DOLAR

32,2451$% -0.05

EURO

34,6926% -0.09

GRAM ALTIN

2.393,67%-0,26

ÇEYREK ALTIN

3.939,00%-0,37

BİST100

10.247,75%-0,86

BİTCOİN

1986929฿%-2.24339

ETHEREUM

95109Ξ%-3.30654

a

İSTANBUL ÜLKÜ OCAKLARI 1.BÖLGE, TUZLA’DA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

“OCAK SOFRASINDA GÖNÜL BİRLİĞİ”

İstanbul Ülkü Ocakları 1.Bölge Başkanlığı, Tuzla’da İftar Programı Tertipledi. Halit Yıldırım Başkanlığındaki Ülkü Ocakları Tuzla İlçe Başkanlığı’nın Ev Sahipliğindeki Düzenlenen 1.Bölge “Ocak Sofrasında Gönül Birliği” İftarına, Yoğun Katılım Yaşandı.

İstanbul Ülkü Ocakları 1.Bölge Başkanlığı, Tuzla’da İftar Programı Tertipledi. İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Alparslan Doğan’ın Öncülüğünde, Ülkü Ocakları Tuzla İlçe Başkanlığı’nın Ev Sahipliğindeki Yavuzhan Düğün Salonunda Düzenlenen 1.Bölge İftarına, İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Alparslan Doğan, MHP MYK Üyesi Yüksel Kaleci, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, MHP İlçe Başkanları, 28. Dönem Milletvekili Adayları, Geçmiş Dönem Ocak Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Muhtarlar ve Ülkücü Vatandaşlar Katıldı.

Program Öncesi Okunan Kuran-I Kerim 6 Şubat 2023 Günü 11 İlimizde Tarihimizin En Yıkıcı ve Asrın Depreminde Hayatını Kaybedenler Başta Olmak Üzere Tüm Şehitlerin Ruhu İçin Dua Edildi. Ezanın Okunmasının Ardından Yapılan İftarın Akabinde Açılış Konuşmasını Yapan Ülkü Ocakları 1.Bölge Başkanı Kerim Cebeci Tüm Kıymetli Misafirlerimizi, Ramazan-I Şerifin Hoş Sedası İle Selamlıyorum. İstanbul Ülkü Ocakları 1. Bölgemizin Tertip Etmiş Olduğu İftarımıza Bereket Getirdiniz Dedi.

Ülkü Ocakları 1.Bölge Başkanı Kerim Cebeci Şu Sözleri Kaydetti,

Gönüllerimizi Ülkü İle Birleştirip, Bizleri İftar Sofralarında Buluşturan Yüce Allah’a Hamd-U Senalar Olsun. Öncelikle, Yaşamış Olduğumuz Asrın Felaketinde Kaybettiğimiz Vatandaşlarımıza, En Derin Üzüntülerimizle Allah’tan Rahmet Niyaz Ediyor ve Halen Tedavide Olanlara da Acil Şifalar Diliyorum. Rabbim Bizlerin Birliğini Daim Eylesin. Memleketimizin Yaşadığı, Elim Felaketin Yaralarını Sarmak İçin Bizlere Güç ve Kuvvet Versin.

Liderimizin de Dediği Gibi “Türk Milletinin Asırlar Boyunca Müessir Gücü Birlik ve Kardeşliği Olmuştur. Milletimizin Dayanışma ve Yardımlaşma Hasletiyle Aşamayacağı Hiçbir Engel de Yoktur. Felaketler Ne Kadar Ağır Olsa da Altından Kalkacak Kuvvet ve Kudret, Türk Milletinde Vardır ve Tartışmasızdır. Türklük Nice Badireyi Atlatmıştır.”

Liderimizin Sesi Kulaklarımızda İken Evvela Tarihe Bakarak, Tarihin Çetin Sularında Türk Milletinin Engin Bir Marifetle Süzüldüğünü Görebiliriz. Bu Marifet, Birliğin Kerametiyle Ortaya Çıkmaktadır. Ülkücüler Bu Keramete Talip Olarak, Türklüğün Asırları Aşan Varlığını, Fikirlerde Yaşatmış ve Birliği Daim Kılmaya Ant İçmiştir. Bizler Emanetçisi Olduğumuz Bu Davada, Başbuğumuzun İzinde, Liderimizin Emrinde Olarak, Vatana, Millete ve Bayrağa Ettiğimiz Yeminimizi Birlikte Tutacağız. Hem Yaralarımızı Birlikte Saracağız, Hem de Memleketimizi Müreffeh Bir Seviyeye Birlikte Taşıyacağız.

Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın Talimatlarıyla Ülkücüler İlk Andan İtibaren Bölgeye İntikal Etti ve Nöbet Hala Sürdürülüyor. Genel Başkanımızın Belirttiği Gibi Bölgeyi En Son Ülkücüler Terk Edecek. Tüm Yaralar Sarıldığında Helallik Alınıp Ocaklara Dönülecek. Bizler de Emir ve Talimatlar Doğrultusunda, Üzerimize Düşen Ne Var İse Yapmaktan Geri Durmayacağız. Aynı Zamanda İse Bir Seçim Arefesindeyiz, Liderimiz Bu Seçimde, Önceliğimizin Yaşadığımız Felaket Olduğunu Vurgulamıştır. Bu Seçim Dönemi Bizler İçin Bir Siyaset Arenası Değil, Yaralara Merhem Olabilme Davası Olarak Yürütülecektir.

Büyük Acılar İçerisinde, Büyük Bir Düşmanlığın Karşı Cephesindeyiz. Yaşadığımız Acıyı Kendi Faydasına Kullanmaktan Geri Durmayan Mesnetsiz Bir Muhalefet Cephesi İle Karşı Karşıyayız. Acılarımızı ve Gençliğimizi Kullanarak Memleketimizi Kaosa Sürüklemeye Çalışıyorlar. Bu Hususta En Büyük Görev de Türk Gençliğinin Can Suyu Olan Ülkü Ocaklarına Düşmektedir. Bizler Memleketin Faydasına Olan Her Şeyi Fayda Gören ve Bu Fayda Peşinde Nice Canlar Veren Bir Davanın Neferleriyiz. Yine Memleket İçin Canlarımızla, Son Nefesimize ve Son Neferimize Kadar Mücadele Etmekten Geri Durmayacağız.

Buluşmuş Olduğumuz Bu İftar Sofrası Vesilesi İle İstanbul Ülkü Ocakları 1. Bölge Olarak, İl Başkanımız Sayın Alparslan Doğan’ın Emir ve Talimatları Doğrultusunda Mücadelemizi Son Sürat Sürdüreceğimizi Belirtirim. Her Sancı Yeni Bir Doğumu Müjdeler, Memleketimizin Yaşadığı Bu Sancılar da Birliğimizin Kudretiyle İnşallah Kutlu Bir Doğumu Müjdeleyecektir.

Bir Ekmeği Bölüştüğümüz Bu Gönül Sofralarımızın Bereketi Ülkücü Hareketin Üzerine Olsun İfadelerini Kullandı.

İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Alparslan Doğan Yaptığı Açıklamada Fıtratını Kürşad’ın Ruhundan Alan Her Biri Birbirinden Yiğit Ocak Başkanları ve Ülkücü Misafirlere Seslendi. Mübarek Ramazan Ayının Bugününde Bizleri Bir Araya Getiren, Yüce Rabbimize Hamd-U Senalar Olsun Dedi.

İki Cihan Serveri, Peygamber Efendimizin Buyurdukları Gibi: İman Etmedikçe Cennete Giremezsiniz, Birbirinizi Sevmedikçe de İman Etmiş Olmazsınız. Asırları Aşan Türk Milliyetçiliği Davamızı, Mensubu Olmaktan Onur ve Şeref Duyduğumuz Ocağımızı, Bugünlere Taşıyan, Sahip Olduğumuz Birlik ve Beraberlik Şuurudur.

