DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

KALE OKULLARINDAN ÖRNEK DESTEK!

Kale Okulları Gençlerin Meslek Seçimine, Kariyer Süreçlerine Katkıda Bulunmak ve Bu Uzun Yolculukta Karşılaştıkları Bütün Bireysel Zorlukları Aşmak, Yardımcı Olmak Amacıyla, Instagram Canlı Yayını İle Hem Tanıtım Hem de Geniş Çaplı Bir Rehberlik Hizmeti Verdi. Büyük İlgi Gören Canlı Yayına Çok Sayıda Öğrenci ve Veli Katıldı.

Rehberlik Alanında Uzman ve Okulun, Eğitim Piramitinin En Üstündeki Kişilerin Katılımıyla Gerçekleşen Online Rehberlik Faaliyet Semineri, Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı ve Çok Sayıda Veli Öğrenci Katılımıyla Gerçekleşti.

“EN BÜYÜK İLHAM KAYNAĞIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZ”

Kale Okulları, Gençlerin Potansiyeline ve Toplumsal Dönüşümde Sahip Oldukları Güce Yürekten İnanarak Eğitimde Örnek Olmaya Devam Ediyor! Yaptıkları Bu Seminer Aracılığıyla Öğrencinin Okul Hayatının Yanı Sıra İş Hayatının Başında Olan Gençlere de Hitap Etmeyi Hedeflediklerini Belirten Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak; “En Büyük İlham Kaynağımız Olan Öğrencilerimizin Kendini Keşfetmesine, Mesleğini Seçmesine Yardımcı Olmak, İlham Vermek Amacındayız. Bu Çocukların Hepsi İşini Tutkuyla Yapan Profesyoneller Olup, Ülkemiz İstihdamına Çok Önemli Katkılar Sağlayacak. Bugünün Çocukları Yarının Mimarlarıdır, Hepimizin Geleceğidir” İfadelerini Kullandı. Bahir Azak Bu Sayede Kale Okulları Olarak Hep Bu Misyonla Yol Aldıklarını ve Birçok Rakiplerini de Bu Algıya Sahip Olmakla Geride Bıraktıklarını Söyleyerek; “Başarıya Ulaşmanın Hep Beraber, İnançla ve Sevgi İle Gerçekleştirildiğine Tanık Oluyoruz. Eğitimcilerimiz, İdari Kadromuz, Öğrencilerimiz ve Velilerimizle Birlikte KALE OLARAK BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

“HAYAT BOYU ÖĞRENEN MAHALLE” TUZLA HALK EĞİTİM MERKEZİYLE EZBERLERİ BOZUYOR

HIZLI YORUM YAP