$%
€%
%
%
%
฿%
Ξ%
İstanbul’da ‘Yeditepe Huzur’ Adlı Asayiş Uygulaması Kapsamında 39 İlçede Helikopter Destekli Denetim Yapıldı. Denetimlerde Şüpheli Görülen Araçlarda Narkotik Köpeği İle Detaylı Arama Yapıldı.
İstanbul’da ‘Yeditepe Huzur’ Adlı Asayiş Uygulaması Kapsamında 39 İlçede Helikopter Destekli Denetim Yapıldı. Denetimlerde Şüpheli Görülen Araçlarda Narkotik Köpeği İle Detaylı Arama Yapıldı.
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Akşam Saatlerinde 39 İlçede Başlatılan Asayiş Uygulamasına Narkotik Suçlarla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Trafik Ekiplerinin de Aralarında Bulunduğu Çok Sayıda Polis Katıldı. Şüpheli Kişilerin Genel Bilgi Tarama (GBT) Sorgulaması Yapılan Denetimlerde, Aranan Kişiler, Silah, Bıçak, Uyuşturucu Madde Taşıyan Şüpheliler Üzerinde Duruldu. Belirlenen Uygulama Noktalarında Giriş ve Çıkışların Kapatıldığı Kontrollerde, Denetime Tabi Tutulan Kişilerin GBT Sorgulamalarının Yanı Sıra El Çantaları, Valizleri ve Araçları da Kontrol Edildi. Uygulamada Şüpheli Görülen Araçlarda Narkotik Köpekleri İle Arama Yapılırken, Uygulamanın Gece Geç Saatlere Kadar Süreceği Öğrenildi. Trafik Kontrollerinin de Yapıldığı Uygulamaya Polis Helikopteri de Havadan Destek Verdi.
DEPREM ÇANTASINDA NELER OLMALI!
ENGELLERİN ENGEL OLMADIĞI FUTBOL MAÇI TUZLA’DA OYNANDI
BAHREM KURUAĞAÇ TECRÜBELERİYLE YENİDEN A. ADAYI OLDU
TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; “EĞİTİM KENTİ TUZLA’ VİZYONUMUZUN MEYVESİNİ GÖRÜYORUZ”
AK TUZLANIN EN GENÇ MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI ALİ GÖRKEM SALGAR
GENÇ DADAŞ AYDIN ARSLAN MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLDU
CHP TUZLA’DA KARTLAR YENİDEN KARILIYOR!
6’NCI TUZLA KİTAP FUARI’NDA GAZETECİLİK MESLEĞİNİN DUAYENLERİ GENÇLERLE BULUŞTU
“SEBAHATTİN DEMİRCİ” ERZİNCANLILARLA BULUŞTU
GAZZE-FİLİSTİN SAVAŞI VE TÜRKİYE’NİN ROLÜ, SABAH GAZETESİ’NİN DENEYİMLİ EKİBİYLE TARTIŞILDI
TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. YAZICI: GENÇLER, SİZ YETER Kİ İSTEYİN