DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ: İNANIYORUM Kİ TERÖRÜN KÖKÜ KAZINACAKTIR

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Van’daki Terör Saldırısına İlişkin,”İki Kardeşimizin Şehadetine Neden Olan Hainleri Lanetliyor, Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Diliyorum. İnanıyorum Ki Terörün Kökü Kazınacaktır.” İfadelerini Kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gündemdeki Bazı Konulara İlişkin Açıklamalarda Bulundu.

Bahçeli, Twitter Hesabından Yaptığı Paylaşımda, Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) Salgınının Hayata Bakışı, Sosyal Ve Toplumsal İlişkileri, Siyasi Ve Ekonomik İletişimi Müessir Derecede Tayin, Hatta Tevzi Ve Teçhiz Etttiğini, “Yeni Normal”in Tesirinin “Eski Normal”den Farklı Olacağını Belirtti.

Küresel Düzeyde Hüküm Süren Hastalığın Sosyal Mesafeleri Genişlettiğini, Düşünce Kalıplarını, Duygu Kalibrelerini, Duyuş Ve Duruş Kalitelerini Fazlasıyla Etkilediğini Vurgulayan Bahçeli, Şunları İfade Etti:

“Buna Yönelik Hazırlık Yapan, Geleceğin Ufkunu Basiretle Analiz Eden Ülkeler Diğerlerine Fark Atacaktır. Beşeriyetin Öncelikleri, İhtiyaçlar Hiyerarşisi Değişim Kulvarındadır. Her Şeyden Önce İnsan Sağlığıyla Birlikte Gıda Güvenliği Önem Piramidinin Zirvesine Tırmanmıştır.”

“ÇİFTÇİLERİMİZ TÜRK MİLLETİNİN ÜMİT ÇEŞMESİDİR”

Tarımın İstikbalin, Hatta İstiklalin Temincisi Olduğunun Altını Çizen Bahçeli, Şunları Kaydetti:

“Toprağın Bereketi Birlik, Dirlik Ve Güvenliğin Farikasıdır. Toprağın Dilini Ve Dimağını Bilen Birisiyim. Çiftçilerimizin Meselelerini, Beklentilerini, Hedeflerini Yakından Takip Eden Bir Maziye Ve Müktesebata Sahibim. Tarlalara Ekilen Yalnızca Tohum Değildir. Bundan Daha Fazlası Olan Umuttur, Hayaldir, Yürektir, Emektir, Gönüldür. Çiftçilerimiz Türk Milletinin Ümit Çeşmesi, Ürün Ve Üretim Meşalesidir. Onlar Çalışırsa Biz Doyarız. Onlar Varsa Biz Ayakta Kalırız.”

“HÜKÜMETİN ÇİFTÇİLERİMİZE YÖNELİK ADIM VE KARARLARI YERİNDEDİR”

Koronavirüs Salgınının Çiftçilerin Paha Biçilemez Önemlerini Daha Da Temellendirdiğini, Kökleştirdiğini Ve Kemikleştirdiğini Dile Getiren Bahçeli, Şöyle Devam Etti:

“Türkiye’nin Stratejik Ve Mukayeseli Üstünlüğü Tarımdır, Toprağın Dilidir. Geleceğin Dünyasının Tesisi Tarım-Sanayi Entegrasyonu İle Tarımsal Ürünler İçin Uygun Pazarlar Oluşturulmasından Geçmektedir. Tarih Geriye Sarmamış, Aksine Ana Yatağını Bulmuş Ve Akışını Hızlandırmıştır. Çiftçilerimizin Sorunları Vardır. Bunların Etap Etap Çözülmesi De Memnuniyet Vericidir. Şu Zorlu Günlerde Hükümetin Çiftçilerimize Yönelik Adım Ve Kararları Yerindedir, Değerlidir. Üretim Maliyetlerinin Aşağılara Çekilmesi, Finansman Sıkıntılarının Giderilmesi Temennimdir. Toprağı Kucaklayan Eller Dualıdır, Her Takdirin Ve Övgünün Üstündedir.”

Çiftçilerin, Toprağı Sevdayla Yoğurup Emekle İşleyenler Olduğunu Aktaran Bahçeli, “Kredi Ekip Borç Biçmek Geride Kalmalıdır. Türk Çiftçisi Hak Ettiği Seviyelere Ulaştırılmalıdır. Türkiye Buna Muktedirdir. Çiftçilerimizi İstismar Edenler İse Hayatlarında Nadasa Ayak Basmayan, Harmana Girmeyen, Tarlada Gözleri Nemli Veya Sevinçli Bir Çiftçimizi Görmeyenlerdir.” İfadelerini Kullandı.

“TOPRAK VATAN, DİL VARLIKTIR”

Toprağın Dilini Bilenin Türk Milletinin Öz Ve Özgün Milli Kültürünü Yaşatanlar Olduğuna İşaret Eden Bahçeli, Dilin Asılardır Türkçe Olduğunu Vurgulayarak, Dilin Medeniyet, Kültür Şelalesi Ve Mensubiyet Şerefi Demek Olduğunu Belirtti.

“Toprak Vatan, Dil Varlıktır. İkisi De Türk Milletinin Onur Vahasıdır.” Mesajına Yer Veren Bahçeli, Paylaşımını Şöyle Sürdürdü;

“Duruşumuz, Anıtlara Türkçe’yi İrfanla Dokuyan Ecdadımızın Duruşudur. Dilimiz, 743 Yıl Önce Yerküreyi Türkçe Kavrayan Karamanoğlu Mehmet Bey’in Dilidir. Dünyaya, Hadiselere Türkçe Bakışımızın Kaynağı Tarih Kadar Eskidir. Türkçe Var Olduğu Sürece Türk Milleti De Var Olacaktır.”

Bahçeli, Türkçe’nin Gelişmesinde, Nesilden Nesile Aktarılıp Türklüğün Kıvancı Haline Gelmesinde Hissesi Ve Haysiyetli Mücadelesi Olan Ecdada Allah’tan Rahmet Dileyerek, Yaşayan Türkçe Sevdalılarına En Kalbi Sevgi Ve Saygılarını Sundu.

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde Bütün Çiftçileri Hürmetle Selamlayıp, Samimiyetle Kutladığını İfade Eden Bahçeli, “Tava Gelen Toprak Gibi, Tavında Dövülen Demir Gibi Onların Müstahak Oldukları Düzeylere Ulaşacaklarına İnanıyor, Üzerimize Ne Düşüyorsa Yapacağımızın Sözünü Veriyorum.” Değerlendirmesinde Bulundu.

Bahçeli, Tüm Eczacıların “14 Mayıs Eczacılar Günü”nü de Tebrik Etti.

TERÖRE LANET

Van’ın Özalp İlçesinde Karantinaya Alınan Bir Mahalleden Dönen Vefa Sosyal Destek Grubu Üyelerinin İçerisinde Bulunduğu Araca Yönelik Terör Saldırısını Lanetleyen Bahçeli, Paylaşımını “İki Kardeşimizin Şehadetine Neden Olan Hainleri Lanetliyor, Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Diliyorum. İnanıyorum Ki Terörün Kökü Kazınacaktır.” İfadeleriyle Tamamladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TÜRKİYE’NİN KORONAVİRÜSLE MÜCADELESİNDE SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

HIZLI YORUM YAP