DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

MECLİS ÜYESİ A.ADAYI GÖKHAN ALİ ÖZTÜRK GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

GÖKHAN ALİ ÖZTÜRK AK PARTİ’NİN NEFERİYİZ

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanlığında Meclis Üyesi Aday Adaylık Başvuruları Devam Ediyor. Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Partisinden Tuzla Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylık Başvurusunu Tamamlayan Gökhan Ali Öztürk Gece Gündüz Çalışıyor.

Tuzla AK Parti Belediye Meclis Üyesi A.Adayı Gökhan Ali Öztürk Partisinin Tecrübeli ve Deneyimli Yöneticilerinden Görev Bekliyor. Kartal’ın Tecrübeli Siyasetçisi Artık Tuzla Siyasetinde Gece Gündüz Çalışıyor.

Tuzla’nın Tanınmış Giresunlu İş İnsanı Tecrübeli Siyasetçisi Tuzla’da Siyaset Yapan Bir Giresun’lu Olarak Çalışmalarını Aralıksız Sürdüren Gökhan Ali Öztürk Gece Gündüz Çalışarak Yüreğini, Cesaretini ve Hizmete Olan Aşkını Tuzla’da Hissettirmeye Devam Ediyor.

AK PARTİ’NİN NEFERİYİZ

Henüz Daha Aday Açıklamalarında Belirsizliğin Devam Ettiği Halde Kimlerin Veya Kendisinin Aday Olup Olmasının Önemli Olmadığına Değinen Gökhan Ali Öztürk, “Ben Partimin Neferiyim, Ben Hizmete Aşığım, Aday Oldum Yola Çıktım, Partimden Emir ve Görev Bekliyorum. Dava Adamı Olmak Başka, Aday Olmak Başka, Yaşamış Olduğum Tuzla İle Memleketim Giresun’a Hizmet Etmek İçin Bu Yola Koyuldum” Diyerek Gece Gündüz Çalışmalarını Sürdürüyor.

Çalışmaları Sırasında Tuzla Halkı İle Adeta Bütünleşerek Kendisini Tanıtan Gökhan Ali Öztürk, “Bu Topraklara Hizmet Etmek Adına Tuzla Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Başvurumuzu Daha Önceden Yapmıştık. Daha Önce Kartal’da Bunda Sonrada Tuzlamızda Partimizin İçerisinde Nasıl Çaba Gösteriyorsak, Bu Görevi Bize Verseler de Vermeseler de Her Zaman Göreve Hazırız. Asker Nöbet Yeri Sormaz, Biz Bu Partinin Neferiyiz. Partimiz Bize Nerede Nöbet Yazarsa, Biz O Vazifeye Talibiz.” Dedi.

Genç, Dinamik ve Siyasi Tecrübesi İle Büyük Gelecek Vaat Eden Öztürk, Meclis Üyesi Görevi Verildiği Taktirde Hiçbir Partili Yöneticisini Mahçup Etmeyerek Görevini En İyi Şekilde Yerine Getireceğine Dair Söz Vererek Bu Sözünden de Asla Dönmeyeceğinin Altını Çizmeye Devam Ediyor. Onu Şimdi Tuzla’dan Çok, Giresun’lu Hemşerileri de Aday Gösterilmesi İçin Heyecanla Bekliyorlar.

AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesi A.Adayı Gökhan Ali Öztürk Son Olarak Yeniden İstanbul, Yine Tuzla Sloganlarıyla Tuzla Halkına Seslenerek Tuzla Bilir, Gerçek Belediyecilik Ak Parti’dir Dedi.

AK PARTİ TUZLA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ A.ADAYI GÖKHAN ALİ ÖZTÜRK KİMDİR?

1984 Yılı İstanbul Kartal Doğumlu, Aslen Memleketi Giresundur. Evli ve İki Çocuk Babasıdır.

EĞİTİM

Paris Unuversity Of International Education (İşletme Bölümü)

İŞ DENEYİMİ

2017 Yılından Bu Tarafa YSF Lazer, Lina Cıvata ve Hırdavat Markaları Altında Tuzla İlçesinde Faaliyet Gösteren Grup Şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı Yapmakta.

SİYASİ HAYATI

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı Asil Yönetim Kurulu Üyeliği (İstifa Tarihi 28/11/2023)

2014 –2019 Yılları AK Parti Kartal Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı

2010 –2018 Yılları Aralığında AK Parti Kartal İlçe Başkanlığına Bağlı Yunus ve Topselvi Mahalle Yönetimlerinde Aktif Görevler Bulundu.

STK FAALİYETLERİ

2014 -2016 / 2019 –2021 / 2021–2023 (Aktif Devam Etmekte) İstanbul Kartal Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı

2021 (Aktif Devam Etmekte) Altınordu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği

2021 (Aktif Devam Etmekte) Kızılay Kartal Şube Denetleme Kurulu Üyeliği

Tuzla Orhanlı Giresunlular Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği

SERTİFAKALAR

İbni Sina Üniversitesi Protokol ve Adabı Muaşeret Kuralları Eğitim Programı (2019)

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CUMHUR İTTİFAKI SULTANLARI BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP