DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

‘’KALE OKULLARINDAN TÜM ÖĞRENCİLERE KARŞILIKSIZ BÜYÜK DESTEK’’

Eğitim Camiasının Parlayan Yüzü Olmaya Devam Eden Kale Okulları, Büyük Bir Eğitim Desteğine Daha İmza Atıyor ve Pandemi Döneminde Öğrencilerin En Önemli İhtiyacı Olan 12 Aylık Online Eğitim Programı ve 1 Aylık Hızlandırılmış Eğitim Programı Hediye Ediyor. Kale Okulları Ayrıca Haziran Ayından İtibaren 1 Milyon Sayıda 30 Gün Online Eğitim Paketini 1 Milyon Öğrenciye Hediye Etmeye Hazırlanıyor.

Kale Okulları Bugüne Kadar Görülmemiş Bir Eğitim Desteğine Daha İmza Attı. Pandemi Döneminde Online Eğitimde Yaşanan Aksaklıkları ve Bu Eğitimlere Bazı Öğrencilerin Sağlıklı Şekilde Ulaşamaması Üzerine Kale Okulları, Gruba Bağlı İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Meslek Liselerinde Okuyan Tüm Öğrencilerine 12 Aylık Online Eğitim Programı Hediye Edecek.

Sınavları da Göz Önüne Alan Kale Ayrıca İstanbul Tuzla ve Pendik, Kocaeli ve Sakarya’nın Tüm İlçeleri, Muğla’nın Bodrum ve Milas İlçelerinde Eğitim Gören Tüm Devlet ve Özel Okul Tüm 8. Sınıf Öğrencilerine 1 Aylık Hızlandırılmış Online Eğitim Programını Hediye Olarak Verecek. Program İçinde Konu Tekrarları, Konu Testleri, Konu Analizleri, Deneme Sınavları, Canlı Ders Anlatımı, Canlı Konu Anlatımları, Canlı Soru Çözümleri ve Sürpriz Hediyeler Olacak. Kale Okulları Bu Programı Adı Geçen İl ve İlçelerde 17 Mayıs’ta Dağıtmaya Başlayacak ve 20 Mayıs’a Kadar Dağıtım Tamamlanacak.

Bu Müthiş Fırsattan Kayıt Görüşmesine Gelen Tüm 8-9-10-11-12. Sınıf Öğrencileri de Yararlanacak ve Tüm Bu Öğrencilere 1aylık Online Eğitim Desteği Verilecek. Temmuz Ayından İtibaren de İlkokul ve Ortaokul Öğrencileri de Yararlanabilecek.

HAZİRANDA 1 MİLYON ÖĞRENCİYE BÜYÜK MÜJDE

Kale Okulları Hızlandırılmış 1 Aylık Online Eğitim Paketini Türkiye Genelinde Faaliyet Gösterdiği İllerde, İlkokul, Ortaokul ve Lisede Toplam 1 Milyon Öğrenciye Hediye Edeceklerini Söyledi. Haziran Ayından İtibaren 1 Milyon Öğrenciyi Bu Fırsattan Yararlandıracaklarını Belirten Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak; “Kale Olarak Eğitimde Attığımız Adımlara Dev Bir Adım Daha Ekledik. Bugüne Kadar Görülmemiş Bu Büyük Fırsatı Türk Eğitimine Karşılıksız Olarak Sunuyoruz. Ve Eğitim Ülkemiz İçin Yatırım Yapılması Gereken En Önemli Alandır. Gelecek Nesilleri Yetiştirirken Onlara Bir Çok İmkanı Sağlayabilmek Adına Durmaksızın Çalışıyoruz. Sağlıklı Şekilde Online Eğitimine Ulaşamamış, Bu Eğitimlerden Faydalanamamış Öğrencilerimiz, Kale Farkıyla Ücretsiz Online Eğitim Programına Sahip Olacaklar. Bu Programa Sahip Olmak İsteyen Her Öğrenci Kale Okulları’nın Faaliyet Gösterdiği İllerde Bulunan Okullardan ve Temsilcilerin Yer Alacağı Standlarda Programı Ücretsiz Olarak Edinebilecek. Konuyla İlgili Tüm Yetkili Kurumlarla Görüşmelerimiz Başladı.  Pandemi Döneminde Ülkemizin Eğitimine Böyle Bir Destek Sunmaktan Dolayı Çok Gururluyuz. Kale Okulları’nı Bugünlere Getiren Başta Öğrenci ve Velilerimiz Olmak Üzere, Öğretmenlerimiz, Profesyonel Eğitimcilerimiz ve İdari Kadromuza Çok Teşekkür Ederiz” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA İHTİYAÇ SAHİBİ VE DEZAVANTAJLI VATANDAŞLAR İÇİN ÜCRETSİZ BERBER HİZMETİ

HIZLI YORUM YAP