DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

İBB TUZLA’YA YATIRIMI DURDURDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Projelerine Ertelemeler veya Bakanlıklara Devirler Peş Peşe Geliyor.

Seçim Öncesi “Hiç Bir Kaynağa İhtiyacım Yok, Sadece Tasarrufla Bile Bu Şehri Yönetirim” Diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İlk Olarak Başakşehir Şehir Hastanesinin Yollarını Devretmiş, Şimdi İse Hali Hazırda Devam Eden Bir Çok Projeyi de Devredeceği yada Erteleyeceği Gelen Bilgiler Arasında. Metro İnşaatlarını da Bakanlığa Devredecek Olan İmamoğLu, Para Yok Diye Fitre ve Zekatları Vatandaştan İsterken, İstanbul’da Bulunan Bütün Mahalle Muhtarlarına İse Hediye Akıllı Cep Telefonu Gönderdi.

Metro İnşaatlarının Yanı Sıra, Tuzla Sahildeki Katlı Otopark Projesi, Göl Projesi ve Bazı Projelerde de Erteleme Yaşanacağı Gelen Bilgiler Arasında.

Son Olarak Mahalle Halk Günlerinde Sosyal Medyada Vatandaşla Bir Araya Gelen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Vatandaşların Sorusunu Üzerine Yaşanan Devir ve Ertelemelerle Alakalı Konular Hakkında Açıklamalarda Bulundu. Metro İnşaatını Yakından Takip Ettiklerinin Altını Çizen Başkan Yazıcı, “Kadir Bey Döneminde “Her Yerde Metro, Her Yere Metro” Adlı Bir Proje Başlatılmıştı. Metro Tuzla’ya Kadar Gelecek, Sonrasında İse Gebze’ye Ulaşacaktı. Şİfa’da da Bir Durağı Olacaktı.

2017-2018 Yıllarında Belediye ve Kaymakamlık Binalarının Arasında Bulunan Alanda Metro İnşaat Çalışmaları Başladı. Şuan Büyükşehir Belediyesi Orada Ne Yapıyor Bilmiyoruz. Normalde O İnşaatın Devam Etmesi Gerekiyor. Ama Devam Edecek Mi, Etmeyecek Mi? Bilmiyoruz. Takip Ediyoruz.

Bu Projeler Büyük Projeler, Daha Sonrasında Kocaeli’ne Kadar Uzar Mı Bu Hat BakacağIz” Dedi.

Sahilde Yapılması Planlanan Katlı Otopark ve Göl Projelerinin de Ertelenmesine Asla Müsade Etmeyeceklerinin Altını Çizen Başkan Yazıcı, “Göl Projesinin ve Sahildeki Katlı Otopark Projesinin Ertelenmesi Söz Konusu. Bu Karar Tuzla’ya İhanet Olur. Böyle Bir Şeye Asla Müsade Etmeyeceğim Bilinmelidir.” Diye İfade Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TÜRKİYE’NİN KORONAVİRÜSLE MÜCADELESİNDE SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

HIZLI YORUM YAP