DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

KAS-DER TUZLA ŞUBESİNDE ‘MUAMMER KIZIL’ DÖNEMİ BAŞLADI

KAS-DER Tuzla Şubesi Gerçekleşen 6.Olağan Kongresi Ayyıldız Sosyal Tesislerinde Gerçekleşti. Gerçekleşen Genel Kurul Sonrası Yeni Başkan Muammer Kızıl Oldu.

Divan Başkanlığını Tecrübeli Siyasetçi ve İş İnsanı Hasan Kalafat’ın Yaptığı KAS-DER Tuzla Şubesinin 6. Olağan Genel Kurul Toplantısında Mevcut Başkan Hasan Elbuz Görevi, Dernekte Çeşitli Görevlerde Bulunan Muammer Kızıl’a Devretti.

Ayyıldız Sosyal Tesislerinde Gerçekleşen KAS-DER Tuzla Şube Kongresine, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti Kastamonu 26.Dönem Milletvekili Murat Demir, AK Parti Tuzla İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Turcan, Tuzla AK Parti Meclis Üyesi Tuncay Şenol, Tuzla CHP Meclis Üyesi Mustafa Sevim, Yeniden Refah Partisi MYK üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Uzm. Piskolog Mikdat Erdem, CHP Tuzla İlçe Başkanı Eren Ali Bingöl, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Yeniden Refah Partisi Tuzla İlçe Başkanı Mustafa Kıran, Demokrat Parti Tuzla İlçe Başkanı Yaşar Taşkıran, Saadet Parti Tuzla İlçe Başkan Yardımcısı Saadettin Başak, Aydınlı Mahalle Muhtarı Nevzat Özsoy ve Evliya Celebi Muhtarlığı Sertan Özcan,  Tuzla İnebolulular Dernek Başkanı Mehmet Uçarkuş, Tuzla Şenpazar Dördül Köyü Dernek Başkanı İlyas Çağdaş, KAS-DER Genel Merkez Önceki Başkanı Yücel Gündoğdu, Önceki Dönem Meclis üyeleri Yakup Yılmaz ve Hasan Kalafat, Mengi Yay Ortağı ve Aynı Zamanda Nuh Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Mengi ve Delegeler Katıldı.

Genel Kurulda Başkanlık İçin Yeniden Aday Olmayan KAS-DER Önceki Dönem Başkanı Hasan Elbuz Açılış Konuşmasında Tüm Üyelere ve Görev Süresince Destek Verenlere Teşekkür Etti. Programın Sonunda da Plaket Verdi. Pandemi Sebebiyle 2020’nin Zor Geçtiğini ve Dernek Olarak Bazı Etkinlikleri İptal Etmek Zorunda Kaldıklarını İfade Eden Elbuz, Görev Sürelerinde En İyi Hizmeti Vermek İçin Gayret Gösterdiklerini Belirtti. Elbuz, Kas-Der Tuzla Şubesi Gibi Önemli ve Değerli Bir Dernekte Görev Aldığım İçin Çok Mutluyum. Son Yılımız Pandemiye Denk Gelse de Mevcut Şartlar Dahilinde Hizmetlerimizi Sürdürdük. Hizmet Çıtasını Daha da Yukarılara Taşıyacağına İnandığım Yeni Yönetime de Başarılar Diliyorum Diye Konuştu.

Pandemi Nedeniyle Kimseye Konuşma Verilmezken Ev Sahibi Olması Nedeniyle Genel Kurula Katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Kastamonu’yu Yakından Bildiğini Çoğu İlçesini Gezdiğini İfade Ederken Birkaç İlçe Kaldığını Belirterek Gidemediğimiz Yerleri de Pandemi Sonrası Kısa Sürede Ziyaret Edeceğini Hatta Hep Beraber Gidelim Dedi. Genel Kurulunuzun Hayırlara Vesile Olmasını Temenni Ediyorum. Kongreler Yenilenmedir Şimdiye Kadar Görev Alanlara Hizmetlerinden Dolayı Kutluyorum. Yeni Seçilecek Arkadaşlara Başarılara Diliyorum İfadelerini Kullandı.

Divan Heyetini, Siyasi Partilerin İlçe Başkanlarını, Sivil Toplum Kuruluşların Değerli Başkanlarını, Değerli Meclis Üyelerimiz ve Kıymetli Kastamonu’ya Gönül Vermiş Hemşerilerim, Sizi, Şahsım Adına Sevgi, Saygıyla Selamlıyor, Mübarek Berat Kandilinizi Kutluyorum, Sözleriyle Başlayan KAS-DER Tuzla Şube Başkanı Muammer Kızıl, Değerli Üyeler, 6 Yıldır Beraber Görev Yaptığım, Her Zaman Yanımda Olan Bana Yol Gösteren Başkanım Hasan Elbuz’a Teşekkürlerimi Bir Borç Bilir, Yaşamında Başarılar Dilerim. Ahirete Göç Eden Annesi Merhume Zeynep Elbuz’a Allah’tan Rahmet, Yakınlarına Sabır Diliyorum.

Değerli Hemşerilerim, Kastamonu Nerededir? Sinop’un Doğusunda, Bartının Batısında, Çankırının Güneyinde Yer Alan Bir Şehir. Kastamonuyu Haritada Göstermek Bu Kadar Kolay Ama Asıl Soru Kastamonu Deyince Akla Ne Gelir? Şeyh Şaban-I Veli Hazretleri Gelir İstiklâl Yolu’nda Donarak Şehit Olan Şerife Bacı Gelir, Halime Çavuş Gelir. İstiklâl Marşımızın Mehmet Akif Ersoy Tarafından İlk Defa Okunduğu Nasrullah Camii Gelir. Kastamonu Denince Akla Toprağımızın Bereketine Bereket Katan Evliyalar Gelir. Cenneti Andıran Koylar, Ormanlar, Kanyonlar Gelir Ilgazların Temiz Suyuyla Yetişen Tarım Ürünleri Gelir Kastamonu Denince Akla Mustafa Kemal Atatürk Gelir. Gözüm Sakarya’da Dumlupınar’da; Kulağım İnebolu’da Sözü Gelir. Değerli Hemşerilerim, İçinde Yaşadığımız İstanbul’un Nezih İlçesi Tuzlamızda Kastamonulular Olarak Yoğun Bir Nüfusa Sahibiz. Burada Önemli Olan Şudur: “Herkesin Fikirlerini Bir Araya Getiremezsiniz Ama Herkesi Bir Amaç Uğrunda Bir Araya Getirebilirsiniz”. Kasder Tuzla Şubesi Olarak Temel Amacımız Tuzla’da Kastamonulular Arasındaki Birliği ve Dayanışmayı Sağlamak, Güzel Kastamonu’muzu Tanıtmak, Eğitim, Spor, Kültür ve Sanat Aktivitelerine Kadar Pek Çok Alanda Kastamonu’ya ve Kastamonululara Hizmet Etmektir. Bu Amaç Doğrultusunda Kastamonumuz İçin Birlik ve Beraberlik İçinde Olacağımız Temennesi İle Hepinizi Bir Kez Daha Saygıyla Selamlıyorum İfadelerini Kullandı.

KAS-DER TUZLA ŞUBESİNİN YENİ YÖNETİMİ ŞU İSİMLER OLUŞTU;

ASİL

MUAMMER KIZIL (BAŞKAN)

AYHAN ÖZKAN

OZAN PAŞA ŞEN

ERKAN ERGİN

ALİ İHSAN KAYA

ERKAN DEMİR

HASAN DAĞLI

ORÇUN YİĞİT

CENGİZ ÇETİNKAYA

İBRAHİM ŞENGÜL

MUSTAFA AYDOĞAR

AHMET GÜNDOĞDU

EMİNE EYMÜR

SAMET KORKMAZ

BÜŞRA SELİN YAVUZ

SERHAN DEMİREL

AYSEL AYKAÇ

TUGBA YILDIRIM

MEHMET GÖRGÜLÜER

YEDEK ÜYE

AHMET BAYIR

YUSUF UÇARKUŞ

FATİH GÖRGÜLÜER

ÖMER MUŞTU

MUSTAFA ÇAĞDAŞ

İSMAİL KEMAL AYDIN

ERDOĞAN AYKAÇ

ENGİN KOÇ

ZÜHRE KÖLE

DAMLA YALÇIN

İLKER ÇAKIROĞLU

GÜNAY GERGİN

HASAN YILMAZ

MUSTAFA MERT

RAMAZAN MENGİ

İSA SEVİM

ÖMER GÖRGÜLÜER

SEDA AK

DENETLEME KURULU ASİL

AYHAN ANAÇ

MUAMMER TÜRCAN

RECEP ÜNLÜ

DENETLEME KURULU YEDEK

ERKAN ELBUZ

BİLAL UĞURLU

ŞENAY KÖLE

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’NIN AK KADINLARI SAHAYA İNDİ

HIZLI YORUM YAP