DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

KALE OKULLARI ÖĞRETİRKEN EĞLENDİRİYOR

Pandemi Sebebi İle Uzaktan Eğitime Geçtiğimiz Bu Günlerde, Aynı Çatı Altında Olmasak da Eğitimde Farkımızı Göstermeye Devam Ediyoruz. Öğretirken Eğlendiren Online Eğitimlerimizle Öğrencilerimiz ve Aileleri Birebir İşin İçinde!

Güçlü Alt Yapımız ve Kaliteli Öğretmen Kadromuzla Eğitimde Yaratıcılık Olur Diyoruz ve Ders Dışında Derslerimizi Destekleyen Eğitimde Fark Yaratacak Etkinlikler Sunuyoruz. Derslerimiz Bu Destekleyici Etkinliklerle Daha Renkli Daha Keyifli… Bu Etkinlikler Sayesinde Hem Öğrencilerimiz ve Ailelerini İşin İçine Birebir Katmış Oluyoruz Hem de Okul Sıcaklığını Asla Kaybetmiyoruz. Bu Zor Süreçte Bir Okul Olarak Öğrencilerimizle İç İçe ve Harika Bir Dönem Geçiriyoruz.

RAP ŞARKIYLA KİMYA MI ÖĞRENİLİR?

BAL GİBİ DE ÖĞRENİLİR!

Instagram Hesabımızda Canlı Olarak Düzenlediğimiz Yarışmalar İle İnteraktif Bir Öğrenme Süreci Geçiriyoruz. Instagram Hikaye Özelliği Vasıtasıyla Müze Gezileri, Çeşitli Deneyler, Soru-Cevap Şeklinde Birçok Dersimizi Renklendirirken, Sosyal Etkinlik Saatimizde Canlı Bağlantılar İle Velilerimiz ve Öğrencilerimizle Birlikte Çeşitli Etkinlikler de Gerçekleştiriyoruz. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimizin Vermiş Olduğu İşaret Dili Eğitimi, Coğrafya Öğretmenimizin Emojilerle Oluşturduğu Deyimler Etkinliği, Öğrencilerimizin Yapmış Olduğu Nişasta-Su Deneyi ve Kimya Öğretmenimizin Öğrencilerimize Dinlettiği Rap Sanatçısı Ceza’nın Şarkısıyla Elementler Hiç Bu Kadar Kolay ve Eğlenceli Bir Şekilde Öğretilmemişti!  “Dersleri Siz Böyle Anlattınız da Biz Mi Anlamadık?” Diyemeyecekleri Türden!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALE OKULLARINDA 1. SINIFLAR EĞLENCELİ DERSLER VE YAPTIKLARI SPOR AKTİVİTELERİYLE GEÇİRİYOR

HIZLI YORUM YAP