DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

BİST100

10.643,58%3,14

BİTCOİN

2160415฿%0.31261

ETHEREUM

100752Ξ%1.25961

a

İÇMELER DANIŞMA MECLİSİNE BEBEK KOLU BAŞKANI DAMGA VURDU

AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATIN EN MİNİK DESTEKÇİSİ

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığında Gerçekleşen İçmeler Mahalle Danışma Meclis Toplantısına Nisa Bebek Damga Vurdu. Talha Başkanın Yakından İlgilendiği Nisa Bebeğe Bebek Kolu Başkanı Olarak Ataması Geceye Damga Vurdu. 

Yoğun Katılımla Gerçekleşen Danışma Meclisinde Minik Katılımcı Herkesin Dikkatini Çekerken Katılımcıların İlgi Odağı Oldu. Annesi ve Babasının Kucağında Sessizce Etrafı İzleyen Minik Nisa Talha Başkan Tarafından Bebek Kolu Başkanı Unvanını Kazandı.

İçmeler Mahalle Danışma Meclis Toplantısına AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, İlçe Kadın Kolları Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, Mahalle Başkanları ve Yönetimleri, Meclis Üyeleri, Sandık Yönetimleri ve Mahalle Teşkilatlarının Yoğun Katılımlarıyla Gerçekleşti. Danışma Meclisinde Partililer İçmelerde Yüzde 65 İçin Gece Gündüz Demeden Çalışma Sözü Verdi.

Mahalle Danışma Meclisi Toplantısı Divanın Oluşturulmasının Ardından, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Okundu. Açılış Konuşmasını Yapan İçmeler Mahalle Başkanı Sercan Korkut’un Ardından Bugüne Kadar Yapılan Çalışmalar Slayt Gösterisiyle Partililere Sunuldu. Mahalle Danışma Meclis Toplantısında AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Birer Konuşma Yaparak 2023 Seçimlerin Önemine Değindi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Belirlediği 2023, 2053 ve 2071 Hedeflerine Erişmek İçin, AK Parti’nin Vizyonuna ve Misyonuna Uygun Bir Şekilde, Tuzla’da Tüm Kadrolarıyla, Gece Gündüz Çalışmalar Yapmakta Olduklarını Söyleyen Talha Başkan, Çalınmadık Kapı, Girilmedik Gönül, Sıkılmadık El Bırakmamak İçin Sahada Olduklarını Belirtti. Tayfur, “Milletimizin Her Bir Ferdinin Derdini Dinlemek ve Çözüm Üretme Çabası İçinde Olmak Görevimiz. 17 Mahallemizde Vatandaşların İstek, Görüş ve Önerilerini Topluyoruz. Çözümleri Noktasında da Gerekli Girişimleri Yapmaktayız. Ziyaretlerimiz Sırasında Vatandaşlarımızın Siyasi Görüşüne Bakmıyoruz. Hepsinin Başımızın Üstünde Yeri Var. Hazırlandığımız Seçim, Tarihin En Önemli Seçimi. Demokrasi Adına, Özgürlükler Adına, Kalkınma Adına Ulaştığımız Tüm Kazanımlarımızı Korumak İçin “Birbirimize Dört Elle Sarılmalı Biz Şuuru İle Hareket Etmeliyiz.” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ENGELLİ HAKLARI VE DAYANIŞMA DERNEĞİ TUZLA’DA KURULDU

HIZLI YORUM YAP