DOLAR

32,2553$% -0.01

EURO

34,9193% 0.53

GRAM ALTIN

2.430,23%1,56

ÇEYREK ALTIN

3.962,00%0,95

BİST100

10.268,58%0,20

BİTCOİN

2018110฿%1.70938

ETHEREUM

97412Ξ%2.5745

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLA HABERLERİ
  • MHP TUZLA İLÇE BAŞKANI ASLAN ALİ BAŞ “BİZİM TUZLA’YA BAKIŞIMIZ SİYASETİN ÖTESİNDEDİR”

MHP TUZLA İLÇE BAŞKANI ASLAN ALİ BAŞ “BİZİM TUZLA’YA BAKIŞIMIZ SİYASETİN ÖTESİNDEDİR”

Göreve Geldiği Günden İtibaren Yaptığı Olumlu Çalışmalarla, Taraflı Tarafsız Herkesin Dikkatini Çeken MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş İstasyon Mahallesi Esnafını Ziyaret Ederek İlçe Hakkında Yapılması Gerekenler Konusunda Fikir Alışverişinde Bulundu. “Bizim Tuzla’ya Bakışımız Siyasetin Ötesindedir” İfadesini Gittiği Her Programda ve Ziyarette Dile Getiren Başkan Aslan, Tuzlalıların Gönlünde Yer Almayı Başarıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, Tüm Yönetimiyle, Meclis Üyeleriyle ve Mahalle Başkanlarıyla Birlikte İlçe Esnafını Ziyaret Ederek Ulusal ve Yerel Gündem Konuları İle İlgili Kendilerinin Görüş ve Taleplerini Dinledi. Daha Önce de Birçok Mahalleyi Dolaşan Aslan Başkana Mahalleliler Sevgi Gösterisinde Bulunurken Ziyaretlerinden Duydukları Memnuniyeti Dile Getirdiler.

Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, Ziyaretlerle İlgili Yaptığı Açıklamada, “Esnafımızla İşleri Hakkında Konuşuyoruz. Onların Bizlerden Beklentilerini Dinliyoruz. Ziyaretlerimiz Çok Olumlu Geçiyor. Bu Ziyaretlerimizde Biz de Kendimizi Anlatma Fırsatı Buluyoruz. Bizi İlgilendiren Konularda Bir İhtiyaçları Varsa Gerekli Desteği Sağlıyoruz. Bu Bağlamda, Üzerimize Düşen Her Konuda Esnafın Yanında Olmaya Çalışıyoruz. Tuzlalı Esnaflarımızın Sevgi Gösterileri Karşısında Çok Mutlu Oluyoruz. Seçimden Seçime Değil Her Daim Esnafımızın Yanındayız.”

Esnaf ve Sanatkâr Kesimin Sayısal Büyüklüğü Dikkate Alındığında, Ülkemiz İçin Hem Ekonomik Hem de Toplumsal Açıdan Önem Taşıdığını Belirten Aslan Başkan “Esnaflarımızın Esnek Yapıları, Çalışma Biçimleri ve İstihdama Katkıları İle Bölgesel Kalkınmayı Hızlandırma Fonksiyonları Vardır.*” Dedi.

Esnaf Ziyaretlerinin Devam Edeceğini de Belirten Başkan Aslan, Esnaf ve Vatandaşların İlçe Hakkındaki Düşüncelerini Çok Önemsediklerini ve Onların Uyarılarını Dikkate Aldıklarını Dile Getirdi.

“Bizim Tuzla’ya Bakışımız Siyasetin Ötesindedir” İfadelerini Kullanan MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş “Bugün Siyaset Konuşmuyoruz Bugün Eksiklerimizi Tespit Ediyoruz. Esnafımızın ve Vatandaşımızın Sorunlarını Çözüme Kavuşturuyoruz.” Şeklinde Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZSİAD’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

HIZLI YORUM YAP