DOLAR

32,5269$% 0.31

EURO

34,8937% 0.69

GRAM ALTIN

2.422,35%1,79

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%1,48

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1866473฿%-3.48093

ETHEREUM

95640Ξ%-0.1038

a

MHP TUZLA “KOMŞUM NASILSIN?” ÇALIŞMASINA YOĞUNLAŞTI

MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in; Türkiye’nin, Türk Milleti’nin İstikbali İçin Büyük Bir Mücadele Verdiğini Söyledi. Bizde Tuzla’dan Liderimizin Talimatlarıyla “Komşum Nasılsın?” Çalışmalarına Yoğunlaştık.

MHP’nin ‘Cumhur İttifakı’nın Hedeflerini ve Muhalefetin Tutumunu Milletle Yakından Paylaşmak’ Amacıyla Şehirlerde ‘Komşum Nasılsın?’ Başlıklı Ziyaretler Başlatmıştı. MHP Tuzla İlçe Başkanlığında Vatandaşlarla Olan Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor ve ”Komşum Nasılsın?” Ziyaretlerine Başladı.

Her Akşam Bir Dizi Ziyaretler Gerçekleştirerek Yoğun Bir Çalışma Programıyla 2023 Yılına Hazırlanan MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, Yönetim Kurulu, Kadın Kolları, Meclis Üyeleriyle Ziyaretlerine Tam Gaz Devam Ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Yaptığı Açıklamalarda “Sayın Liderimiz ve Yol Arkadaşları Bu Kadar Yoğun Bir Mesai Verirken Bizler de Tuzla’dan En Güçlü Şekilde Bu Çalışmalara Destek Olacağız. Davamız Kutlu, Sorumluluklarımız Ağır. Cenab-I Allah’ın Son Elçisi Sevgili Peygamberimiz İslam Davasını Nasıl Ki En Yakınlarından Başlayarak Anlattı İse, Bizler de Davamızı Anlatmak İçin Yakınlarımızdan; Komşularımızdan, Akrabalarımızdan, Arkadaşlarımızdan Başladık ve Her Geçen Gün Halkayı Genişletiyoruz; Ülkemizin, Milletimizin Geleceği İçin Buna Mecburuz.” Dedi.

KOMŞUM NASILSIN?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Konu İle İlgili Şu Açıklamayı Yaptı; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Talimatları İle Bu Konuda Çalışmalara Başladık. Akşamları Birçok Evleri Ziyaret Ediyor, Çay Kahve Eşliğinde Sohbetlerimizi Yapıyor, 2023 Seçimlerinde Hemşerilerimize Neden Cumhur İttifakına Oy Vermeleri Gerektiğini Anlatıyoruz. “Komşum Nasılsın?” Diyerek Hal Hatır Soruyor, Bir İhtiyaçlarının Olup Olmadığını Öğreniyor, İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz. Bize ve Partimize İlgi Bir Hayli Fazla. Bu Kapsamda Tuzla’da Tüm Ekibimizle Binlerce Ev Ziyaretlerde Bulunmayı Hedefliyoruz. Ayrıca Esnaflarımıza da Ziyaretler Gerçekleştiriyor, Partimizin, İttifakımızın Çalışmalarını Anlatıyoruz. MHP Bu Ülkenin Temel Taşı, En Köklü Siyasi Partilerin Başında Gelmektedir. Her Geçen Günde Partimize İlgi Teveccüh Artmaktadır. Bizlerde Hemşerilerimizi Parti Binamıza Çay İçmeye ve Sohbete Bekliyoruz. Bu Vesileyle Tüm Hemşerilerimi Bir Kez Daha Saygıyla Selamlıyor, Bizi ve Ekip Arkadaşlarımızı Evlerinde Misafir Ettikleri İçin Teşekkür Ediyorum İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA ‘KAN’PANYA VAR

HIZLI YORUM YAP