DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

HAYIRSEVERLERDEN KIZILAY ARACILIĞIYLA AFRİNE MONT, BOT VE GIDA YARDIMI

Türk Kızılay Tuzla Şubesi Afrin’de Yaşayan Çocuklara Dağıtılmak Üzere 2 Bin Adet Bot ve 2 Bin Adet Mont İle Çeşitli Temizlik Malzemelerinden Oluşan 1 Tır Yardım Malzemesi Dualarla Yola Çıktı.

Tuzla’daki Hayırseverlerden Toplanan Yardımlardan Oluşan 2 Bin Adet Bot ve 2 Bin Adet Mont İle Çeşitli Temizlik Malzemelerinden Oluşan 1 Tır Yardım Malzemesi Tuzla Protokolünün Katılımlarıyla Tuzla Kaymakamlık Önünden Afrin’e Gitmek İçin Yola Çıktı.

Türk Kızılay’ı Tuzla Şubesi Tarafından Afrin’e Ulaştırılmak Üzere Yola Çıkan Yardım Tırı Hareket Etmeden Önce Yapılan Törene Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Müftüsü Ali Erhun İle Türk Kızılay Tuzla Şube Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci ve Yönetimi Katıldı.

Türk Kızılay Tuzla Şube Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla Kaymakamı Ali Akça Burada Bir Konuşma Yaparak, Yardımseverlere Teşekkür Ettiler ve Bu Tür Yardımların Devam Edeceğini İfade Ettiler.

DEMİRCİ: “KIZILAY OLARAK MİLLETİMİZİN DESTEĞİYLE YARDIM ELİMİZİ UZATIYORUZ”

Afrin Bölgesinde Çetin Kış Şartlarında Yaşayabilmeleri İçin Kızılay Olarak Milletimizin Desteğiyle Yardım Elimizi Uzatıyoruz. Barınmalarını Sağlamak ve Temel İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Çaba Gösteriyoruz Yardımlarımızın Artarak Devam Edeceğine de İnanıyorum İfadelerini Kullanırken Gayretlerinden Dolayı Yönetim Kurulumuza ve Desteklerini Esirgemeyen Tuzla Kaymakamı Ali Akça ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da Teşekkür Ediyorum İfadelerini Kullandı.

Düzenlenen Törenin Ardından Tuzla Müftüsü Ali Erhun Tarafından Yapılan Duayla Yardım Tırı Afrin’e Gitmek Üzere Yola Çıktı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İSTANBUL’DA SOSYAL KONUT YAPILACAK 3 İLÇE BELLİ OLDU

HIZLI YORUM YAP