DOLAR

32,5054$% 0.2

EURO

34,9021% 0.27

GRAM ALTIN

2.438,00%-0,01

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%-1,31

BİST100

10.082,77%1,69

BİTCOİN

2046926฿%-1.1075

ETHEREUM

103278Ξ%-4.08123

a

İSTANBUL’UN ABİSİ “SERTEL SELİM” GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN SERTEL SELİM, DAVA ARKADAŞLARIYLA BÜYÜK BİR AŞK VE ŞEVKLE PARTİSİNİN BAŞARISI İÇİN GECE GÜNDÜZ, HER ELİ SIKARAK, YORULMADAN, BIKMADAN, USANMADAN ÇALIŞMAYA AYNI AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEKLERİNİ BELİRTEREK, "HEP BİRLİKTE VARIZ. BİZ MİLLİYETÇİ, ÜLKÜCÜ HAREKETİN MENSUPLARI, BENLİK DAVASINA DÜŞÜP ZİYANA UĞRAYANLARDAN DEĞİLİZ."

MHP İstanbul İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi’nde İl Başkanı Sertel Selim, Güven Tazeledi. Programa, TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, Feti Yıldız ve İsmail Faruk Aksu, Çok Sayıda Delege ve Vatandaş Katıldı. MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş ve Yönetim Kurulu Tam Kadro Katıldığı İl Kongresinde Tuzla Teşkilatından Daha Öncede İl Yönetiminde Bulunan Tamer Çakıroğlu Yeniden İl Yönetimine, İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, Emrah Demet ve Galip Sarıbek Üst Kurula Seçildi.

SELİM: BİZ MİLLİYETÇİ, ÜLKÜCÜ HAREKETİ

Kongrede söz alan MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, dava arkadaşlarıyla büyük bir aşk ve şevkle partisinin başarısı için gece gündüz, her eli sıkarak, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmaya aynı azim ve kararlılıkla devam edeceklerini belirterek, “Hep birlikte varız. Biz milliyetçi, ülkücü hareketin mensupları, benlik davasına düşüp ziyana uğrayanlardan değiliz.” dedi.

YALÇIN: HEDEF 11 BÜYÜKŞEHİR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İlçe ve il kongrelerini tamamladıktan sonra Büyük Kurultay tarihini tespit edeceklerini belirterek, yerl seçimlere dikkat çekti. Yalçın, “Öncelikli hedef yine Sayın Genel Başkanımızın yaptığı bir açıklamada ifade ettiği gibi zilletin eline düşmüş 11 Büyükşehirdir, artı deprem bölgesi illeridir.” İfadelerini kullandı.

ADAN: SÖZ KONUSU VATANSA

TBMM Başkanvekili Celal Adan, “Liderimizin birlik ve beraberlik için el uzatması, Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” vecizesinin bizdeki izdüşümüdür. Fakat politikayı ayak oyunlarından ibaret zannedenler uzatılan ele karşı terbiyesizlik etmeye yeltenmişlerdir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi’nde İl Başkanı Sertel Selim, güven tazeledi.

Bakırköy’deki bir otelde düzenlenen kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programa, TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, Feti Yıldız ve İsmail Faruk Aksu, bazı İstanbul milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, çok sayıda delege ve vatandaş katıldı.

Kongre Divan Başkanlığına Yalçın, seçildi.

Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından partisinin il kongrelerine gönderdiği mesajı okudu.

MHP’Lİ YALÇIN: HEDEF 11 BÜYÜKŞEHİR VE DEPREM BÖLGESİ İLLERİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E.Semih Yalçın, “İlçe ve il kongrelerini tamamladıktan sonra İnşallah MYK’mız ve Başkanlık Divan’ımız Büyük Kurultay tarihini tespit edecektir. Bu şekliyle Milliyetçi Hareket Partisi bir taraftan kongrelerini gerçekten kendisine ve siyasi geçmişine yakışır bir şekilde yaparken diğer taraftan da Sayın Genel Başkanımızın 24 Temmuz tarihinde talimatlandırdığı “Diyar Diyar Anadolu” temasıyla yerel seçimlere de hazırlık safhasına girmiştir. Hemen hemen her ilde bu yerel seçim çalışmalarını bir tarafta kongre yaparken diğer tarafta yerel seçim çalışmalarını da eşzamanlı gerçekleştireceğiz. Öncelikli hedef yine Sayın Genel Başkanımızın yaptığı bir açıklamada ifade ettiği gibi zilletin eline düşmüş 11 Büyükşehirdir, artı deprem bölgesi illeridir, artı bunların üzerinde kalan diğer illerimizdir ama öncelikli olarak CHP’nin elinde olan 11 büyükşehir belediyesi başta İstanbul ve Ankara olmak üzere.” İfadelerini kullandı.

HEP BİRLİKTE VARIZ

Kongrede söz alan MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, dava arkadaşlarıyla büyük bir aşk ve şevkle partisinin başarısı için gece gündüz, her eli sıkarak, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmaya aynı azim ve kararlılıkla devam edeceklerini belirterek, “Hep birlikte varız. Biz milliyetçi, ülkücü hareketin mensupları, benlik davasına düşüp ziyana uğrayanlardan değiliz.” dedi.

Selim, 31 Mart 2024’teki seçimlere hep beraber hazırlanacaklarını, merkezi yönetimle yerel yönetimler arasında tam bir uyum sağlanması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini dile getirerek, “Merkezden yerele, istikrarı bozmadan umuda doğru yol alacağız. Yüce Allah’ın izniyle İstanbul’u bu zilletin elinden kurtaracağız.” ifadelerini kullandı.

MHP İstanbul İl Teşkilatının bugüne kadar yaptığı çalışmaların özet olarak sunulduğu kongrede, faaliyet ve mali raporlar okundu.

Daha sonra yapılan oy kullanma işleminin ardından, tek aday olan Selim Sertel yeniden MHP İstanbul İl Başkanı seçildi.

MHP’Lİ ADAN: SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

TBMM Başkanvekili Celal Adan, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın 14. Olağan Kongresinde konuştu. Adan konuşmasında “Liderimizin birlik ve beraberlik için el uzatması, Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” vecizesinin bizdeki izdüşümüdür. Fakat politikayı ayak oyunlarından ibaret zannedenler uzatılan ele karşı terbiyesizlik etmeye yeltenmişlerdir. Her seçimde tekrar tekrar patlayan yamalı balonlar Milliyetçi Hareket Partisi’nin davetine karşı küstah cevaplar vermişlerdir. Liderimizin samimiyetini sorgulayanlar önce dönüp kendi yol arkadaşlarının siciline bakmalıdırlar. Bizim içimizde ülkücü şehidin katiline yardım eden, burs veren yoktur, bizim içimizde sözde Ermeni soykırımını savunan domuz yiyicileri yoktur, bizim içimizde Mustafa Kemal’in askerleriyiz cümlesinden veya şehitler ölmez vatan bölünmez sloganından rahatsız olanlara yoktur. Onlar ise İstanbul şehrini bu zihniyete teslim edenlere ortak olmuşlardır.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİ ”VİRA BİSMİLLAH” DEDİ

HIZLI YORUM YAP