DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

KALE OKULLARI EĞİTİM BİR-SEN’E BAĞLI OKUL MÜDÜRLERİYLE BULUŞTU

Özel Okullarda Eğitimin Öncüsü Olan Kale Okulları Eğitim Camiasında Önemli Yeri Olan Eğitim BİR-SEN’e Bağlı Okul Müdürleriyle Yemekte Buluştu.

Özel Okullarda Eğitimin Öncüsü Olan, Tuzlalıların da Yoğun Tercih Ettikleri Kale Okulları Eğitim Camiasıyla Biraraya Geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak Eğitim Camiasında Önemli Yeri Olan Eğitim BİR-SEN’e Bağlı Okul Müdürleriyle Yemekte Buluştu.

Eğitimin Kalesi Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak’ın Ev Sahipliğinde Gerçekleşen Yemekli Buluşmaya Eğitim BİR-SEN İstanbul İl Başkanı Talat Yavuz, Tuzla Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır, Şube Müdürleriyle Eğitim BİR-SEN’e Bağlı 50 Okul Müdürü Katıldı.

Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak Yemekte Yaptığı Konuşmada Bünyemize Kitap ve Yayın Firmalarımız Var. Bu Süreçte İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Muğla Bölgelerimizde Aktif Bir Şekilde Çalışmalarımızla Mücadele Ediyoruz. Kale Okulların Genel Müdürlüğü Tuzla’da Olduğunu Altını Çizerken, Son 6 Yıldır Mesleki Teknik Liselere Önem Veren Bir Kurumuz. Anaokul, İlkokul, Ortaokul ve Liselerimizin Yanında Mesleki Teknik Liselerimiz Bulunmakta. Mesleki Teknik Liseler Arasında Türkiye’nin En Popüler Mesleki Teknik Liseler Açıktık. Yenilenebilir Enerji Lisesi, Gemi İnşa Lisesi, Yat İnşa Lisesi, , Biyomedikal Lisesi, Endüstriyel Tasarım Lisesi, Elektrik Elektronik Liseleri Gibi Liseler Açarak 12800 Öğrenciye Hizmet Vermekteyiz. 

Bugün İstedik ki Sendikamızla ve Eğitim Camiamızın Müdürleriyle de Bir Araya Gelelim, Hem Önerilerini Alalım, Yeni Yeni Projelerimizi de Hasbihal Edelim İstedik. Katılımlarından Dolayı Eğitim BİR-SEN İstanbul İl Başkanı Talat Yavuz’a, Tuzla Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu’na, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır’a, Şube Müdürlerimize, Okul Müdürlerimize ve Bu Bulaşmaya Destek Olan Her Birinize Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA MİLLİ EĞİTİM OKUL AİLE BİRLİKLERİYLE BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP