DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

MUĞLA’DA YANGINDAN ETKİLENENLERE TUZLA’DAN ‘GÖNÜL ELLERİ’ KÖPRÜSÜ

“UMARIM YARALARI BİR NEBZE OLSUN SARMIŞ OLACAĞIZ”

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Tarafından, Yangın Bölgelerindeki Yaraları Sarmak İçin Başlatılan ‘Yaraları Birlikte Sarıyoruz’ Yardım Kampanyası Kapsamında Bağışçılardan Toplanan 1 Tır Dolusu Yardım Malzemesi Türk Kızılayı Tuzla Şubesi Aracılığı İle Muğla’ya Gönderildi.

Muğla’nın Farklı Noktalarında Çıkan Yangınlardan Etkilenen Vatandaşların Yaralarını Sarmak İçin Harekete Geçen Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Bir Yardım Kampanyası Düzenledi. ‘Yaraları Birlikte Sarıyoruz’ İsimli Yardım Kampanyasına Tuzlalı Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterdi. Kampanyanın Başladığı 1 Ağustos Tarihinden İtibaren Yangın Bölgesinde İhtiyaç Duyulabilecek Malzemeleri Gönül Elleri Çarşısı’na Getiren Bağışçılar 1 Tırı Doldurdu. Tuzla Kaymakamlığı Koordinasyonunda Tuzla Belediyesi ve Türk Kızılayı Tuzla Şubesi İşbirliği İle Hazırlanan Yardım Tırı Muğla’ya Doğru Yola Çıktı. Hijyen Malzemeleri, Bebek Bezleri, Bebek Mamaları, Bardak Su, Giysi, Yanmaz Eldiven, Baret, Yangın Tüpleri, El Feneri, Kazma ve Kürek Gibi Ürünler Gönül Elleri Çarşısı İçerisinde Paketlenerek Tıra Yüklendi. Gönül Elleri Çarşısı Gönüllüleri, Kolilerin Üzerine ‘Birlikte Başaracağız’ Notu Yazdı. 

“UMARIM YARALARI BİR NEBZE OLSUN SARMIŞ OLACAĞIZ”

Toplanan Bağışlar Hakkında Bilgi Veren Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllülerinden Tuğba Muslu,” Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Olarak İlk Yardım Tırımızı Manavgat’a Göndermiştik. Bu İkinci Yardım Tırımız Oluyor. Gönderdiğimiz Malzemeler, Bizden Talep Edilen İhtiyaçlardı. Biz de Bu İhtiyaçları Tuzla’da Yardım Seferberliği Oluşturarak, Tuzla Halkının Desteğini Almak İçin Duyurduk. Yaklaşık 5 Gündür Bu Kampanyamız Devam Ediyor. İnanılmaz Bir Geri Dönüş Aldık. Halkımızın Desteği ve Hassasiyeti Zaten Bildiğimiz ve Emin Olduğumuz Bir Şeydi. Gözlerimiz Yaşararak Bir Kez Daha Tecrübe Etmiş Olduk. Öyle Yardımlar Geldi ki Buraya, Belirttiğimiz İhtiyaç Kalemleri Dışında Bile Yanmaz Eldivenler, Kürekler, Tırmıklar, Maske Gibi Ürünler Onların Hassasiyetlerine Takılarak Bize İletildi. İnanılmaz Duygulu Anlar Yaşadık. Halkımızın Birlik ve Beraberlik Duygusu Bütün Sıkıntıları, Bir Arada Aşabileceğimizin Bir Göstergesi Aslında. Halkımızın Gücünü ve Desteğine Gerçekten Çok Teşekkür Ederiz. Devletimizin ve Halkımızın Destekleri İle Yaşadığımız Bu Kötü Günleri En Kısa Sürede Atlatabileceğimizi Olan İnancımızı Bir Kez Daha Yinelemek İstiyoruz. Şu Anda Tırımız Muğla’ya Doğru Hareket Edecek. Umarım Yaraları Bir Nebze Olsun Sarmış Olacağız” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA ORMANLIK ALANLAR HAVADAN VE KARADAN GÖZETİM ALTINDA

HIZLI YORUM YAP