DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

NEREDE KALMIŞTIK

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi’nin Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lise Kapsamında Çalışmaları Çok Yönlü Devam Ediyor. Yılda 15 Bin Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lise Kapsamında Kişiye Hizmet Veriyor.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin Himayelerinde Başlatılan ‘’Nerede Kalmıştık Projesi’’ İle Eğitim-Öğretim Yaşantıları Bir Sebeple Kesintiye Uğramış Olan Kadın Vatandaşlarımızın Eğitim-Öğretimlerine Devam Etmeleri Sağlanmaya Çalışılmaktadır.

 “Nerede Kalmıştık Projesi’nin’’ Tanıtım Toplantısı, Eylül Ayında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan Hanımefendi, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın Katılımıyla Gerçekleştirilmişti.

“BU CESARETİ GÖSTERMENİZİ İSTİYORUM”

Kadınlara ve Kız Çocuklarına Seslenen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan, “Eğitiminiz Hangi Sebeple Yarım Kalmış Olursa Olsun, Kendinizi Gerçekleştirme Serüveniniz Hâlâ Devam Ediyor. Hayatta Geç Kalınmayan Ender Şeylerden Biri, Eğitimdir. İnsan Her Yaşta, Yeniden Başlayabilir. Sizden de Bu Cesareti Göstermenizi İstiyorum.” Diye Konuşmuştu.

Toplantıda Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer İse ‘’Kadınlarımızın Yarıda Kalmış Eğitimlerini Tamamlamaları İçin Her Türlü İmkânı Sunacağız’’ Demişti.

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Tarafından, Proje Kapsamında İlçemizin Her Mahallesinde Halkımızın Farkındalıklarını Artırmaya Yönelik Bilgilendirme Toplantıları Düzenlenmektedir. Bu Kapsamda Tuzla Kaymakamımız Ali Akça Önderliğinde Tuzla’daki Mahalle Muhtarlarına, Kurum Müdürlerine, Okul Yöneticilerine ve STK Temsilcilerine Bilgilendirme Toplantıları Gerçekleştirildi. Halkımızın Yoğun Olduğu Yerlerde Stantlar Kurulup Bilgilendirmeler Yapılıyor. Ayrıca Mesaj Sistemi ve Sosyal Medya Kanalları İle Binlerce Vatandaşımıza Ulaşılıyor.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Yaklaşık 2500 Açık Öğretim Lise Öğrencimizi, Mezun Ettik. Diplomalarını Cübbe ve Kep Giyerek Teslim Alan Mezunların Heyecanları Görülmeye Değerdi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin Çangır Yaptığı Açıklamada 2021/1. Dönem Sınavları Sonucunda 1453 Vatandaşımız Mezuniyet Sevinci Yaşamıştır. Bugün Diplomasını Teslim Ettiğimiz Gülsen Sarıyıldız Hanımda Çocukları İle Mezuniyet Diplomasını Almaya Gelmesi Hem Çocukları İçin Hem de Bizler İçin Gurur Kaynağı Olmuştur. Eğitimi Yarım Kalmış Her Vatandaşımıza Ulaşmak İstiyoruz. 2021/2. Dönem Kayıtlarının 28 Ocak’a Kadar Devam Ettiğini Sözlerine Ekledi.

Mezuniyet Diplomasını Alan Gülsen Sarıyıldız İse Bu Eğitim Burada Bitmeyecek Çocuklarım İle Birlikte Üniversite Hayallerimi Gerçekleştireceğim Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YEŞİLAY “RENKLERİNİ YENİDEN KAZANANLAR” KİTABI İLE UMUT DOLU HİKÂYELER ANLATIYOR

HIZLI YORUM YAP