DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

2061097฿%-0.30686

ETHEREUM

101483Ξ%0.18085

a

KIRIKHANLI DEPREMZEDE AİLE, “ALLAH DEVLETİMİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN”

HER GÜN TEMİZ SU GÖTÜRDÜKLERİ DEPREMZEDE AİLE BELEDİYE PERSONELİNE YEMEK İKRAM ETTİ

Tuzla Belediyesi Ekipleri, Hatay’ın Kırıkhan İlçesinde Bulunan Mahallelere Ve Kırsal Kesimlere Temiz Su Desteğini 7 Gün 24 Saat Esasına Göre Sürdürüyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Öncülüğünde Devam Eden Çalışmalarda Tuzla Belediyesi Ekipleri, Su Tankerleri İle Çadır Kentlere, Temiz Su Taşıyarak Depremzedelere Destek Oluyorlar. Bu Kapsamda Ekiplerin Her Gün Gittikleri Kırıkhan’ın Alsancak Mahallesi’nde Bir Arada Bulunan 30 Çadıra Su Dağıtmak İçin Giden Ekiplere, Depremzedeler Yöresel Yemek Hazırlayarak Çay İkram Ettiler. Hep Birlikte Yenilen Yemeğin Ardından Depremzede Bir Kadın,” Allah Devletimizden Bin Kere Razı Olsun” Dedi.

Tuzla Belediyesi, Kahramanmaraş Merkezli Gerçekleşen Ve 11 İli Etkileyen Depremlerin Ardından Hatay’ın Kırıkhan İlçesinde Temel Belediyecilik Hizmetlerinin Yanı Sıra Depremzede Vatandaşların Yaralarını Sarma Çalışmalarını 7 Gün 24 Saat Esasına Göre Sürdürüyor. Bu Çalışmalardan En Önemlisi Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Öncülüğünde Başlatılan Kırıkhan’ın Mahallerine Ve Kırsal Kesimlerine Belediye Ekipleri Temiz Su Ulaştırıyor. Her Gün Su Tankerleri Çadır Kentlere, Toplu Çadırların Olduğu Alanlara Ve Kırsal Kesimdeki Çadırlara Temiz Su Ulaştırıyor. Bu Kapsamda Ekiplerin Her Gün Gittikleri Kırıkhan’ın Alsancak Mahallesi’nde Bir Arada Bulunan 30 Çadıra Su Dağıtmak İçin Giden Ekiplere, Depremzedeler Yöresel Yemek Hazırlayarak Çay İkram Ettiler. Aile Sıcaklığındaki Sohbet Cep Telefonu Kameraların Saniye Saniye Yansıdı.

“HİÇBİR ZAMAN BİZİ YALNIZ BIRAKMADILAR”

Çadırda Yaşayan Depremzede Bir Kadın, “Allah Devletimizden Bin Kere Razı Olsun. Hiçbir Zaman Bizi Yalnız Bırakmadılar. Çadırda En Çok İhtiyacımız Olan Su. Tuzla Belediyemize Çok Teşekkür Ederim. Hiçbir Zaman Bizim Suyumuzu Eksik Bırakmadılar. Ne Zaman İstesek, Yardıma Koştular. Her Zaman Yanımızda Oldular. Nerede Toplu Bir Çadır Var Oraya Koştular. Bütün Vatandaşları Çağırdılar Eksiğiniz Var Mı Diye Sordular. Ne Olursa Olsun Biz Sizin Yanınızdayız. Başta Bizim Devletimize Çok Teşekkür Ederiz” Dedi.  Bir Diğer Depremzede Kadın İse,” Her Zaman Böyle İyi İnsanlar Var İçimizde. İlk Günden Herkes Bize Yetişti. Daha Yapacak Başka Bir Şey Yok” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA İBADETHANELER RAMAZAN AYI ÖNCESİNDE TEMİZLENDİ

HIZLI YORUM YAP