DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

MEB, İLKOKUL VE ORTAOKULLARDA YÜZ YÜZE EĞİTİMİN USUL VE ESASLARINI BELİRLEDİ

Milli Eğitim Bakanlığınca, 15 Şubat'tan İtibaren Kademeli Başlatılacak Yüz Yüze Eğitime İlişkin Usul ve Esaslar Belirlendi. Buna Göre, Bilim ve Sanat Merkezleri de 1 Mart İtibarıyla Ortaokul 8. Sınıflarla Birlikte Yüz Yüze Eğitime Geçecek.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İmzasıyla İllere Gönderilen Yazıda, İlkokul ve Ortaokullardaki Yüz Yüze Eğitimle İlgili Bilgilere Yer Verildi.

Bu Kapsamda 15 Şubat İtibarıyla, “Birleştirilmiş Sınıf Uygulaması Yapılan Okulların Tamamı, Köy ve Benzeri Seyrek Nüfuslu Yerleşim Yerlerinde İl/İlçe Hıfzıssıhha Kurullarının İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri İş Birliği İçinde Alacağı Kararlar Doğrultusunda Tüm İlkokul ve Ortaokullar İle Tüm Bağımsız Anaokulu ve Özel Eğitim Anaokullarında Haftada 5 Gün Yüz Yüze Eğitime Geçilecek.

1 Mart’tan İtibaren İse Tüm Resmi ve Özel İlkokullarda ve Bu İlkokulların Bünyesindeki Ana Sınıfları İle Özel Eğitim Sınıflarında, Haftada 2 Gün Yüz Yüze Eğitim Yapılacak, Tüm Resmi ve Özel Ortaokullar İle İmam Hatip Ortaokullarının 8. Sınıflarında da Yüz Yüze Eğitime Başlanacak. 8. Sınıflarda Yüz Yüze Eğitim Yapılacak Günler İle Eğitime Başlama Ve Bitiş Saatleri Okul Yönetimleri Tarafından Öğretmenlerle Birlikte Belirlenecek.

Ortaokul 5, 6 ve 7. Sınıflarda Tüm Dersler Uzaktan Eğitim Yoluyla İşlenmeye Devam Edilecek.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Bağlı İlkokul ve Ortaokul Kademesinde Eğitim Veren Özel Eğitim Okulları ve Özel Eğitim Anasınıfları İle Diğer Okullar Bünyesindeki Özel Eğitim Sınıflarında da 1 Mart İtibarıyla Haftada 5 Gün Yüz Yüze Eğitim Yapılmaya Başlanacak. Bilim ve Sanat Merkezleri de Programları Dahilinde Yüz Yüze Eğitime Geçecek.

Öğrenciler Müfredatın Tamamından Sorumlu Olacak. Yüz Yüze Eğitim Saatleri Dışındaki Diğer Saatlerde Uzaktan Eğitim Yoluyla Dersler İşlenmeye Devam Edilecek. Bu Durumdaki Öğrenciler, EBA TV, EBA Canlı Ders ve Harici Canlı Ders Canlı Ders Uygulamaları Gibi Yollarla Uzaktan Eğitim Almayı Sürdürecek.

Yüz Yüze Eğitim İçin Çocuğunu Okula Göndermek İstemeyen Veliler, Okul Müdürlüklerine Yazılı Başvuru Yapabilecek. Yüz Yüze Eğitime Gelmeyen Öğrenciler Devamsız Sayılmayacak.

İlkokul, Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokullarındaki Yüz Yüze ve Uzaktan Eğitimlerde Bir Ders 30 Dakika, Teneffüsler İse 10’ar Dakika Olacak.

brazzers porno izle

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

COVİD-19 AŞISI YAPILANLARIN SAYISI 2,5 MİLYONU GEÇTİ

HIZLI YORUM YAP