Bu Birliğimiz İnanç ve Aidiyetle Yoğrulmuştur. Göz Kırpmadan Şehadete Yürüyen Şehitlerimizin Bizlere Bıraktığı En Kutsal Miras Bedir’in İman Dolu Mevzilerini Andıran Birlik ve Beraberlik Ruhudur.

Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in İfade Ettikleri Gibi Kuvvet Birliktir. Dâvamızın Geleceği Birliktedir. Birlik, Beraberlik İçinde Olmaktır. Mukaddes Davamızın Sancaktar Bozkurtları, Birlik Ruhuyla, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin İşaret Ettiği 2023 Lider Ülke Türkiye’yi İnşa Edecek, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin Emrinde Tereddütsüz, Yalpalamaya Fırsat Vermeden Yürüyecektir Açıklamalarında Bulundu.

İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Alparslan Doğan Şunları Kaydetti,

Cenab-I Allah Helal Soframızın Duasını ve Bereketini Deprem Bölgesindeki Vatandaşlarımızla Paylaşmayı Bizlere Nasip Eylesin. Kaybettiğimiz Vatandaşlarımıza Allah Rahmet Eylesin, Yaralı Vatandaşlarımıza Yüce Rabbimiz Şifa Versin. Asrın Felaketinin Yaşandığı İlk Günden İtibaren, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin Talimatlarıyla; Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin Emrinde, Kıymetli Dava Arkadaşlarımız Deprem Bölgesinde Gece Gündüz Demeden Depremzede Vatandaşlarımızın Yardımına Koşmuştur. İstanbul’daki Yiğit Ülküdaşlarımız da Allah Rızası İçin, Vatan Hakkı İçin Orada Amansızca Mücadele Vermişlerdir ve Vermeye de Devam Etmektedirler. Nice Çocuğumuza Tebessüm, Yetimimize Kol Kanat, Yaşlımıza Evlat Olmuşlardır.

Allah Bu Felaket Sürecinde Kim Var Demeden Ben Varım Diyerek Yardıma Koşan Milletimizden Razı Olsun. Deprem Bölgesinde Necis Ağızların, Zillet Zihniyetlerin Bize Yönelik İftiraları Boşunadır. Biz Bir Olduğumuz Müddetçe, Birlik Olduğumuz Müddetçe Son Nefesimize Kadar; Canımızla, Kanımızla Milletimize Hizmet Edeceğiz. İman Surlarında Gedik Açtırmayacağız. Cenab-I Allah, Türk Milletinin Yüz Akı, İftihar Vesikası Ülkücü Hareket’in Yar ve Yardımcısı Olsun.

Hak Teala; Milletimizi Korusun, Fitnecilere Fırsat Vermesin. Birliğimizi, Dirliğimizi ve Düzenimizi Bozmasın. Bizlere İslam’ın Sancaktarı Olan Ecdadımıza Layık Olmayı Nasip Etsin. Ruhi Kılıçkıran’dan, Son Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu ve Aziz Şehitlerimizi Peygamber Efendimize Komşu Eylesin. Sözlerime Son Verirken, Mübarek Ramazan Ayının Doğu Türkistan’dan, Tuna Boylarına; Kırım’dan Türkmeneli’ne, Türk-İslam Dünyası’nın İstikbali İçin Hayırlara Vesile Olmasını Diliyor, Siz Kıymetli Misafirlerimizi ve Ülküdaşlarımı Yüce Allah’a Emanet Ediyorum.

Ne Mutlu Türküm Diyene! Şeklinde Tamamladı.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP İSTANBUL LİSTESİNE TUZLA TEŞKİLATI DAMGA VURDU

HIZLI YORUM YAP