DOLAR

32,5137$% 0

EURO

34,6600% -0.14

GRAM ALTIN

2.432,14%-2,69

ÇEYREK ALTIN

4.129,00%-3,20

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2161792฿%3.17083

ETHEREUM

103793Ξ%1.74851

a

HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR

Tuzla Belediyesi Geri Dönüşüm Hakkında Bir Yandan Bilgilendirme, Eğitim Çalışmaları ve Uygulamalar Yaparken Diğer Yandan da Geri Dönüşüm Atık Toplama Noktalarının Yaygınlaştırılması Konusunda Çalışmalarına Sistematik Olarak Devam Etmektedir.

Son Dönemde Yapılan Çalışmalar İle “ Sıfır Atık “ ve “ Her Atık Çöp Değildir” Sloganlarıyla Sahada Çalışmalarını Yönlendiren Ekiplerimiz 100 Adet Ev Tekstil Atık Kumbaralarını Şehrimizin Farklı Noktalarına Yerleştirdiler. Bu Kumbaralar İle Toplanan Malzemeler Geri Dönüşüm İle Ekonomiye Yeniden Kazandırılıyor.

Geri Dönüşüm Çalışmalarının Özellikle Öğrencilerde Oluşması İçin Bir Dizi Etkinlik Düzenlenmektedir. Özellikle Çevre Bilinci ve Farkındalık Oluşturmak İçin Düzenlenen Bu Çalışmalar Yoğun İlgi ve Katılım İle Devam Etmektedir.

Okullarda Çevre Bilincini Arttırmak İçin Geri Dönüşüm Eğitimleri Verilirken Bir Yandan da Etkinlikler İle Uygulamalara Devam Edilmektedir. Okullarda Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışması İle Öğrencilerimiz 1 Mayıs’a Kadar Devam Edecek Yarışmada Başarılı Olmak İçin İddialı Bir Şekilde Çalışmaya Devam Ediyor.

Sadece Okullarla Sınırlı Kalmayan Geri Dönüşüm Çalışmaları Saha Çalışmaları İle Evlere Ulaştı.  Çevre Koruma Vakfı İşbirliği İle Evlere Ulaşılıp Konu Hakkında Broşür Dağıtılıp Bilgilendirmeler Yapıldı.

Öte Yandan Tuzla Belediyesi Pil Toplama Çalışmasıyla Önemli Bir Konuya Sahip Çıkmaya Devam Etmektedir. Atık Piller İçin Belediyemiz Taleplere Göre Adreslerden Toplanan Pilleri Teslim Alıyor.

Geri Dönüşüm Çalışmalarını Yaygınlaştırmak İçin Mahallelerimizde Geri Dönüşüm Atık Getirme Noktalarımız Yaygınlaştırılıyor. Geri Dönüşüm Atık Toplama Noktalarının Konum Bilgisi Hakkında www.tuzla.bel.tr Sayfasındaki İlgili Haritalardan ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüzden Bilgi Alabilirsiniz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’NIN ENGELSİZ YILDIZLARINA HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK

HIZLI YORUM YAP