DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

KALE OKULLARI BODRUM’DA RUHSATINI ALDI

Bodrum’da 2 Önemli Sektör İçin Eğitim Yatırımı Yapan Kale Okulları, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Ruhsatını Aldı. Kale 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Bodrum’da Yat İnşa ve İnşaat Teknolojileri Liseleriyle Eğitimde Fark Yaratacak.

Bodrum’da Açacağı Yat İnşa Lisesi ve İnşaat Teknolojileri Lisesi’yle İlçede Büyük Heyecan Yaratan Kale Okulları, Gerekli İzinleri Aldı. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Ruhsatını Alan Kale, Bugüne Kadar Bodrum ve Çevre İlçelerden Büyük İlgi Gördü. Pandemiye Rağmen Kayıtların Yoğun Olduğunu Belirten Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak; “Kale Olarak Çeşitli İllerde Günümüzün En Çok İlgi Gören Meslek Dallarına Yönelik Meslek Liselerimizde Binlerce Öğrencimiz Yetişiyor. Bodrum’da Yat İnşa ve İnşaat Teknolojileri Sektörü Çok Revaçta. Sektörlerin İleri Gelenleri ve İlçe Yöneticileriyle Yapmış Olduğumuz Görüşmelerde Bu Kararımızın Ne Kadar Doğru Olduğunu Gördük. Geniş Kesimden Çok Önemli Destek Gördük. Bizde Kale Okulları Olarak Teknik Meslek Lisesi Eğitimi Tecrübemizi, Bodrum’a Kazandırıyoruz. Yat İnşa ve İnşaat Teknolojileri Lisesi’nden Mezun Olan Öğrencilerimiz, Bodrum İstihdamına Çok Ciddi Katkı Sağlayacak. Hayırlı Uğurlu Olsun” Dedi.

YÜZDE YÜZ DEVLET DESTEKLİ ÖZEL LİSE

Kale Okulları Olarak Sadece Bodrum’da Değil Çevre İlçelerden de İlgi Gördüklerini Söyleyen Başarılı Eğitimci Bahir Azak; “Bodrum’da Açtığımız Liselerimiz, Yüzde Yüz Devlet Destekli Olacak. Öğrenciler Bu Destekle Özel Okulda Eğitim Görme Şansını Yakalayacak. Ayrıca Milas’ta Gördüğümüz İlgi Üzerine Buradan Gelecek Öğrencilerimizin Yıl Boyunca Servis Ücretini Biz Karşılayacağız. Ortakent’te ki Kampüsümüzde Hazırlıklarımız Hızla İlerliyor. Bodrum’u Kale Kalitesiyle Tanıştırmaktan Çok Mutluyuz” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: DÜNYANIN PEK ÇOK YERİNDE İSLAM DÜŞMANLIĞI HASTALIĞI TIPKI KANSER HÜCRESİ GİBİ HIZLA YAYILIYOR

HIZLI YORUM YAP