DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

KARTAL BELEDİYESİNİ AK PARTİLİLER SİYAH ÇELENKLE PROTESTO ETTİ

AK Parti İlçe Başkanlığı Önünde Toplanan Partililer, Ellerindeki Döviz Ve Siyah Çelenkle Kartal Belediyesi’ne Yürüdü. Yürüyüşe AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz AK Parti Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman Kadın Kolları Gençlik Kolları ve Çok Sayıda AK Partili Katıldı.

Boyraz, 26 Eylül’de Kartal Belediyesi’nin Sosyal Medya Hesabından Yapılan Paylaşımı Protesto Etmek Amacıyla Toplandıklarını Belirtti. Belediye Başkanlarının Halka Eşit Yaklaşması Gerektiğini İfade Eden Boyraz, Belediye Başkanları Halkın Oylarıyla Seçilir, Seçildikten Sonra Partisiyle İlişiği Kesilir, Bütün Bu Ülkenin Belediye Başkanı Olur. Rengi, Irkı Ne Olursa Olsun, Herkesin Belediye Başkanı Olmak Zorundadır Diye Konuştu.

Milletin Diliyle Konuşulmasının Önemli Olduğunu Bildiren Boyraz Bu Millete Saygı Göstermezseniz 80 Yıldan Beri Bu Milleti Ötekileştirmeye Yok Saymaya Çalışırsanız, Bu Millet de 80 Yıldan Beri İktidarın Yüzünü Göstermedi, Göstermeyecek Dedi.

Halkın Değerlerine Saygı Gösterilmesi Gerektiğini Dile Getirerek Bu Hakaret İçin Belediye Başkanı Kamuoyundan Özür Dilemelidir. Kartal Halkı Adına Yapılan Hakareti Aynen İade Ediyorum. Bunu da 2019’daki Seçimlerde Halkımız Cezalandırmalıdır İfadelerini Kullandı.

AK Parti İlçe Başkanı Mehdi Akman’da Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’ın Belediyenin Resmi Sosyal Medya Hesabındaki Paylaşımıyla Vatandaşlara Hakaret Ettiğini Belirterek, Belediye Başkanının Özür Dilemesi Gerektiğini Vurguladı.

MİLLETTEN ÖZÜR DİLEMELİSİNİZ

Sosyal Medya Hesaplarının Başına Getirdiğiniz Kişiler Hata Yapabilir, Yanlış Yapabilir, Yaşanan Durum Gibi Edepsizlik (!) de Yapabilir. Ama Belediye Başkanı Olarak Size Düşen Görev, Gereğini Yapmak Ve Milletten Özür Dilemektir. Milletin Affedip Etmeyeceği De Milletin Taktir Edeceği Bir Tavırdır. Peki Böyle Mi Oldu? Hayır

Bu Ahlaksız Paylaşımları Yapanlar İkinci Bir Paylaşım Yaparak Alaylı Bir Üslupla Yanlış Anlaşıldık Gibisinden İfadeye Yer Verdiler. Bu Sabah Da Konuyla İlgili Üçüncü Paylaşım Yaparak Gene Yanlış Anlaşıldıklarını Tekrar Ederek Paylaşımdan Kaldırdıklarını Söylüyorlar. Maalesef Paylaşımları Yapanlar Hala Olayın Ciddiyetinde Değiller Ve Milletin Zekasıyla Alay Etmeye Devam Ediyorlar.

YAZIKLAR OLSUN!

Ar Damarı Çatlamış Bu Adamlar Hala Görevlerine Devam Ediyor.

BELEDİYE BAŞKANI İSTİFA ETMELİDİR

Maalesef Belediye Başkanı Altınok Öz’de Bu Ahlaksızlığa Ortak Olarak, Bu Ahlaksızlığın Müsebbibi Ve Teşvikçisi Konumunda Olmuştur.

Sizlerin Ve Tüm Kamuoyunun Huzurunda Bu Hakaretamiz Ve Edepsiz Paylaşımı Kınıyoruz. Bu Saatte Kadar Yapılan Hakaretler Karşısında Özür Dilemeyen Belediye Başkanının Bundan Sonra Dileyeceği Özrün De Bir Önemi Olmadığını Düşünüyor, İstifa Etmesini Bekliyoruz.

Bundan Sonraki Süreçte Konunun Takipçisi Olacağımızı Ve Hukuk Mercilerinde Mücadelemizi Devam Ettireceğimizi Kamuoyuyla Paylaşıyoruz.

Saygılarımızla. AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı

Konuşmaların Ardından Boyraz Ve Akman, Belediye Önüne Siyan Çelenk Bıraktı. Grup Daha Sonra Dağıldı.

İŞTE O SKANDAL PAYLAŞIM

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN SKANDAL PAYLAŞIM

HIZLI YORUM YAP