DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCISI DR. NURETTİN NEBATİ TUZLA TÜRKİYE’NİN NADİDE BİR İNCİSİ

HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCISI DR. NURETTİN NEBATİ TUZLA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nurettin Nebati Tuzla’da İş Adamlarıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi. Ardından AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığın Hazırladığı Programlar Kapsamında Fabrikaları Ziyaret Ederek İlçe Binasında da İlçe Yönetimiyle Bir Araya Geldi.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nurettin Nebati AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığının Programları Kapsamında Sabah Saatlerinde Başlayan Bir Dizi Ziyaretler Gerçekleştirdi. Güne Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesislerinde İş Adamlarıyla Kahvaltıda Buluştu. İş Adamlarıyla Yatırımları, Sorunları, Çözüm Önerilerini Değerlendirdi. Ardından Karmod, Öz Çelik Makine, Vema Şirketlerini Ziyaret Ederek Notlar Aldı Çözümleri Hakkında Fikir Alışverişinde Bulundu. Öğleden Sonra ki Ziyaretleri Kapsamında AK Parti İlçe Başkanlığını Ziyaret Ederek İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Başkanlığında İlçe Yönetimiyle Buluşarak Hasret Giderdi.  

Bakan Yardımcısı Dr. Nurettin Nebati’nin Tuzla’da Gerçekleştirdiği Ziyaretlerde AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur, AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları Giyaseddin Gergin, Fatma Zehra Şener, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Yazlı, Tarkan Burçak Uygun, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyeleri Eşlik Etti.   

Tuzla’da Gerçekleşen Toplantılar ve Ziyaretlerden Duyduğu Memnuniyeti Sosyal Medya Hesabından Paylaşan Bakan Yardımcısı Nebati Tersaneleriyle, Organize Sanayi Bölgeleri, Fabrikaları ve Sunduğu İş Gücü Potansiyeli İle İstanbul ve Türkiye’nin Nadide Bir İncisi Olan Tuzla’mızın Sanayici ve İş Adamları İle Bir Araya Geldik. Bölgeye Gerçekleştirilen Yatırımları, Sorunları, Çözüm Önerilerini Değerlendirdik Şeklinde Paylaşımda Bulundu. İlçe Başkanlığı Ziyaretini de Yol Arkadaşlarımızla Hasret Giderdik. İlçe Başkanımız Av. Talha Tayfur’a ve Teşkilat Mensuplarımıza Misafirperverlikleri İçin Teşekkür Ederiz İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MARMARA MANAV TÜRKLERİ BAŞKANI ERGİN ŞİRİN’İN MUTLU GÜNÜ

HIZLI YORUM YAP