DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

KALE KOLEJİ’NDEN İNGİLİZCE EĞİTİMİNDE DEV PROJE

Kale Koleji İngilizce Online Eğitiminde Dünya Lideri Beils İle Güçlerini Birleştirdi.

Kale Koleji Tüm Kampüsleri ve Sınıflarında İngiliz ve Amerikalı İngilizce Konuşma ve Etkili İletişim Derslerinde Uzman Öğretmenlerle, 2021-2022 Akademik Yılında “Oracy” Etkili İletişim Becerileri Programına Başlıyor.

Ezber Değil Pratiğe Yönelik Eğitimle Öğrencilerinin Öğrendiklerini Kalıcı Hale Getirdiklerini Belirten Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, Aynı Sistemi Yabancı Dilde de Uyguladıklarını, Dünya Lideri Beils İle İşbirlikleriyle İngilizce Eğitimde Kale Okulları’nın Büyük Bir Adım Attığını Söyledi.

30 Okula Ulaşan Kale Okulları’nın 2009 Yılından Bu Yana Hep Zamanın Ötesinde Projelere İmza Attığını Belirten Başarılı Eğitimci Bahir Azak; “Kale Koleji Olarak Hedefimiz İngilizce Eğitimimizi Dünya Standartlarının Üstüne Çıkarmak ve Okulumuzdaki Her Öğrencimizin Akıcı Bir Şekilde İngilizce Konuşmasını Sağlamaktır. Beils İle Yapacağımız İngilizce Etkili İletişim Becerileri Projesi İle, Öğrencilerimizi En İyi Yabancı Öğretmenlerle Buluşturacak ve İngiltere Okullarında Çok Yaygın Olarak Kullanılan “Oracy” Etkili İletişim Becerileri Derslerini Birebir Kale Kolejlerinde Uygulayacağız.

Öğrencilerimiz Tüm Akademik Yıl Süresince Haftada 2 Ders Beils’in Öğretmenleri İle Online Olarak İngilizce Konuşma ve Etkili İletişim Dersleri Yapacaklar. Öğrencilerimiz En Fazla 12 Öğrencinin Olduğu Online Platformda Ana Dili İngilizce Olan Öğretmenden Düzenli Olarak Ders Alacaklar ve Yabancı Bir Öğretmenle İngilizce Konuşabilmenin Avantajını Yaşayacaklar. Bu Programdaki Amaç, Öğrencilerimizi Konuşmaya Teşvik Ederek ve Cesaretlendirerek Dersleri Eğlenceli Bir Hale Getirmek, İngilizce Konuşurken Hata Yapma Korkusu Olmadan Özgüvenlerini Geliştirmek ve İngilizcenin Gramer Yapısını Değil İletişim Becerilerini Geliştirmektir.

Okul Olarak Yeni Dünya Düzenin Gerektirdiği Yetkinlikleri Nasıl Kazandırırım Anlayışını Ön Planda Tutuyoruz. Bu Anlamda “Oracy” Yani Etkili İletişim Becerilerinin Geliştirilmesi, Kale Kolejlerinin En Önemli Hedeflerindendir. Dünya Lideri Beils İle İşbirliğimizle Öğrencilerimizin Geleceğine Çok Sağlam Tuğlalar Koymaya Devam Ediyoruz” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ PARTİSİNİN 100 MADDELİK ANAYASA ÖNERİSİNİ AÇIKLADI

HIZLI YORUM YAP