DOLAR

32,2497$% -0.25

EURO

35,1296% 0.13

GRAM ALTIN

2.473,30%1,12

ÇEYREK ALTIN

4.005,00%1,09

BİST100

10.158,63%-0,15

BİTCOİN

2118944฿%6.59144

ETHEREUM

97109Ξ%4.11706

a

HAYATIN NEŞESİ KADIN

 “ Bir Kadın Herkesten Evvel Uyanıp Perdeleri Açtığında,

Ocağa Çaydanlığı Koyup Altını Yaktığında,

Hadi Uyan Diye Sevgi İle Çağırdığında,

Dünya, Rutinin Şefkatli Kollarında Güzelleşir.”

                Zeynep Mercan Demir

Sosyal Sorumluluk Günümüz Belediye Hizmetlerinin Özünü Oluşturur. Sosyal Belediyecilik Çalışmaları Merkezine İnsanı Alan Ve Duyguları, Gereksinimleri Özümseyen Projelerle Sosyal Hayatı Önemseyen Bir Fikirle Hareket Eder.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın, Merkezi İnsan Olan, Nesilden Nesile Kalıcı Eserler Bırakan Hizmetlerimizden Birisi Dediği, Kadın Koordinasyon Merkezi Tarafından Düzenlenen, “Kadın” Konulu Şiir Yarışmasında Dereceye Giren Eserler Açıklandı.

Anne Ve Çocukların Aynı Anda Ve Aynı Çatı Altında Eğitim Aldığı AÇEM Merkezleri Ve Kadın Koordinasyon Merkezlerimizde, Çocuklara Ve Annelere Eğitici Ve Öğretici Çalışmalarla Hizmet Verirken El Sanatları, Müzik, Bilgisayar, Aksesuar Tasarım Ve Benzeri Birçok Farklı Konularda Da Kurslar Vermektedir. Kursların Yanı Sıra, Tiyatro, Edebiyat, Fotoğrafçılık Ve Şiir Gibi Konularda Da Kursiyerlerin Çalışmalar Yapabildiği AÇEM Ve Kadın Koordinasyon Merkezleri, Özü Kadın Olan Şiirleri Ve Yetenekli Şairleri Bir Araya Getirdi.

Dereceye Giren Şiirlerin Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Tarafından Canlı Yayında Duyurulduğu Etkinlik, Katılımcılarında Destekleri İle Yenilerinin Düzenlenmesi İçinde İlham Verdi.

Şiirler İle Arasında Özel Bir Bağ Olduğunu Ve Gençlik Yıllarından Beri Şiirler Kaleme Aldığını Da Söyleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Şiir Ve Kadın, Kalem Ve Kağıt Kadar Birbirini Tamamlayan Ve Birbirine Yakışan İki Ayrı Değerdir. Bir Şiir Sever Olarak Şairlerimizi Ve Özellikle Kadın Şairlerimizi Yürekten Destekliyor, Kendilerine Canı Gönülden Teşekkür Ediyorum.

Eğitimin Ana Unsuru Üreten Nesiller Yetiştirmektir. Anneler Ve Çocukların Birlikte Eğitim Aldıkları AÇEM Ve Kadın Koordinasyon Merkezleri Bayanlar İçin Bir Sosyal Nokta Olma Özelliği İle Beraber, Öğrenen Ve Üreten Çocuklar İle Yeteneklerini Geliştiren Anneler İçin Çalışmaya Devam Ediyor. Şiir Ve Edebiyat Konusunda Çalışmalar Olması, Mutluluk Verici. Bu Tür Yarışmalarda Kaybeden Olmaz. Şiirler Kaybolmaz. Bu Vesile İle Katılan Herkese Teşekkürler Ederken Dereceye Giren Eser Sahiplerini De Kutluyorum.” Sözleriyle Katılımcılara Teşekkür Etti.

AÇEM Ve Kadın Koordinasyon Merkezlerinde Yürütülen Çalışmalar Uzaktan Eğitim Ve Söyleşi Çalışmaları İle Öğrencilere Ve Annelerine Ulaşmaya Devam Ediyor.

YARIŞMADA DERECEYE GİREN ESERLER:

1- ZEYNEP MERCAN DEMİR/HAYATIN NEŞESİ KADIN

2-RASİM BEYAN/KADIN

3-HATİCE ÖZTÜRK/KADIN HAYATTIR

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TÜRKİYE’NİN İLK SOSYAL MESAFELİ ETKİNLİĞİ

HIZLI YORUM YAP