DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

MİMARSİNAN MAHALLE DANIŞMA MECLİSİ CONFETİLERLE YAPILDI

MİMARSİNAN MAHALLE TEŞKİLATI’NIN 2023 HEDEFİ YÜZDE 69

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Düzenli Olarak Gerçekleşen Mahalle Danışma Meclis Toplantılarında Bu Sefer Mimarsinan Mahalle Danışma Meclisi Geniş Katılımla Gerçekleşti. Mimarsinan Mahalle Danışma Meclisi Doldu Taştı.

Mimarsinan Mahalle Danışma Meclis Toplantısına AK Parti İstanbul İl Yöneticisi Tuzla Sorumlusu Ali Yazlı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuğba Arslanoğlu Karakaya ve Yönetimi, AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Yönetimleri İle Partililerin Yoğun Katılımlarıyla Gerçekleşti.

Mahalle Danışma Meclisi Toplantısı Divanın Oluşturulmasının Ardından, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Okundu. Eski Mahalle Başkanları ve Teşkilat Mensuplarının da Unutulmadığı Birleştirici Bir Açılış Konuşması Yapan Mimarsinan Mahalle Başkanı Osman Gülmez’in Ardından Bugüne Kadar Yapılan Çalışmalar Slayt Gösterisiyle Partililere Sunuldu. Slayt Gösterisinde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konuşmalarının Yer Aldığı Bölümde Partililer Duygusal Anlar Yaşadı. Dilek Temenni Bölümünde Mimarsinan Mahallesinin Geneli Hakkında İstişareler ve Temenniler Konuşuldu. Eski Mahalle Başkanları da Söz Aldığı Danışma Meclisinde 2023 Vurgusu Yapıldı. Dün Olduğu Gibi Bugünde Yarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yanında Olduklarını Beyan Ettiler.

AK Parti İstanbul İl Yöneticisi Tuzla Sorumlusu Ali Yazlı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Danışma Meclisinde Partililere Hitaben Birer Konuşma Yaptılar. İl Yöneticisi Yazlı Konuşmasından Sizlere İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’nin Selamını Getirdim Sözleri Salonda Alkış Aldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Mimarsinan Mahalle Teşkilat Üyeleriyle Buluştuğu Danışma Meclisinde 2023 ve 2024 Seçimlerine Yönelik Önemli Açıklamalarda Bulundu. Mahalle Başkanına Teşekkür Ederek Partimiz En Yüksek Oyu Aldığı Mahallelerimizden Mimarsinan Mahallesin de Katılımın Yüksek Olmasından Dolayı Mutlu Olduğunu İfade Eden Başkan Tayfur Emeği Geçen Herkese Teşekkür Etti.

Tuzla Teşkilatları Olarak Mahallerimiz de Sürekli Esnafımızı Ziyaret Ediyor, Halkımızla Bir Araya Geliyoruz. Sorunları Yerinde Tespit Ediyor, Çözümü İçin Canla Başla Çalışıyoruz. Elbette Pandeminin Etkisi İle Beraber Dünyanın Yaşadığı Ekonomik Krizden Etkileniyoruz Ama Krizde Üretim Ekonomisini En İyi Uygulayan Ülkelerin En Başındayız ve Cumhurbaşkanımızın Hedeflediği Düşük Faiz Politikası İle Hayat Pahalılığınında Önüne Geçileceğine İnanıyorum. Hafta Başında Dövizi Bahane Ederek Yaşananlar Hepiniz Gördünüz Yaşadınız Ben Hiç İnancımı Kaybetmedim Dövizin Aşağıya Çekilmesiyle Piyasalarda Yaşanan Olumlu Hava Kısa Sürede Cumhurbaşkanımızın Talimatları ve Bakanlıklarımızın Denetlemeleriyle Kısa Sürede Raflarda da Etkisini Gösterecektir Dedi.

İlçe Teşkilatlarımızdan Ricam Ev, Ev Kapı, Kapı Halkımızla İç İçe Sorunlarını Dinleyelim ve En Önemlisi Muhalefetin Akşam Yalan Sabah Yalan Bütün İftiralarının Doğrularını Sahada Anlatalım, Bizim Derdimiz Diğerleri Gibi Makam ve Mevki Değil, Her Zaman Millete Hizmettir. Biz Bu Milletin Dertlisiyiz, Vatanın Sevdalısıyız Bunun İçinde Bir Olacağız İri Olacağız Diri Olacağız Hep Beraber Türkiye Olacağız İfadelerini Kullandı.

AK Parti Tuzla Teşkilatı Mahalle Danışma Meclislerine 29 Aralık Çarşamba Yayla Mahallesi, 30 Aralık Perşembe Akfırat ve Tepeören Mahalleleri Danışma Meclislerini Yaparak Danışma Meclislerini Tamamlanacak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA AK PARTİ TEŞKİLATINDAN SOĞUK KIŞ GÜNÜNDE SICAK ZİYARET

HIZLI YORUM YAP