DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

İSTASYON MAHALLE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINDA ERDOĞAN DAMGASI

TALHA BAŞKAN “2023 HEDEFLERİNE HIZ KESMEDEN ULAŞACAĞIZ” TUZLA’DA BU KADROLAR, BU TEŞKİLATLAR LİDERİNİ ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAK

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Tarafında, İstasyon Mahalle’sinde, Mahalle Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı. Mahalle Danışma Meclis Toplantıları 22 Aralık Çarşamba Günü Evliya Çelebi Mahallesiyle Devam Edecek.

İstasyon Mahalle İrtibat Bürosunda Gerçekleşen Danışma Meclisi Toplantısına, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Mahalle Başkanları ve Yönetimleri, Meclis Üyeleri İle Mahalle Teşkilatlarının Yoğun Katılımlarıyla Gerçekleşti. Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın İBB Toplantısından Yetişemediği Toplantı Divan Yerini Aldıktan Sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın Okunmasıyla Toplantının Açılışı Yapıldı.

Av.Talha Tayfur; Partimizin, 19 Yılı Aşkın Süredir Devam Eden Başarısının Ardında Yatan, Fedakâr, Çalışkan, Disiplinli ve Dava Şuuruna Sahip Teşkilatları Olmuştur. Ben de Birlikte Görev Yaptığımız İlçe Yönetimimiz, Mahalle Yönetimlerimiz, Meclis Üyelerimiz İle Gurur Duyuyorum” Dedi.

İstasyon Mahalle Danışma Meclisinde Konuşan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, “Düzenlediğimiz Bu Mahalle Meclis Toplantılarımız, Birbirimizi Daha İyi Tanımak, Hizmet Ettiğimiz Partimizi ve Davamızı Daha İyi Anlamak, Hasbihal Etmek, Bilmediklerimiz Varsa Buralarda Öğrenmek, Geçmişte Yaptığımız Faaliyetler Hakkında Bilgiler Vermek ve Yol Haritamız Nasıl Olacağı Hakkında İstişareler Yapmak İçin Gereklidir. Biz Türkiye’nin İstikrarını, Refahını, Huzurunu ve Emniyetini Kendimize Davamız Olarak Belirledik. Milletimizin Derdi ve Meselesi Bizim Meselemizdir. Bize Göre Siyaset İse, Millete Hizmet İçin Yapılır. Milletle Birlikte Yapılır. Gücünü Milletten Alarak Yapılır. Bu Dava O Kadar Büyük Bir Davadır Ki, Bu Davanın Karşısında Unvanınızın, Makamınızın Hiçbir Önemi Yoktur. Dava Adamı Olmak, Bir Şeyler Kazanmaktan Çok, Bir Şeylerden Vazgeçmeyi Gerektirir” Dedi.

Tayfur, AK Parti’nin Kuruluşundan Beri Bu Davanın İçinde Bulunmuş Biri Olduğunu Belirterek, “Tuzla’da AK Parti Teşkilatları Olarak Cumhurbaşkanımıza, Partimize Yük Olan Değil Genel Merkezimize Partimizin Yükünü Hafifletecek Çalışmalar İçinde Bulunuyoruz. Birkaç Ay Sonra Seçim Varmış Gibi Mahalle Mahalle Her Yeri Adım Adım Teşkilatlarımız İle Beraber Ziyaret Ediyor, Vatandaşlarımızın Derdini Sorunlarını Dinliyoruz. Hemşehrilerimizin Acı Gününde Acılarını, Mutlu Günlerinde Mutluluklarını Paylaşıyoruz. AK Parti’nin 2023 Hedefine Başarıyla Ulaşması İçin Kenetlenerek Çalışmalara Devam Edeceğiz. Davanın Sorumluluğunun ve Yükünün Farkındayız Bu Doğrultuda Çalışmalarımızı Sürdürmeye Devam Edeceğiz” Diye Konuştu.

AK Parti’nin Başarısının Arkasında Milletine Olan Güveninin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Olmasının Olduğunun Altını Çizen Talha Başkan, “2023 Seçimlerini Kazanmamız Çok Önemli, Tuzla Teşkilatıma ve İstasyon Mahallemize İnanıyor ve Güveniyorum. Hep Birlikte, Ülkemizin Kazanımlarına Sahip Çıkarak Gençlerimizin, Kadın, Erkek Herkesin Yüreğine AK Parti Sevdasını İlmek İlmek Nakşederek, Gece Gündüz Demeden, Yorulmadan Gönüller Kazanarak Çalışmaya Devam Edeceğiz. AK Parti’nin Başarısının Arkasında Milletine Olan Güvenin ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Olması Yatmaktadır” Şeklinde Konuştu.

İstasyon Mahalle Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Teşkilat Mensuplarının Siyasi ve Güncel Konulardaki Sorularını da Cevaplandırılması Sonrası Mahalle Başkanın Kapanış Konuşmasıyla Tamamlandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK SULTANLAR’DAN ASENALARIN BAŞKANINA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

HIZLI YORUM YAP