DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

MURAT KANT VE AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ

SİYASET, SPOR VE İŞ DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı ve Tuzla Belediye Meclisi Başkanvekili Murat Kant’ın Kardeşi Serhat ve Selin (Yalçın) Kant Çifti Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Sarayında 6 Şahit İle Evlendi. 

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı ve Tuzla Belediye Meclis Başkanvekili Murat Kant’ın Kardeşi Serhat ve Selin Kant Çifti Siyaset, Spor ve İş Dünyasının Buluştuğu Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Sarayında 6 Şahit ve Çok Sayıda Misafirin Katıldığı Sade Bir Nikahla Dünyaevine Girdi. Düğünde Siyasilerden Çok Sayıda Çelenk ve Tebrik Mesajları Geldi.

Selin ve Serhat Kant Çiftin Nikahını Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Kıyarken, Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Eşi Başhekim Fatma Yazıcı, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Ebru Baydı, Savaş Kant ve Ramazan Uğural Şahitlik Etti. İlçe Yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve Yönetimleri, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti, MHP, CHP’li Meclis Üyeleri, Siyaset ve İş İnsanlarından Oluşan Çok Sayıda Davetli de Katılarak Çiftleri Nikahında Yalnız Bırakmadı. Törende Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kant ve Eşi Davetlilerle Yakından İlgilendi.

Kardeşinin Evlenmesiyle Mutluluğu Gözünden Okunan Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı ve Tuzla Belediye Meclis Başkanvekili Murat Kant Gazetemize Yaptığı Açıklamalarda Kardeşimin Bu Mutlu Gününde Bizleri Yalnız Bırakmayan ve Nikahımızı Kıyan Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı ve Şahitlerimizden Eşi Başhekim Fatma Yazıcı’ya, Tuzla Kaymakamı Ali Akça’ya, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer’re, Mesai Arkadaşlarım ve Başkan Yardımcılarımıza, Meclis Üyelerimize, Kıymetli Şahitlerimize, Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcilerine, Katılan ve Katılamayarak Telefonla, Telgrafla ve Çiçekleriyle Bu Mutlu Günümüze Şahitlik Eden Herkese, Aile Dostlarımıza Velhasılı Tüm Kıymetli Dostlarımıza Şahsım ve Ailem Adına Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyoruz İfadelerini Kullandı.

SELAM TUZLA GAZETESİ Olarak Selin ve Serhat Kant Çiftini Tebrik Eder, İki Cihan Saadeti Dileriz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA 9 KİŞİ MHP’YE KATILDI

HIZLI YORUM YAP