DOLAR

32,2430$% -0.01

EURO

34,7206% -0.2

GRAM ALTIN

2.399,72%-0,38

ÇEYREK ALTIN

3.945,00%-0,25

BİST100

10.336,50%0,68

BİTCOİN

2033832฿%-0.43446

ETHEREUM

98531Ξ%-0.75515

a

İBB’NİN İHMALİ TUZLA’DA FACİA SEBEP OLUYORDU

TALHA BAŞKAN: MAHALLE BAŞKANIMIZ 10 DAKİKA İLE KURTULDU, EN BÜYÜK TESELLİMİZ BİR CAN KAYBININ OLMAMASI

TUZLA’DA İSKİ DOĞALGAZ BORUSUNU PATLATTI, AK PARTİ TEŞKİLAT BÜROSU KÜLE DÖNDÜ

AK PARTİ TEPEÖREN İRTİBAT BÜROSU YANDI

Tuzla’da İSKİ Ekipleri Tarafından Kazı Çalışması Yapılan Alanda Doğalgaz Borusu Patladı.

Tuzla’da İSKİ Ekipleri Tarafından Kazı Çalışması Yapılan Alanda Doğalgaz Borusu Patladı. Çalışmanın Yakınında Bulunan AK Parti Tepeören Teşkilat Bürosu’nda Yangın Çıktı. Alevlerin Sıçradığı Kamyonet İse Küle Döndü.

Olay, Tuzla Tepeören Mahallesi Tepeviran Caddesi Üzerinde Saat 10.30 Sıralarında Meydana Geldi. İddiaya Göre, İSKİ Tarafından Kazı Çalışması Yapıldığı Esnada Doğalgaz Borusu Patladı. Patlamayla Birlikte Kazı Alanına Yakın Bir Noktada Bulunan AK Parti Tepeören Teşkilat Bürosu’nda Yangın Çıktı. Alevlerin Kısa Sürede Büyüdüğü Tek Katlı Bina Adeta Küle Döndü. Sokak İçerisinde Park Halinde Bulunan Bir Kamyonet de Alevlere Teslim Oldu. İhbar Üzerine Adrese Sevk Edilen Polis Ekipleri Caddede Güvenlik Önlemi Alırken İtfaiye Ekipleri İse Çıkan Yangına Müdahale Etti.

TALHA BAŞKAN: MAHALLE BAŞKANIMIZ 10 DAKİKA İLE KURTULDU, EN BÜYÜK TESELLİMİZ BİR CAN KAYBININ OLMAMASI

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Olayı Duyar Duymaz AK Parti Tepeören Teşkilat Bürosuna Giderek Bilgi Aldı. Olay Yerinden Yaptığı Açıklamalarda Tepeören Mahallemizde Talihsiz Acı Bir Patlama Yaşadık. Mahalle Teşkilat Binamızın Önünde İSKİ Kazı Çalışmasında Doğalgaz Borusunun Patlaması Neticesinde Çıkan Yangın Ne Yazık Ki İrtibat Büromuza da Sıçradı. Ve Maalesef İrtibat Büromuz Yandı. Olayı İlk Mahalle Başkanımız Tespit Etti. Allah’a Şükür Ki Can Kaybımız Veya Yaralanma Söz Konusu Değil. Ciddi Maddi Hasarımız Var. Mahalle Başkanımız 10 Dakika İle Kurtuldu. En Büyük Tesellimiz Bir Can Kaybının Olmaması.

Buradaki İhmali Görmezden Gelemeyiz. Ne Yazık Ki CHP Yönetimindeki İstanbul Büyük Şehir Belediyesi 3,5 Yıldır İstanbul’umuza Çile Çektirmeye Devam Ediyor. Hepinizin Malumu Olduğu Üzere Otobüslerde Çıkan Yangınlar, Yaşanan Arızalar, Metrobüs Kazaları, Ve Diğer Hizmetlerdeki Aksaklıklar Gördüğünüz Üzere Sokaklarda Yangın Çıkmasına Kadar Varmış Durumda. İSKİ Olsun İGDAŞ Olsun Bunların Hepsi İBB’nin Kurumları, Fakat İSKİ Burada Kazı Yaparken Bir İGDAŞ Borusundan Haberleri Yok. İBB’nin Kurumlarının Birbirinden Haberleri Yok. Maalesef Burada da Bir Yönetim Zafiyeti ve Bir Beceriksizlik Söz Konusu. Buda İstanbul’umuzu Ne Yazık Ki Böyle Olaylarla Yaşamak Zorunda Bırakıyor. Tuzlamızda Yaşanan CHP’li İBB’nin Beceriksiz İş Bilmez Aciz Yönetimini Halkımızın Kamuoyun Takdirin Bırakıyor, Teşkilatımıza Geçmiş Diliyorum İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALE OKULLARININ, SPOR OKULLARIYLA ORTAK PROJESİ İLK MEYVESİNİ VERDİ

HIZLI YORUM YAP