DOLAR

32,5137$% 0

EURO

34,6600% -0.14

GRAM ALTIN

2.432,14%-2,69

ÇEYREK ALTIN

4.129,00%-3,20

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2161792฿%3.17083

ETHEREUM

103793Ξ%1.74851

a

MHP TUZLA ERDEM BAŞKANLA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

MHP Tuzla İlçe Başkanlığı Tuzla Belediyesi Nikâh ve Kültür Sarayında “Kızılelmaya Doğru Kutlu Yürüyüş” Başlıklı Bir Programı Düzenleyerek Birlik Beraberliğini Pekiştirdi. MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer Geceye Tuzla’da Bulunan Tüm MHP’lileri ve Eski İlçe Başkanları İle Yöneticileri de Davet Ederek Birlik Beraberlik Adına Bir İlki Gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcıları ve İstanbul İl Başkanı İle Yönetimi de Yoğun İlgi Gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanlığının Organize Ettiği “Kızılelmaya Doğru Kutlu Yürüyüş” Başlıklı Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MYK Üyeleri Nevzat Ünlütürk ve Murat Kotra, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP Pendik İlçe Başkanı Yüksel Cebe, MHP Maltepe İlçe Başkanı Ömer Lefzan, MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özipek MHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Abdullah Çınar, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Kerim Yılmaz, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, , Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kant, Tuzla Belediyesi MHP Meclis Üyeleri Volkan Beşiroğlu ve Ferhat Altunkaynak, BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Demokrat Parti Tuzla İlçe Başkanı Yaşar Taşkıran, Tuzlanın Mahalle Muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri İle Tuzla’da Bulunan Çok Sayıda Sanayici İle İş İnsanı Katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in Çeşitli Programlara Katılacak Olmasından Dolayı 1 Saat Önce Başlayan Programın Açılış Konuşmasını Yapan Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer Yarım Asra Müşahitlik Etmiş, Hareketimizin Kutlu Yürüyüş Kızılelma Gecesine Hoş Geldiniz Şeref Verdiniz Sözleriyle Başladı.

Kutlu Yürüyüş Orta Asya’dan Bir Kısrak Başı Gibi Anadolu’ya Kıvrılarak Gelen Türklerin Hikayesidir…

Anadolu’da 949 Yıldır İlke ve Ülkülerinden Taviz Vermeden Canını Feda Eden Bozkurtların Yürüyüşüdür.

Allah’a Şükürler Olsun ki, Milliyetçi Ülkücü Hareket Sözü Sağlam, Özü Sağlam Olan Türk Milletinin, Yarım Asırlık Yadigarıdır…

 Milliyetçi Ülkücü Hareket Adam Gibi Adam Olanların Yarım Asırlık Bozkurt Yuvasıdır…  

Aklımızla Anılarımızla Pek Çok Badireyi Atlatarak, Pek Çok Belayı Savuşturarak Bugünlere Geldik.

Diyebiliriz ki Zahmetlerden Zafer Çıkardık…

Karanlığın Kovuklarından Aydınlığın Kollarına Akınlara Katılan Akıncılar Gibi Atıldık…

Kuşatmayı Yardık, Pusuları Dağıttık, Varlığımızı Güçlendirdik,

Ülkücü Ömürler Çileyi Adeta Azık Yaptılar.

Çelikleşmiş İradeyle Çevikleşmiş İhlaslarıyla Zamanın Müşkülatlarına Zalimlerin Zulmüne Kıyasıya Direndiler.

Ülkücü Olmanın Zor, Ülkücü Kalmanın Daha Zor Olduğu Dönemlerde Ülkü ve Ülke Mücadelesini Şerefle Yaptık.

Milliyetçi Ülkücü Hareket Aklın Ahlakın Adanmışlığın Anıt Gibi Yükselen Millet ve Vatan Sevdasının Ufuk Ötesini Görebilen Zamanlar Üstüne Çıkabilen İman Kaynağıdır.

Bu Kaynak ki, Mukaddesatla Buluşmanın Mukadderatla Kucaklaşmanın Adresi ve Aidiyet Kavlidir…

Yarım Asra Müşahitlik Etmiş Olan Milliyetçi Ülkücü Hareketin Mazisinde Acı Vardır, Çile Vardır, Ayrılık Vardır, Sürgün Vardır, Tabutluklar Şehit Tabutları, C5 Ler Mamaklar, Taş Medreseler Vardır.

Hoca Ahmed Yesevi Deryasında Debiyiz

Süleyman Özmeniz Bir Demir Leblebiyiz

İmamoğlu Yusufun Yirmi Yaşı Gibiyiz

Ali Bülent Orkanız Herdem Mehtaba Vuran

Cengiz Baktemuruz Yokluğu Kalbe Kıran

Kah Pehlivanoğluyuz

Kah Ruhi Kılıçkıran

Unutursak Namerdiz Biz Cevdet Karakaşı

Ahmet Kerse Deyince Durmaz Gözümüzün Yaşı

Hani Dursun Önkuzumuz

Esendağımız Dağbaşı

Hani Selçuk Duracık Şehitlerimizin İlbeyi

Vallahi Gönüllerimiz Tarif Edemez Velican Ağabeyi

Bize Miras Koydular Ülkü Denen Gayeyi

Canlarını, Mallarını, Hayallerini, Umutlarını, Geleceklerini Kanlarını Dahi Üç Hilali Yükseltmek İçin Feda Eden Yiğitleri Hangi Hecelere Hangi Kelimelere Hangi Cümlelere Sığdıralım.

Kıymetli Ülküdaşlarım, Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyin Ülküsü Şehitlerin Emaneti Başımızın Üstündedir, Liderimiz Devlet Bahçeli Beyin İse Sözü Sözümüz Yolu Yolumuzdur.

Ne Emanetten Vazgeçeriz Nede Kutlu Yürüyüşümüzden Döneriz.

Maziden Atiye Çelikleşmiş İrademiz Her Engeli Aşmaya Muktedirdir.

Ülkücüler Burada,

İrade Burada,

İnanç Burada,

Kararlılık Burada,

İkbal ve İstikbalini… Söz Konusu Vatan Olduğunda Öteleyen İrade Burada,

Toprağa Verdiği Ülkücü Şehit Evlatlarının Emanetine Sıkı Sıkı Sarılmak, Namus Bildiği İlahi Kelimetullah Davasına İnanmışlığını Son Nefesine Kadar Taşıyacak İradede Buradadır…

Kıymetli Dava Arkadaşlarım Bizler Bu Salonda Bir Birine Sıkı Sıkıya Bağlı Ülkücüler Olmalıyız  Davamızın Geleceğini Gelecek Nesillere Taşımalıyız. Ayrışmaya Fitneye Tefrikaya Düşmeden Bir ve İri Olmak Durumundayız

Bizi Bir Arada Tutan Değerlerimizin Etrafında Kenetlenip Geleceğe Emin Adımlarla Yürümek Zorundayız.

Şimdi Bu Salonda Bulunan Herbiri Birbirinden Kıymetli Şahsiyetlere Sesleniyorum;

Milliyetçi Ülkücü İradenin Yarım Asıra Vurduğu Mührün Tecrübelerinden İstifade Ederek Geleceğin Milliyetçi Türkiye’sine Liderimiz Devlet Bahçeli Beyin Önderliğinde Yürümeye Var Mısınız?

Varmısınız?

Varmısınız?

Allah Varlığınızı Daim Etsin

Sağ Olun Var Olun Allah’a Emanet Olun

Ne Mutlu Türküm Diyene… Şeklinde Konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer’in Açılış Konuşmasından Sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in Çeşitli Programlara Katılacak Olmasından Dolayı 1 Saat Önce Başlayan Programda İl Başkanı Birol Gür, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de Sırayla Birer Selamlama Konuşması Yaptığı Gecede Cumhur İttifakının Samimiyeti, Birlik, Beraberliği Ülkücüler, Cumhur İttifakı Misafirleri Tarafından da Beğenilerek Takdir Edildi.

Gecede Ülkücüler Osman Öztunç’un Konseriyle Coşarken Program Sonunda Her Daim Teşkilatın Yanında Yer Alan Maddi Manevi Destek Olan MHP Tuzla İlçe Başkanlığında Görev Almış Eski İlçe Başkanları ve Yöneticilerine Yaptıkları Hizmetlerden Dolayı Birer Plaket Takdim Edildi. Ayrıca Ülkücü Hareketin Davasına Gönül Vermiş Elli Yılına Müşahitlik Etmiş Bir Makam ve Mevki Hesabı Olmadan Dik Duran İş İnsanları da Gecede Unutulmadı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AHMET ÇAKAR YÖNETTİ 500T GÜCÜ, RADYO GÜCÜNE YENİLDİ

HIZLI YORUM YAP