DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

KALE OKULLARI İLE MESLEKTE BİR ADIM ÖNE GEÇ!

Günümüzde Nitelikli İş Gücüne Duyulan İhtiyacın Artması ve Bu Konuda Ülkemizde Yeterli Sayıda Eleman Olmaması, Meslek Liselerine Duyulan İhtiyacı Giderek Arttırıyor. Bu Bilinçle Yatırımlarına Devam Eden Kale Okulları, Yetiştirdiği Öğrencilerle İstihdama Büyük Katkı Sağlıyor.

Teknik Meslek Liseleri Ülkemizde Önem Kazanırken, Bu Yönde Türkiye’nin Birçok Şehrinde Yatırımlarına Devam Eden Kale Okulları, Özel Meslek Liseleriyle Fark Yaratıyor. Devletimizin Bu Konuda Verdiği Teşvikler Meslek Liselerine Duyulan İlgiyi Arttırırken, Eğitim ve Öğretim Yıllarında Bir Meslekte Uzmanlaşan Öğrenciler, Mezun Olduklarında Normal Liselerde Okuyan Öğrencilere Göre Daha Kolay İş İmkanı Elde Ediyor.

GELECEĞİN TEKNOLOJİSİNE YÖN VERİYOR

Kale Okulları Birçok Meslek Lisesiyle Türkiye’de İstihdama, İş Gücüne Büyük Katkı Sağlıyor. Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak; Mühendis Yetiştirmeye Odaklı “Yeni Nesil Eğitim” Anlayışıyla Türkiye’de Eğitim Sektörüne Yeni Bir Bakış Kazandırdıklarını Belirterek; “Amacımız Ülkemizin İhtiyacı Olan Nitelikli Eleman İhtiyacını Karşılamak ve Öğrencilerimize Bu Anlamda En İyi Eğitimi Sunmaktır.  Teknoloji Odaklı Eğitime Yönelik Algıyı Yeniden İnşa Ederek, Yenilikçi Eğitim Modellerinin Yanı Sıra Üniversiteye Hazırlık Aşamasında da Öğrencilerimize Destek Sağlıyoruz. Geleceğin Teknolojisine Yön Veren Güncel Eğitim Modelleriyle Türkiye’nin Mühendis Adaylarını, Nitelikli İş Gücünü Yetiştiriyoruz. Kale Okulları Olarak Türk Eğitimi’ne Katkılarımız ve Yatırımlarımız Devam Edecek” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DAHA TEMİZ TUZLA İÇİN ‘ÇEVRE ZABITA’ EKİBİ GÖREVE BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP