DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

İBRAHİM ÜNSAL LADİK SEVDASI İÇİN SEÇİM ÇALIŞMALARI STARTINI TUZLA’DAN VERDİ

Pehlivanlar Diyarı Ladik’in Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığına Yapan Ladik Küpecik Köyüne Kayıtlı İş Adamı İbrahim Ünsal Tuzla’da Bulunan Yayla Samsunlular Derneğinde Hemşehrileriyle Buluştu.

Yayla Samsunlular Dernek Başkanı Cemil Doruk ve Üyelerin Hazır Bulunduğu Ziyarette Hemşehrilerine Seslenen MHP Genel Merkezine Resmi Başvurusunu Yaparak Tuzla’ya Gelen İş Adamı İbrahim Ünsal Benim Hayallerim Var, Hedeflerim Var, İnancım Var, Güvenim Var, Beraber Başaracağız Size Sözüm Var İfadeleriyle Aday Adayı Olduğu Ladik Belediye Başkanlığı İçin Dernek Üyelerinden Destek İstedi.

Gelmek İsteyene Her Türlü Yardımcı Olurum Gelemezseniz Aile Büyüklerinizden Destek İstiyorum Sizlerle Beraber Başaracağımıza İnanıyorum. Ladik Belediyesine ve Sizlere Başkan Olmak Değil Hizmetkar Olmak İstiyorum Dedi. Köylerle Alakalı Düşüncelerini ve Projelerini Açıklayan Ünsal Bu Yaz Daha Çok Olan Gölden Gelen Koku Turizm Şehri İlçemize Yakışmıyor Sorunlarımızı Biliyor Çalışmalarım Projelerim Hazırladım Adaylığım Resmiyete Kavuştuğunda Köy Köy Çalışmalarımı Hızlandıracağım Sizlerin ve Aileleriniz İlçemizde ve Köylerimizde Yaşayan Büyüklerimin Destekleriyle Beraber Başaracağız Ladiğimize Yakışan Hizmetleri Birlikte Getirmek İstiyoruz İfadelerini Kullandı.
Ünsal, Bizleri Misafir Eden Dernek Başkanımız Cemil Doruk ve Yönetimine Siz Kıymetli Hemşehrilerime Teşekkür Ederim Dedi.

Dernek Başkanı Cemil Doruk Yaptığı Açılış Konuşmasında Derneğimizin Tüm Siyasi Partilere ve Adaylarına Kapısı Açıktır. Artık Yaşadığımız İlçemizde, Ladikli Köylümüz Mahallemizin Esnaflarından Erol Şahin Muhtar Adayımız. Ladik’te de Küpüçük Köyünden İş Adamı İbrahim Ünsal Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkan Aday Adayı Artık İlçemizi Ladikli Birinin Yönetmesini İstiyoruz Kendisine Çıktığı Bu Yolda Dernek Üyelerimiz Adına Başarılar Diliyoruz İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN MHP VE İTTİFAK AÇIKLAMASI

HIZLI YORUM YAP