DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

İYİLİK YAPAN İYİLİK BULUR

-ADEM’İN SESİNİ DUYAN KAZLAR, YEMEK İÇİN SIRAYLA GELİYOR

 -HALİÇ’TE MARTI VE KAZLARIN YEMEK YEME SIRASI GÖRENLERİ MEST EDİYOR

-‘GEL’ DEDİĞİ MARTI VE KAZLAR, YEMEK YEMEK İÇİN SIRAYLA GELİYOR SIRAYLA GİDİYOR

Yürüyüş Yapmak İçin Alibeyköy’den Sütlüce Sahil’e Gelen Adem Yavuzdoğan’ın Pastane ve Fırınlardan Topladığı Bayat Ekmekler Yıllardır Martı ve Kazlara Sabah Kahvaltısı Oluyor. “Gel Gel” Sesini Duyan Kazlar İkamet Ettikleri Haliç’in Ortasındaki Ada’dan Sırayla Gelip Karınlarını Doyurup Tekrar Sırayla Ada’ya Geri Dönüyor. 10 Yıldır Kazları ve Martıları Beslediğini İfade Eden Adem Yavuzdoğan, “İyilik Yapan İyilik Bulur” Dedi.

10 Yıldır Sabah Yürüyüşü Yapmak İçin Alibeyköy’den Sütlüce Sahil’ine Gelen Adem Yavuzdoğan İsimli Vatandaş, Martı ve Kazlar İle Yaptığı İletişim Görenleri Hayran Bırakıyor. 10 Yıldır Her Sabah Pastane ve Fırınlardan Topladığı Bayat Ekmekler İle Sahile Gelen Yavuzdoğan, Ekmekleri Büyük Bir Özenle İle Martı ve Kazlara Atıyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Sosyal Medya Hesabından Martıların Yemek Yemek İçin Sıraya Girdiği Anları “Asırlar Öncesinden Hz. Ömer (R.A.) “Dağlara Buğdaylar Serpin. Müslüman Ülkede Kuşlar Aç Demesinler.” Sözünün Tezahürüne Şahit Olduk Bugün Haliç’te. İyi ki Böyle Güzel İnsanlar Var, Yoksa Nasıl Buz Tutardı Kalplerimiz” Notuyla Paylaştı. Gel Gel Çağrısına Duyarsız Kalmayan Kazlar, Karşı Adadan Tek Sıra Halinde Geliyorlar. Yine Karınlarını Doyurduktan Sonra Tek Sıra Halinde Geriye Dönüyorlar. Sonra Başka Bir Grup Geliyor. 10 Yıldır Kazları ve Martıları Beslediğini İfade Eden Adem Yavuzdoğan, “İyilik Yapan İyilik Bulur” Dedi.

“SESİMİ DUYDUKLARI ZAMAN HER SABAH GELİYORLAR”

Sesini Duyduklarında Geldiklerini Belirten Adem Yavuzdoğan, ”Ördekleri ve Kazları Besliyorum. 10 Seneden Beri Geliyorum. Yürüyüşe Gittim. Bir Seferinde Çok Az Bir Ekmek Getirdim. Çoğaldılar. Şimdi Sesimi Duydukları Zaman Her Sabah Geliyorlar. Seslenince Karşı Adadakilerin Hepsi Buraya Geliyor. Ördekleri Kazları Hepsini Besliyorum. Alibeyköy’den Geliyorum. 130 Taneye Kadar Saydım. Daha Sonra Sayamadım. Karnını Doyuran Gidiyor. Karnı Aç Olan Geliyor. ” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SİZ EVDE KALIN, ONLAR BİZE EMANET

HIZLI YORUM YAP