DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

KALE’DE KARNE SEVİNCİ

Öğrencilerine Özel Hissettirmekten Asla Ödün Vermeyen Kale Okulları, Yaz Telafi Programının Bitişini Karne İle Taçlandırdı.

Kale Okulları, Milli Eğitim Bakanlığının Okullara Gönderdiği Yazıya İstinaden 18 Haziran 2021 Tarihinden İtibaren Karnelerin E-Okul Üzerinden Erişime Açtığını Bildirmiş, İsteyen Velilere İse Basılı Karne Verilebileceğini de Açıklamıştı. Bugün İse, Coşkuyla Gerçekleştirilen Karne Törenleri İle Velilerine “İyi Ki Kale’liyiz!” Dedirtti! Kale, Bu Başarılarda Emeği Geçen Tüm Öğretmen, İdareci, Çalışanlara Teşekkürlerini İletti.

VELİLER DE KARNE HEYECANINI DOYASIYA YAŞADI!

Öğrenciler İçin Çok Özel ve Anlamlı Olan Bugünde Veliler de Çocuklarını ve Öğretmenleri Yalnız Bırakmadı; Ellerinde Çiçeklerle Çocuklarına Emek Veren Öğretmenlere ve Okullarına Gelerek, Karne Heyecanlarına Ortak Oldular.

Kale Okullarında Öğrenci ve Velilere Tatil Önerilerinin Verilmesinin Ardından Hatıra Fotoğrafları Çekilerek İyi Tatiller Dilekleriyle Bir Eğitim-Öğretim Yılı Daha Sona Erdi. Yoğun, Yorucu, Zaman Zaman Zorlayıcı, Çoğunlukla Oyunlu, Eğlenceli Bir Yılı Geride Bırakan Öğrenciler İse Tatili Haketti.

HER ÇOCUK ÖZELDİR!

Kale Okulları Örnek Olduğu Bu Eğitim-Öğretim Modelinde “Her Çocuk Özeldir!” Felsefesini İlke Edinerek; Bireysel Farklılıkları Göz Önünde Tutulup Çocuklara Bilgi Aktarmak Yerine, Onları Düşünmeye, Araştırmaya, Merak Etmeye Teşvik Eden, En Önemlisi Öğrendiklerini Hayatta Nasıl Uygulayabileceklerini Gösteren Bir Eğitim Programı İle Mutlu Başarılı, Uluslararası İş Dünyasının ve 21. Yüzyılın Beklentilerini Karşılayacak Nitelikte Yeteneklerle Donatılmış, Özellikli Gençler Yetiştirmeye Devam Edeceklerini Vurgulayarak, Öğrencilere, Velilerine İyi Tatiller Dileklerinde Bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALE KOCAELİ YENİLENEBİLİR ENERJİ LİSESİ KAMPÜSÜ TAMAMLANDI

HIZLI YORUM YAP