bulunan Yaklaşık 30 Santimetrelik Odun Parçası İle Müşteki Hüseyin Meriç’i Tehdit Ettiği, Küfür İçerikli Sözler Sarf Ederek Alenen Hakarette Bulunduğu Anlatıldı.

İddianamede, Paracıkoğlu’nun Yaşanan Bu Tartışma Esnasında Müşteki Hüseyin Meriç’i Odun Parçası İle ve Daha Sonra Tekme ve Yumruk Atmak Suretiyle Yaraladığı, Müşteki Meriç’in Alınan Adli Doktor Raporuna Göre Basit Bir Tıbbi Müdahale İle Giderilebilecek Şekilde Yaralandığı Bilgisi Verildi.

Şüpheli Halil Sezai’nin Bu Şekilde Üzerine Atılı “Kasten Yaralama” Suçunu Silahtan Sayılan Odun Parçası İle İşlediği Vurgulanan İddianamede, Şüpheli Paracıkoğlu’nun, Müşteki Meriç’e Ait İkamete Girmeye Çalıştığı Esnada İkametin Kapısında Kapalı Konumda Bulunan Sinekliğe Zarar Vererek “Mala Zarar Verme” Suçunu da İşlediği Kaydedildiği Anlatıldı.

İddianamede, Şüpheli Paracıkoğlu’nun, Müşteki Meriç’e Ait İkamete İzinsiz Bir Şekilde ve Meşru Olmayan Bir Amaca Yönelik Olarak Girdiği ve Burada Kaldığı, Bu Nedenle de Üzerine Atılı “Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme” Suçunu İşlediği Kaydedildi.

Bu Kapsamda Halil Sezai Paracıkoğlu’nun “Silahla Tehdit”, “Silahla Kasten Yaralama”, “Alenen Hakaret”, “Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme” ve “Mala Zarar Verme” Suçlarından Toplamda 3 Yıl 7 Ay 15 Günden, 13 Yıl 10 Aya Kadar Hapisle Cezalandırılması İstendi.

İDDİANAME KABUL EDİLİRSE HAKİM KARŞISINA ÇIKARILACAK

Hazırlanan İddianame, Değerlendirilmek Üzere Anadolu 12. Asliye Ceza Mahkemesine Gönderildi. Mahkemenin İddianameyi Kabul Etmesi Halinde, Halil Sezai Paracıkoğlu Hakim Karşısına Çıkacak.

İddianamede, Paracıkoğlu’nun Tutukluluğuna Yönelik İtiraza Bakan Hakimliğin İtirazın Reddine Karar Vererek, Tutukluluk Halinin Devamına Hükmettiği Bilgisi De Verildi.

HÜSEYİN MERİÇ HAKKINDA TAKİPSİZLİK KARARI

Öte Yandan Paracıkoğlu’nun Yaşanan Olay Sırasında Kendisini Darbederek Hakaret Ettiğini Öne Sürdüğü Komşusu Hüseyin Meriç Hakkında Yaptığı Şikayet Üzerine “Hakaret” ve “Basit Yaralama” Suçlarından Başlatılan Soruşturmada Kovuşturmaya Yer Olmadığına Karar Verildi.

Paracıkoğlu Hakkında da, Meriç’in Şikayeti Üzerine “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” Suçundan Yürütülen Soruşturma da Takipsizlikle Sonuçlandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SAĞLIK BAKANI KOCA: TÜM SAĞLIK SORUNLARINA KARŞI GÜÇLÜ KALMAMIZ SAĞLIK SİSTEMİMİZİN BAŞARISIDIR

HIZLI YORUM YAP