DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

HASRET BİTTİ! AK TUZLA TEŞKİLATI BAYRAMLAŞMASINDA PARTİLİLER BİRARAYA GELDİ

AK PARTİ TUZLA’DA VİTES YÜKSELTİYOR

AK Parti Tuzla İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramının İlk Gününde Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi. Partililerin Yoğun İlgi Gösterdiği Bayramlaşma Töreni İlçe Binasında Gerçekleşti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanlığında, İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Başkanlığında Ramazan Bayramının İlk Gününde Partililer Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi. Bayramlaşma Törenine İstanbul Milletvekili Av.Serkan Bayram, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, İlçe Yöneticileri,  Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Dr. Tuğba Arslanoğlu Karakaya ve Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı ve Yönetim Kurulu, Mahalle Başkanları ve Yönetim Kurulu Yanısıra Önceki Dönemde Görev Alanlarla Beraber Çok Sayıda Partili Yoğun İlgi Gösterdi.

Açılış Konuşmasını Yapan İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Ramazan Dönemi Pandemi Sonrası Teşkilatlarımızın Heyecanlandığı Sürece Girdik. Kongremizden Bu Yana Sahadayız Ramazan Boyunca Tüm Tuzla’da Teşkilatlarımız Seferber Oldu Binlerce Haneye Girdik. Birçok Ziyaretler Her Gün Farklı Mahallede Çok Sayıda İftar, Sahurlar Yaptık Ya da Katıldık.  17 Mahallemizde Teşkilatlarımız Çok Çalıştılar Huzurlarınızda Her Birine Teşekkür Ediyorum. Her Biri Alkışı Hak Ediyor. Mahalle Başkanlarımızdan Milletvekillerimize Kadar, İlçe Yöneticilerimiz, Belediye Başkanımız, Meclis Üyelerimize Kadar Tam Kadro Sahada Paylaşmayı ve Kardeşliği Ramazan’ın Bereketi İle Birleştirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde, Bayramdan Sonra Vitesi Yükselterek 2023 Seçim Çalışmaları İçin Durmadan Yorulmadan Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz. Bayramlaşma Programına İcabet Ettiğiniz İçin Teşkilatım Adına Teşekkür Ediyor, Ayaklarınıza Sağlık, Hayırlı Bayramlar Allah’a Emanet Olun İfadelerini Kullandı.

Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı ve Kadın Kolları Başkanı Dr. Tuğba Arslanoğlu Karakaya’da Tüm Partililerin Bayramını Tebrik Eden Birer Konuşma Yaptılar.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı da Bayramınız Mübarek Olsun Sözleriyle Başladığı Selamlama Konuşmasında Önce Ramazana Sonra Bayrama Kavuşturan Rabbime Ham Ediyorum. Çok Önemli Bir 2 Yıl Geçirdiklerini Sevdiklerimizden Uzak Kısıtlı Ortamlarda Yaşadık. İlçe Yönetimimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Meclis Üyelerimizle Sahada Hep Birlikte Yapılan Ramazan Çalışmalarıyla Rahmeti, Bereketinden Manevi İklimiyle Hep Beraber Yaşadık. Sayın Cumhurbaşkanımızın Çok Güzel Bir Sözü Var Onda Birinden Faydalanıp Gaza Basmak Lazım Viteslerden Bahsedildi Ama Şanzuman Kalktı Artık Vites Hiç Yok Artık Bastık Mı Gaza Hızlı Gideceğiz 2023’e Kadar Durmadan Yorulmadan Çalışacağız. Çok Kıymetli ve Önemli Zamanları Yaşayacağız Önümüzdeki 1 Yıl İçerisinde Bunu İyi Değerlendirmemiz Lazım 2023 Seçimin Zaferiyle de Tarihi Yeniden Yazacağız. Yazmaya Devam Edeceğiz. Uzun Yıllardır Yazdığımız Tarihe Yeniden Yazarak 20 Yıldır Kazanımlarımızı Hizmetlerimize Devam Edeceğiz. Bizim Doğalgazımı Yok Petrolümüz Yok Bazı Değerli Madenler Denilen Madenlerimiz Yok Biz Tamamen Dişimizden Tırnağımızla Çalışarak, Gayret Ediyoruz Bu Ülkeyi Bir Noktaya Götürmeye Çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Hiçbir Parayı Bulmadı Ama Ülkeyi Nereden Nereye Getirdiğini Biliyorsunuz. 80 Yılda Değil Son 20 Yılda Ulaşımda, Sağlıkta, Enerjide, Dış Politikada Tamamen ve Tamamen İç Dinamikleri Harekete Geçirerek Sadece Var Olan Parayı Kullandı. 2001 Rakamlarına Göre 5 6 Kat Daha İyi Durumdayız Sosyal Ekonomi de İyi Durumdayız. Bunları da Konuşmamız Gerekiyordu Hepiniz Teşekkür Ediyor Bayramınız Tebrik Ediyorum Dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Av.Serkan Bayram da Bayramınız Bayram Ola Sözleriyle Başladığı Selamlama Konuşmasında 2020 ve 2021 Ramazanları Mahsundu. Teravih ve İftarlarda Buluşamadık. Bayram Namazlarına Dahi Gidemedik. Bu Ramazan Tüm Teşkilatımız Seferber Olarak Geçirdik. Ramazan Ayındaki Katkılarından Dolayı Bu Zamana Kadar Ki Yaptıkları Çalışmalardan Dolayı, İlçe Başkanımız Av.Talha Tayfur ve Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Ediyorum. Bizler Sorumlu Siyasetin Temsilcileriyiz. 12 Ay Full Çalışan Kadrolarız. 2023 İçin Zaman Daralıyor. Her Gün Daha da Yaklaşıyoruz. Kalan Zamanı Rasyonel Şekilde Değerlendirmek Zorundayız.

AK Parti Davası Bir Gönül Hareketidir, Bir Gönül Kardeşliğidir. Bu Gönül Birlikteliği, Bayramlarda Daha Üst Noktalara Çıkmaktadır. Rabbim Birlik Beraberliğimizi Bozmasın. AK Parti Sadece Türkiye’nin Değil, Dünyanın Partisidir, AK Parti Bir Medeniyet Partisidir. Biz Kökü İçeride Olan Bir Siyasi Hareketiz. Büyük Türkiye Olma Yolunda Emin Adımlarla Yürüdüğümüz Büyük Hedeflerimiz Var. Şu Gerçeği Unutmayalım, İslam Coğrafyasında Ki Mazlumların Tek Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Allah’a Çok Şükür Recep Tayyip Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahibiz. Toplum Olarak Liderimiz Erdoğan’a Sahip Çıkmamız Gerekiyor. Dolayısıyla Küçük Hesapları ve Menfaatleri Davamızın Önüne Geçirmemeliyiz. Önümüzde Ülkemiz ve Geleceğimiz İçin Son Derece Önemli 2023 Seçimi Var. Yine Çetin Yolları Beraber Aşacak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Yeniden Seçerek 20 Yıldır İktidarda Olan Partimizle Birlikte Türkiye’mizin Yükselişini Güçlü Şekilde Devam Ettireceğiz İnşallah Dedi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLALILAR İLÇE BAYRAMLAŞMASINDA HASRET GİDERDİ

HIZLI YORUM YAP