DOLAR

32,2195$% -0.38

EURO

34,8033% -0.05

GRAM ALTIN

2.412,56%0,81

ÇEYREK ALTIN

3.945,00%0,37

BİST100

10.267,09%-0,10

BİTCOİN

2042943฿%-0.95102

ETHEREUM

99279Ξ%-2.25282

a
  • Selam Tuzla
  • TÜRKİYE HABERLERİ
  • MİLLETVEKİLİ SERKAN BAYRAM’IN HAYAT HİKAYESİ’NİN ANLATILDIĞI ‘BUĞDAY TANESİ’ FİLMİ 2 ARALIK’TA VİZYONDA

MİLLETVEKİLİ SERKAN BAYRAM’IN HAYAT HİKAYESİ’NİN ANLATILDIĞI ‘BUĞDAY TANESİ’ FİLMİ 2 ARALIK’TA VİZYONDA

"BUĞDAY TANESİ" FİLMİNİN GELİRİ İLE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ KURULACAK

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’ın Hayata Tutunma Mücadelesini Anlatan “Buğday Tanesi” Filmi, 2 Aralık’ta Sinemaseverlerle Buluşacak.

Konuya İlişkin Yapılan Açıklamaya Göre, Henüz Daha Bebekken Buğday Tarlasında Çıkan Yangında, Vücudunun Büyük Bir Bölümünde Kalıcı Yanıklar Oluşan ve Ellerini Kaybeden Bayram’ın Aynı Zamanda Seyircilere Umut Olacak Filmin Galası, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Gerçekleştirilecek.

Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın Üstlendiği, Başrolünde Kutsi’nin Yer Aldığı Filmin Geliri İle İstanbul’da Bir Engelsiz Yaşam Merkezi Kurulması Amaçlanıyor.

Serkan Bayram’ın Danışmanlığında Volkan Kapkın Tarafından Senaryosu Kaleme Alınan Filmin Yapımcılığını İse Pro-In Production Üstlendi.

Filmin Oyuncu Kadrosunda Kutsi’nin Yanı Sıra Erkan Bektaş, Yeliz Akkaya ve Deniz Arna Rol Alıyor. Filmin Müzikleri İse Yıldıray Gürgen’in İmzasını Taşıyor.

Açıklamada Görüşlerine Yer Verilen Bayram, Filme İlişkin Şunları Kaydetti:

“Bu Film İle Yaşadıklarımdan Yola Çıkarak Topluma Rol Model Olmayı Amaçladık. Ayrıca İçeriğinde Cumhurbaşkanımızın Yaklaşık Yirmi Sene Boyunca Engellilerle Yakından İlgilenerek Gerçekleştirdiği Sessiz Devrimi de Aktardık. Bu Film Ayrıca Türk Siyasi Tarihinde, Türk Sinema Tarihinde de Bir İlke İmza Atacak. En Az 10 Milyon Gişe Geliri Elde Edeceğimize İnanıyorum. İnsan Odaklı Bu Film, Dört Duvar Arasında Kalacakken, Hayata Tutunmuş, Mücadele Vermiş Serkan Gibilerin, Topluma Nasıl Faydalı Olunabileceğini Gösteren Bir Umut Filmi. Bu Film Sayesinde Bir Engelli Kardeşimiz Dahi, Hayata Tutunma Azmini Gösterirse Film Amacına Ulaşmış Olacak.”

SERKAN BAYRAM: BİR ENGELLİ KARDEŞİMİZ DAHİ, HAYATA TUTUNMA AZMİNİ GÖSTERİRSE AMACIMIZA ULAŞMIŞ OLACAĞIZ

“Bu Film İle Yaşadıklarımdan Yola Çıkarak Topluma Rol Model Olmayı Amaçladık. Ayrıca İçeriğinde Cumhurbaşkanımızın Yaklaşık Yirmi Sene Boyunca Engellilerle Yakından İlgilenerek Gerçekleştirdiği Sessiz Devrimi de Aktardık” Diyen Serkan Bayram, Türkiye’de Engelli Sayısının On Milyona Yakın Olduğunu, Aileleriyle Birlikte Doğrudan Etkilenen İnsan Sayısının Kırk Milyonu Bulduğunu Belirterek Şunları Kaydetti: “Bu Film Türk Siyasi Tarihinde, Türk Sinema Tarihinde de Bir İlke İmza Atacak. En Az On Milyon Gişe Geliri Elde Edeceğimize İnanıyorum. İnsan Odaklı Bu Film, Dört Duvar Arasında Kalacakken, Hayata Tutunmuş, Mücadele Vermiş Serkan Gibilerin, Topluma Nasıl Faydalı Olunabileceğini Gösteren Bir Umut Filmi. Bu Film Sayesinde Bir Engelli Kardeşimiz Dahi, Hayata Tutunma Azmini Gösterirse Film Amacına Ulaşmış Olacak.”

MİLYONLARIN SESİ OLACAK BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

2 Aralık’ta Gösterime Girecek Olan ve Bir Sosyal Sorumluluk Projesi Özelliği de Taşıyan “Buğday Tanesi” Filminin Gişe Geliriyle İstanbul’da Engelsiz Yaşam Kültür Merkezi Yapılacağını Belirten Serkan Bayram Herkesi Filmi İzlemeye Davet Etti. Bayram, İzleyicilerin Alacakları Biletler İle Oluşturulacak Engelsiz Yaşam Merkezi’ne Bir Tuğla Koyacaklarına İnandığını Belirtti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI YAZICI, İMAMOĞLU’NUN ‘HIZRAY’ PLANINI 2021’DE BÖYLE DEŞİFRE ETMİŞTİ

HIZLI YORUM YAP