DOLAR

32,3621$% -0.38

EURO

34,8120% -0.05

GRAM ALTIN

2.399,01%-0,96

ÇEYREK ALTIN

3.946,00%-0,87

BİST100

10.208,65%1,62

BİTCOİN

1914583฿%0.98289

ETHEREUM

96623Ξ%0.3857

a

HASAN DEMİRCİ’NİN VE AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

DİYANET, SİYASET, SPOR VE İŞ DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

Tuzla Belediyesinin Eski Özel Kalem Müdürü Çayırova Vaizi Hasan Demirci’nin Oğlu Muhammet Taha ve Zümrüt (Kahraman) Demirci Çifti Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Sarayında 5 Şahit İle Evlendi.

Tuzla Belediyesinin Eski Özel Kalem Müdürü Çayırova Vaizi Hasan Demirci’nin Oğlu Muhammet Taha ve Zümrüt (Kahraman) Demirci Çifti Diyanet, Siyaset, Spor ve İş Dünyası Buluştuğu Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Sarayında 5 Şahit ve Çok Sayıda Misafirin Katıldığı Sade Bir Nikahla Dünyaevine Girdi. Düğünde Siyasilerden Çok Sayıda Çelenk ve Tebrik Mesajları Geldi.

Muhammet Taha ve Zümrüt (Kahraman) Demirci Çiftin Nikah’ına Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kant, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kömekçi, Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Çabuk, Çayırova Müftüsü Yusuf Bingöl ve Sümeyye Kıran Şahitlik Etti.

Tuzla Belediye Ailesi, Demirci ve Kahraman Aileleri Birlikte Diyanet, Siyaset, Spor ve İş İnsanlarından Oluşan Çok Sayıda Davetli de Katılarak Çiftleri Nikahında Yalnız Bırakmadı. Törende Çayırova Vaizi Hasan Demirci ve Eşi Davetlilerle Yakından İlgilendi.

Nikah Akdinden Sonra Evlilik Cüzdanını Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Kant Başkan Yazıcı’nın Selamını İleterek İl Başkanlığına Ardından İstanbul Fethi Programına Katılması Gerektiği İçin Katılamadığını Çiftleri Tebrik Ettiğini Selamlarını İletti Bende Sizlere İletmiş Olayım Sözlerin Ardından Çiftleri Tebrik Ederek Biz Erkekler İhtiyaç Olduğundan Evlilik Cüzdanı Nerdedir Bilmeyiz O Yüzden Gelinimize Veriyoruz Cüzdanı Onlar Daha İyi Saklarlar. İki Cihan Saadeti Dileyerek Mutluluklar Sizinle Olsun Sözleriyle Evlilik Cüzdanını Gelin Hanıma Verdi.

Oğlunun Evlenmesiyle Mutluluğu Gözünden Okunan Çayırova Vaizi Hasan Demirci Gazetemize Yaptığı Açıklamalarda Bu Mutlu Gününde Bizleri Yalnız Bırakmayan ve Nikahımıza Katılarak Şahitlik Eden Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kant, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kömekçi, Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Çabuk, Yusuf Bingöl ve Sümeyye Kıran Mesai Arkadaşlarım ve Başkan Yardımcılarımıza, Meclis Üyelerimize, Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcilerine, Katılan ve Katılamayarak Telefonla, Telgrafla ve Çiçekleriyle Bu Mutlu Günümüze Şahitlik Eden Herkese, Aile Dostlarımıza Velhasılı Tüm Kıymetli Dostlarımıza Şahsım ve Ailem Adına Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyoruz İfadelerini Kullandı.

SELAM TUZLA GAZETESİ Olarak Zümrüt ve Muhammet Taha Demirci Çiftini Tebrik Eder, İki Cihan Saadeti Dileriz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP’DEN TUZLA’YA “ADIM ADIM 2023” ÇIKARTMASI

HIZLI YORUM YAP