DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ: TÜRKİYE’NİN YARINLARINDA SIĞINMACI SORUNU İNŞALLAH OLMAYACAKTIR

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ: "ASIL VIZ GELECEK TIRIS GİDECEK ŞAHIS İMAMOĞLU’DUR VE İRADESİ DE İPOTEKLİDİR

Bahçeli, “Suriyeli Kardeşlerimizi Kutuplaşmanın İçine Çekmek İsteyen Kimler Varsa Türkiye’nin Hasmıdır. Türkiye’nin Yarınlarında Sığınmacı Sorunu İnşallah Olmayacaktır. Demografik İstikbalimizin Güvenliği Sağlanacaktır.” Dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda Yaptığı Konuşmada, CHP Yönetiminin Bizatihi Kendi Geçmişiyle, Mirasına Konduğu Tarihi Birikimle, Atatürk’ün Tam Bağımsızlık İdealiyle Tenakuz Halinde Olduğunu Söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ramazan Bayramı’nda Karadeniz Turuna Çıkıp Trabzon ve Rize’de Belediye Bütçesiyle Dar Katılımlı Mitingler Düzenlemesinin “Ortamı Tekrar Kızıştırdığını” Dile Getiren Devlet Bahçeli, Şöyle Konuştu:

“Bizim Anlayamadığımız, Açıklamakta Müşkülat Çektiğimiz Can Alıcı Husus, Bu Belediye Başkanının Hangi Şehrimizin Siyasi Sorumluluğunu Üstlenmiş Olduğudur. Otobüse Doldurduğu Gazetecilerle Bu Belediye Başkanı Nereye Gidiyor? Hangi Gizli ve Siyasi Gündemlerin Peşinden Sürükleniyor? Doğrusunu İsterseniz Biz de Merak İçindeyiz, İstanbul’un Şehremini Bayram Günlerinde Karadeniz’de Ne Aramıştır? İstanbul’u Yüzüstü Bırakıp Gitmesi Siyasi Ahlakın Neresine Sığmıştır? Bir Belediye Başkanının Şehrini Terk Edip Siyasi Hesaplar İçine Girmesi, Vızır Vızır Ortalıkta Gezinmesi Hangi Akla, Hangi Amaca Hizmettir?

Bu Şahıs, Cumhurbaşkanı Adaylığı İçin Sorulan Bir Soruya ‘Bu Sadece Siyasetin İşi Değil, 6’lı Masanın İşi Değil, Milletin İşidir’ Cevabını Vermek Suretiyle Genel Başkanı İle Açık Bir Çatışma İçine Girmekte Herhangi Bir Beis ve Sakınca Görmemiştir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Şayet Cumhurbaşkanı Adayı Olmak Arzusundaysa, Dış Bağlantılı Bir Talimat Veya Tembihat Almışsa Karşımıza Çıkıp Mertçe İtiraf Etsin. Etsin Ki Biz de Ona Göre Muamele, Ona Göre Mukabele Edelim.”

Bahçeli, İstanbul, İstanbul Olalı Böylesi Bir Zilleti, Böylesi Bir Hezimeti Ne Gördüğünü Ne de Yaşadığını İfade Ederek, “Asıl Vız Gelecek Tırıs Gidecek Şahıs İmamoğlu’dur ve İradesi de İpoteklidir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Emanetine Tevdi Edilen Göreve Layık Olmadığını Defalarca İspatlamıştır.” Dedi.

İstanbul’un Ziyan Edildiğini, Kaderiyle Baş Başa Bırakıldığını, Bu Ayıbın Kara Lekesinin Hem Belediye Başkanının Hem de Parti Yönetiminin Alnına Kazındığını Söyleyen Bahçeli, Sözlerini Şöyle Sürdürdü:

“Kılıçdaroğlu, ‘Bayramı Karamsar Geçirdik. Gülümsemeyi Unuttuk.’ Diye Mesaj Yayımlamış. Sayın Kılıçdaroğlu Bayramda Bol Yıldızlı Otellerde Tatil Keyfi Sürerken Neşeni Kaçıran, Seni Karamsarlığa İten Asıl Sebep İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Makamında Oturan Zattan Başkası Olmadığını Artık Çocuklar Bile Duymuştur. CHP’de Sular Durulmaz, Fırtına Dinmez, Fitne Bitmez. Çünkü CHP Kulislerin, Kuryelerin, Hiziplerin, Menfaat Yarışlarının Partisidir.

Bahçeli, Türkiye’de Bulunan Yabancılarla İlgili Duygusal Tonu Ağırlıklı, Tepkisel Yönü Baskın, Provokasyon Dozajı Yüksek Kirli Malumatların, Gerçek Dışı İddiaların, Çarpıtılmış Haber ve Fotoğrafların Özellikle Sosyal Medya Kanalıyla Yoğun Olarak Servis Edildiğini İfade Etti.

Sığınmacı Meselesinin, Türkiye’nin Yumuşak Karnı, İstismara Müsait Bir Zaafı Haline Geldiğini Belirten Bahçeli, Sığınmacılar Konusunun Kaşınıp Kanatılmasıyla İlgili Vahim Bir Tertip ve Tezgahın Artan Ölçekte Körüklendiğinin Anlaşıldığını Dile Getirdi.

“Elbette Türkiye Yolgeçen Hanı, Göçmen ve Sığınmacı Kampı Değildir.” Diyen Bahçeli, “Şunun da Farkındayız Ki, Sığınmacı Sorunu Türkiye’nin Uzun Yıllar Taşıyabileceği, Hazmedebileceği ve Tahammül Edeceği Bir Sorun Olmaktan Tamamen Çıkmıştır. Ancak Bu Çarpıcı Gerçek Ülkemizde Misafir Halde Bulunan Sığınmacılara Cephe Açmak, Sosyal ve Ekonomik Hayattan Tecrit Etmek Anlamına Gelmemelidir, Bize Göre de Gelmeyecektir.” Diye Konuştu.

Nihayetinde Suriyeli Sığınmacıların Bugün Misafir İse Yarın Komşu Olacaklarını Dile Getiren Bahçeli, Komşunun Komşunun Külüne de Her Zaman Muhtaç Olduğunu Söyledi.

“Türkiye’nin Geçici Koruma Statüsüyle Ağırladığı Suriyelileri Gönüllü, Güvenli ve Onurlu Şekilde Yurtlarına ve Yuvalarına Sevk Etmeleri Önümüzdeki En Önemli Gündem Konularından Birisi Olmalıdır. ” Diyen Bahçeli, Sözlerini Şöyle Sürdürdü:

Geçici Koruma Statüsü Altında Bulunan Suriyeli Kardeşlerimizi Kavganın ve Kutuplaşmanın İçine Çekmek İsteyen, Bu Suretle Milletimizi Tahrik ve Tacize Yeltenen Kim Ya da Kimler Varsa Türkiye’nin Hasmıdır. Bunlar Aynı Zamanda Görevli Provokatörlerdir. Türkiye’nin Yarınlarında Sığınmacı Sorunu İnşallah Olmayacaktır. Bu Sorun Çözüm İradesiyle Buluşturularak Demografik İstikbalimizin Güvenliği Sağlanacaktır. Cumhur İttifakı’nın Kararlılığı Budur.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ADALET BAKANI BOZDAĞ: STOKÇULUK YAPANLARA VERİLECEK CEZA ‘1 YILDAN 3 YILA KADAR’ OLARAK YENİDEN DÜZENLENECEK

HIZLI YORUM YAP