DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

NERMİN TAYLAN; “GEÇMİŞİNİ BİLİP DERS ÇIKARAN, GELECEĞİ SAĞLAM İNŞA EDER”

Tuzla Belediyesi’nin Organize Ettiği 4’üncü Kitap Fuarı Sona Erdi. Fuara Katılan Kitapseverler, Sevdikleri Yazarların İmza Günlerine ve Söyleşilerine de Katılma Fırsatı Buldu. Fuarın Son Gününde Tarihçi Nermin Taylan ‘Tarih Neye Yarar’ Başlıklı Konuşmasında Medine Müdafii Fahreddin Paşa, Nuri Killigil, Millî Mücadele ve İstanbul'un İşgal Yıllarını Anlattı.

Tuzla Belediyesi’nin Organize Ettiği 4’üncü Kitap Fuarı Sona Erdi. Fuara Katılan Kitapseverler, Sevdikleri Yazarların İmza Günlerine ve Söyleşilerine de Katılma Fırsatı Buldu. Fuarın Son Gününde Tarihçi Nermin Taylan ‘Tarih Neye Yarar’ Başlıklı Konuşmasında Medine Müdafii Fahreddin Paşa, Nuri Killigil, Millî Mücadele ve İstanbul’un İşgal Yıllarını Anlattı. Geçmişini Bilmeyen, Geleceğe Sahip Çıkamaz Sözünü Hatırlatan Taylan, “Lâkin Geçmişini Bilip Ders Çıkaran Geleceği Sağlam İnşa Eder Sözü Haktır ve Elbette Hakikattir” Dedi.

Tuzla Belediyesi’nin Organize Ettiği 4’üncü Kitap Fuarı Sona Erdi. Fuara Katılan Kitapseverler, Sevdikleri Yazarların İmza Günlerine Ve Söyleşilerine de Katılma Fırsatı Buldu. Fuarın Son Gününde, Tarihçi Nermin Taylan, Millî Mücadele ve İstanbul’un İşgal Yıllarından Bahsettiği Söyleşisini Gerçekleştirdi. ‘Tarih Neye Yarar’ Başlıklı Konuşmasında Medine Müdafii Fahreddin Paşa, Nuri Killigil, Millî Mücadele ve İstanbul’un İşgal Yıllarından Bahseden Taylan, “Tarih Geçmiş Şahsiyetlerin Sürekli Övülüp Anma Merasimleri İle Tarihten Dem Vuracağımız veya İdeolojimize Göre Kahramanlar Çıkarıp İdeolojimize Sığmayanları Yok Sayacağımız Bir Malzeme Değildir. Tarih; Geçmiş Okulunda Okuyarak, Derslerimizi Talim Ederken Hatalarından Ders Çıkaracağımız, Köklü Medeniyete Sahip Çıkarak Gelecek Nesle Güzel İşler Aktaracağımız Mükemmel Bir Okuldur. Okumayı, Anlamayı, Kavramayı Bilmeli ve Geçmiş Yiğitlerin Ardından Ben De Bu Vatan İçin Ne Yapabilirim Diye Dert Edinmeli. İste O Zaman Tarih Bize Yarar. İşte O Zaman Tarih Bu Vatana Yarar. İşte O Zaman Tarih Geleceği İnşa Eder” Dedi.

“GEÇMİŞİNİ BİLİP DERS ÇIKARAN, GELECEĞİ SAĞLAM İNŞA EDER”

Konuşmasına “Geçmişini Bilmeyen, Geleceğe Sahip Çıkamaz Derler Ya Hani, Doğrudur Bu Lâkin Geçmişini Bilip Ders Çıkaran Geleceği Sağlam İnşa Eder Sözü Haktır Ve Elbette Hakikattir.” Cümleleriyle Devam Eden Taylan: Vatan İçin Kan Verdiyse, Canından Geçtiyse ve Bugün Burada Olmamıza Kimler Vesile Olduysa Hepsine Binler Rahmet Dileyerek Sözlerine Son Verdi.

“GENÇLERE VE EĞİTİME DEĞER VERİYOR”

Gençlere ve Eğitime Önem Veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya da Teşekkür Eden Taylan, “Tuzla Marina İle Adeta Yeni Bir Şehir İnşa Edip, Kitap Fuarı İle de Kitapla Nesilleri İnşa Etmek İçin Çaba Sarf Eden; Gençlere ve Eğitime Değer Veren Dr. Şadi Yazıcı’ya Sonsuz Teşekkür Ederim” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ENGELSİZ YAZAR ERSİN ATA OKURLARI İLE BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP