DOLAR

32,5269$% 0.31

EURO

34,8937% 0.69

GRAM ALTIN

2.422,35%1,79

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%1,48

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1866473฿%-3.48093

ETHEREUM

95640Ξ%-0.1038

a

MHP VE ÜLKÜ OCAKLARINDAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

BÜYÜK MHP BULUŞMASI ORHANLI’DA YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı ve Tuzla Ülkü Ocakları Ramazan Ayı Dolayısıyla Ortak İftar Yemeği Düzenledi.  Yoğun Katılımla Gerçekleşen İftar Yemeği Orhanlı da Halı Sahada Gerçekleşti.

MHP Tuzla İlçe Başkanlığın Düzenlediği Yoğun Katılımla Gerçekleşen Geleneksel İftar Programına MHP İstanbul Bölge Başkanı Hakan Arslan, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Vatan Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Kılıç,  Ülkü Ocakları İstanbul Bölge Başkanı Kerim Cebeci, Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Bektaş, Meclis Üyeleri Volkan Beşiroğlu ve Ferhat Altunkaynak, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri ve Çok Sayıda Vatandaş Katılarak Yoğun İlgi Gösterdi.

İftar Yemeğinde Bir Konuşma Yapan İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Cumhur İttifakı Ruhuna Değinerek Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi. Cumhur İttifakı İlçe Başkanların ve Belediye Başkanın Katılımında Duyduğu Memnuniyeti Dile Getiren Doğruer, 23 Nisan Çocukların Neşesiyle Gerçekleşen İftar Programında Bazı Çocukların Kürsünün Etrafından Sevgi Gösterilerine Ortak Oldu. Ramazan Ayında Yapılan Çalışmalara Değinerek Maddi ve Manevi Destek Olan Tüm Yol Arkadaşlarına Dava İnsanlarına Teşekkür Ederek “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” Sözleriyle Selamlama Konuşmasına Tamamladı.

İftar Programından Selamlama Konuşması Yapan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, İftar Programın Hayırlara Vesile Olmasını Temenni Ederken Dünde Beraberdik, Yarında Beraber Olacağız Yine Beraber Çalışarak 2023 Seçimlerinde Zafere Ulaşacağız Sözleriyle Cumhur İttifakı Önemine Değinerek Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi.

MHP Tuzla İftarında Konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Ramazan Ayının Sonları Yaklaştıkça Yoğun Programların Arttığını Birkaç İftar Programına Selam Vererek Geldim Geciktim Kusura Bakmayın Dedi. Başkan Yazıcı Cumhur İttifakının İlçe Başkanımız Erdem Doğruer ve Ekibine İftar Programından Dolayı Teşekkür Ederken, Ülkemizin Milli Birlik ve Beraberliğini Milli ve Manevi Değerleriyle Beraber 2023’de Cumhur İttifakını Yeniden İktidar Yapıp, Bunu da Hep Beraber Gerçekleştireceğiz İfadelerini Kullandı.

Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Bektaş’ta Konuşmasında Mübarek Ramazan Ayına Kavuşmanın Mutluluğu İçerisindeyiz. Ramazan Türk İslam Alemi ve Mazlum Milletler Arasında Birlik ve Beraberliğe, Vesile Olan Ramazan; Bizlere Sahip Olduklarımıza Şükretmeyi ve İhtiyaç Sahiplerini Kendimizden Önce Düşünmemiz Gerektiğini Hatırlatır. Bizler de Bu Vesile İle Ülkü Ocakları Tuzla İlçe Başkanlığı Olarak Her Zaman ve Her Şartta Mazlumların ve İhtiyaç Sahiplerinin Yanında Olmaya Kendimize Şiar Edindik. Yüce Türk Milletine Hizmeti Gaye Edinerek Verdiğimiz Mücadelemizden Hiçbir Zaman Şaşmadık ve Şaşmayacağız. Vatanımıza ve Milletimize Hizmet Edecek Nesiller Yetiştirmekten Geri Durmayacağız. Ne Mutlu Türk’üm Diyene Dedi.

MHP İstanbul Bölge Başkanı Hakan Arslan da Tuzla Teşkilatının İftar Programında Teşkilatı Selamlayan ve Tebrik Eden Bir Konuşma Yaptı.  Programından Sonundan Ülkü Ocaklarının Gençleri Yemin Ederek “Allah’a, Kur’an’a, Vatana, Bayrağa ve Silaha Yemin Olsun! Şehitlerim, Gazilerim Emin Olsun! Ülkücü Türk Gençliği Olarak; Komünizme, Faşizme, Kapitalizme ve Her Türlü Emperyalizme Karşı Mücadelemiz Devam Edecektir. Kavgamız; Son Nefer, Son Nefes, Son Damla Kana Kadardır. Kavgamız; Milliyetçi Türkiye’ye, Turan’a Kadardır. Başbuğumuz Emin Olsun! Yılanlardan Olmayacağız. Satanlardan Olmayacağız. Kaçanlardan Olmayacağız. Yıkılmayacağız. Başaracağız. Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin!” Şeklinde Tekrar Edildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALE OKULLARINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

HIZLI YORUM YAP