DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

KALE OKULLARI’NA BODRUM’DA BÜYÜK İLGİ

KALE OKULLARI YÖNETİM KURULU BAŞKANI BAHİR AZAK, “OKULLARIMIZ BODRUM’A DEĞER KATACAK”

Kale Okulları’nın Bodrum’da Açtığı Yat İnşa Ve İnşaat Teknoloji Liseleri’ne Bodrumlular Büyük İlgi Gösteriyor.

Bodrum’la Özdeşleşen Yat İmalatı İçin Dev Bir Adım Atan Kale Okulları, Bodrum’da Büyük İlgi Görüyor.

Bodrum’un Dünyaca Ünlü Yat İmalatına Büyük Destek Olacak Çok Önemli Bir Yatırım, İlçeye Kazandırıldı. İstanbul, Sakarya ve Kocaeli’nde Bugüne Kadar Onlarca Okul Açarak Büyük Ses Getiren Kale Okulları, Bodrum’da da Yat İnşa Lisesi ve İnşaat Teknolojileri Lisesi Açıyor. Yüzde 100 Eğitim Teşvikli Olarak Faaliyete Geçecek Olan Okullarla İlgili Kale Okulları Grubu, Eğitim Kadrosunu En Deneyimli Öğretmenlerle Güçlendirdi, Sektör Temsilcileri ve Sivil Toplum Örgütlerinde Büyük Destek Aldı.

Kayıtları Büyük İlgi Gören, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Faaliyete Başlayacak Olan Okul, Sınırlı Kontenjanla ve Tamamen Ücretsiz Olarak Eğitim Verecek.

“OKULLARIMIZ BODRUM’A DEĞER KATACAK”

Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, Bodrum Eğitiminde Çok Önemli Bir İhtiyacı Karşılayacakları İçin Çok Heyecanlı ve Mutlu Olduklarını Belirterek; “Bugüne Kadar Marmara Bölgesi’nde Anaokulundan Anadolu Lisesi’ne, Meslek Liselerinden Koleje Kadar Onlarca Okulumuzda Binlerce Öğrencimize Eğitim Veriyoruz. Ege’nin İncisi Bodrum’da da Yat İnşası Lisesi İhtiyacı Olduğunu Biliyorduk.  Bölgeyi Yat İnşa Konusunda Dünya Çapında Bir Konuma Getirmek Amacıyla Açtığımız Okul İçin, Bodrum’dan Her Kesimden Büyük Destek Aldık. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuzu Bodrum Eğitiminin Hizmetine Veriyoruz. Bodrum Yat İmalatı Konusunda Dünyada Çok Önemli Bir Marka. Bizde Kale Okulları Tecrübesiyle Bu Markayı Daha da Güçlendireceğiz. Okullarımız Bodrum’a Değer Katacak” Dedi.

“KAYITLAR İÇİN ACELE EDİN”

Bodrum ‘Un İlk Özel Yat İnşa Lisesi Olan Kale Okulları Yat İnşa Lisesi ve İnşaat Teknolojileri Lisesi İçin Kayıtların Devam Ettiği, Ancak Yoğun Talep Yüzünden Öğrenci ve Velilerin Acele Etmesi Gerektiğini İfade Eden Kale Bodrum Okul Müdürü A. Murat Yardımcı, Sadece Bodrum Değil, Başta Milas Olmak Üzere Çevre İlçelerden de Büyük Talep Olduğunu Belirtti. Okul Yönetimi Olarak Bodrum ve Muğla İlçelerinde de Yoğun Çalışma İçinde Olduklarını Belirten Yardımcı; “Bodrum İçin Önemli Bir Değer Olacak Yat İnşa Lisesi ve İnşaat Teknolojileri Lisesi, Kale Okulları’nın Tecrübesi ve Kalitesiyle Eğitimde Çığır Açacak. Her İki Sektöre de Artı Değer Katacak Lisemiz İçin Kayıtlar Devam Ediyor. Sınırlı Kalan Kontenjanlarımızı İçin Ortakent’de Bulunan Kampüsümüze Öğrenci ve Velilerimizi Bekliyoruz” Dedi.

Kale Bodrum Yönetimi, Daha Detaylı Bilgi Almak İsteyen Öğrenci ve Velilerin 0505 677 15 10 Numaralı Telefondan Bilgi Alabileceğini Bildirdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALE OKULLARI’NDA SPORDA MİLLİ GURUR!

HIZLI YORUM YAP