DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

KALE MAKİNE VE TASARIM MESLEK LİSESİ ETKİNLİKLERİ İLE ÖĞRENCİLERİNİN YANINDA

Kale Makine ve Tasarım Meslek Lisesi, Yeni Etkinlikleri İle Velilerinin ve Öğrencilerinin Motivasyonunu Yüksek Tutuyor!

Kale Makine ve Tasarım Meslek Lisesi, Pandemi Sebebiyle Evde Geçirilen Zamanı Renklendirme, İletişimi Geliştirme ve Aile Bağlarını Kuvvetlendirmek Amacı İle Aile İçi Yarışma Etkinlikleri Düzenledi. Düzenlediği Aile İçi Yarışmalarla, Ailenin Enlerini Tespit Ediyor, Yarışmayı Eğlenceli Hale Getiriyor! Peki Bu En’ler Neler?

En İyi Kek, Yemek Yapan

En İyi Şarkı Söyleyen

En İyi Enstrüman Çalan

En İyi Teknolojiyi Kullanan

En Çok Kitap Okuyan

En Temiz, Titiz

En Düzenli Aile Bireylerini Arıyor…

Anne, Baba, Çocuk, Kardeş ve Diğer Aile Üyeleri Arasında Evlerde Gerçekleştirilecek Meydan Okuma Video veya Fotoğrafları Aileler Tarafından Kale Okullarına Göndermeye Başladılar. Veliler İse Böyle Bir Etkinlikten Dolayı Memnuniyetlerini Belirtirken Sonuçlar Gelmeye Başladı. Kale Okulları Öğrencisi Ceyhun Yılmaz, Ailesinin de Oylaması İle En İyi Yemek Yapan Aile Bireyi Seçildi.

Kale Okullarının Bu Etkinlikleri Düzenleme Amacı Sadece Eğlence Olması İçin Değil Öğrencilerin Hayat Boyu Kendi Ayakları Üzerinde Durabilen, Etrafındaki İnsanlardan Hizmet Beklemeyip Kendi İşini Kendi Yapabilen Bağımsız Bireyler Olarak Yetişebilmelerini Sağlamak…

Kale Makine ve Tasarım Meslek Lisesi İse Bu Etkinliklerle İlgili Şu Açıklamalarda Bulundu; “Kale Okulları Olarak Eğitim ve Öğretimin Önemini Sindirerek Eğitim Modelimiz İle Rol Model Olmaya Devam Ediyoruz. Fakat Öğrencilerimizi Yetiştirmeyi, Onlarla İletişimde Olmayı Sadece Derslerle Sınırlandırmıyoruz. Bu Etkinleri Yapmamızın Amacı Öğrencilerimizi İlerde Kendi Ayakları Üzerinde Durabilen, Bağımlı Değil Bağımsız Olsunlar Diye Beceri Kazanmış Bireyler Olarak Yetiştirmek.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALE OKULLARI’NDAN ONLİNE EĞİTİM BRİFİNGİ

HIZLI YORUM YAP