DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

NOTERE GEREK YOK GÜMÜŞHANELİLERİN SÖZÜ SENETTİR, İNSANLARI ADAM GİBİ ADAMDIR

Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Gecelerin 5’cisine Ev Sahipliği Yapan Gümüşhaneliler Yöresel Sanatçıları Yaşar Kaynak’ın Türküleriyle Salonu Doldurdu. İsmail Cumhur, Özkan Pekin İle Coştu. Kemençenin Bam Teli Horonun Ayak Sesleri Tuzla’dan Gümüşhane’ye Kadar Ses Getirdi.

Tuzla Gümüşhaneliler Gecesine AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyon Başkanı (GÜDEF) Tahsin Söğüt Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci AK Parti Kürtün İlçe Başkanı Yalçın Bayrak Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk Serhan Kural Kürtün Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Düzgün MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu Özkürtün Eski Belediye Başkanı Yakup Turgut Tuzlada Yaşayan Çok Sayıda Gümüşhaneliler Katıldı.

Tuzla Gümüşhaneliler Platform Başkanı Cevdet Alemin Diğer Gümüşhane Köy Dernek Başkanları ve Kadın Kollarını da Yanına Alarak Gecenin Açılış Konuşmasında Hazirunu Selamladıktan Sonra Saygıdeğer Gümüşhaneli Hemşerilerim Tuzla Belediyemizin Katkılarıyla Bu Sene 7.cisini  Düzenlemiş Olduğumuz Tuzla’dan Anadolu’ya Programında Aramızda Olduğunuz İçin Gururluyuz Hoş Geldiniz Saygı ve Sevgilerimi Sunuyorum Şeklinde Seslendi. Başkan Alemin Konuşmasına 7 Yıl Evvel Tuzladan Anadoluya Kalkan Aydınlık Treninde DOSTLUK BİRLİK BERABERLİK KÜLTÜRLER KAYNAŞMASI DAYANIŞMASI GİBİ KONULARDA ÖNCÜLÜK EDEN YOL GÖSTEREN BU DOSTLUK TRENİNİN DURMADAN YOLA DEVAM ETMESİNE BÜYÜK KATKILARI OLAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN DR.ŞADİ YAZICI BEYFENDİYE GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ OLARAK SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

CEVDET ALEMİN’DEN DEV PROJE

Gümüşhane’liler Dernek Yönetimi Olarak Üç Sene Evvel Çıkmış Olduğumuz Bu Kutlu Yolda Bizlerden Hiçbir Zaman Desteğinizi Esirgemediniz. SAĞ OLUN VAR OLUN. Sizlerin Bizlere Bu Desteği Oldukça Bizler Devamlı Olarak Her Seferinde Daha İyisini Yapmak İçin Çalışıyoruz Çünkü Sizler En İyilerine Layıksınız. Yönetim Kurulumuz İle Geçen Hafta Yapmış Olduğumuz İstişare Toplantısında Artık Stratejik Hedeflerimizin Olmasını Gümüşhane Derneği Olarak Artık Bir Arsamızın Olmasını Bizim Belirleyeceğimiz Sosyal Alanlar (Düğün Salonu, Dernek Lokali Vb)Gibi Yerlerimizin Yapma Vakti Geldiğine Kanaat Getirdik. Ben Dernek Başkanı Cevdet Alemin Olarak İlk İşim Dernek Arsa Alımı İçin 20 Bin Derneğimizin Halk Bankasında Bulunan Hesabımıza Yatırıp Makbuzumu da Dernek Haberleşme Panomuz da Yayınlayacağım. Sizlerden de Ricamız Gücünüz Yettiği Kadar Maddi Anlamda Bizlere Destek Vermenizdir. Bundan Sonraki Hedefimiz Bu Doğrultadır Sevgi Hemşerilerim Sözü Uzatmadan Şairin de Dediği Gibi “NOTERE NE GEREK SÖZÜ SENETTİR, KIVIRMAZ BİR YERDE AÇIK VE NETTİR, ÜLKENİN HARCIDIR TUTAR KENETTİR GÜMÜŞHANE’LİDE MAYA SAĞLAMDIR, İNSANLARI ADAM GİBİ ADAMDIR “ Açıklamalarında Bulundu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Gümüşhanelilere Seslenirken NOTERE NE GEREK Var Gümüşhanelilerin Sözü Senettir Adam Gibi Adamlardırlar Yıllardır Biliriz Sözleriyle Başladığı Konuşmasında Başkan Cevdet Alemin ve Yönetimini Tebrik Etti. Yaklaşan Referandum Öncesi Gümüşhaneleri de Bilgilendirdi Konuşmasının Sonunda Dernek Başkanı Cevdet Alemin Başkan Yazıcı’ya İsmi Yazılı Gümüşhanespor Forması ve Yöresel Ürünlerden Oluşan Sepet Hediye Etti.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül Yaptığı Konuşmada Referandum Hakkında Ehliyet Kursuna Giden Direksiyon Eğitimi Alan Sürücü Adayını ve Hocasını Tarif Ederek Örnek Verdi Direksiyonda ki Aday Hata Yaparsa Yan Tarafta Direksiyon Hocası Müdahale Eder 17-25 Aralıkta Müdahale Etmeye Çalışanları Araçtan Atan Gümüşhaneliler 15 Temmuzda da Müdahale Etmek İsteyenleri Araçtan Atarak Devletinin Reisi Cumhur’un Yanında Olmuştur Artık Dış Güçlerin Müdahale Etmemesi İçin 16 Nisanda Güçlü Bir Türkiye İçin GÜCÜMÜZ MİLLET KARARIMIZ EVET Açıklamalarında Bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TRABZONLULAR HORONLA TUZLA’YI SALLADI

HIZLI YORUM YAP