DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

ÖMER DÖNGELOĞLU’NUN SON PROGRAMI

Gönül İkliminin Güzide Çiçeklerinden Birini Daha Ebediyete Gönderirken, Sevgi Dolu Sözleri ve Herkes İçin Ettiği Duaları Yüreklerimizde Silinmeyecek İzler Bıraktı.

Tuzla’da Ramazan Etkinlikleri İle Yıl İçinde Düzenlenen Sohbet Programlarına Katılarak Sevdikleri İle Bir Araya Gelen Ömer Döngeloğlu, Bu Senede Sevenlerini Yalnız Bırakmamak İçin Tuzla’da Ramazan Etkinliklerine İştirak Etmişti.

Ömer Döngeloğlu, Katıldığı Son Programında “ Bir Değil, Belki Birkaç Nesilde Bir Görülecek Ender Bir Olayla Bu Yıl Ramazan Ayı’nı Biraz Keder ve Hüzünle Karşıladık. Virüs İmtihanıyla Baş Başa Kaldığımız Bu Günlerde, Bizler Sizlerin Evlerinize Bu Programlarla Misafir Oluyoruz.” Sözleriyle Sohbetine Başlamıştı.

ALLAH’A ÇOK DUA EDERSENİZ O SİZİN DUANIZI GERİ ÇEVİRMEZ

Bilim İnsanları Hangi Dinden, Irktan Olursa Olsun Evde Kal Diyorlar. Bayramı Bayram Gibi Yapmak İçin Evde Kalalım. Türkiye Sağlık Alanında En Önde Ülkelerden Biri. Siz Dua Edin Allah’ın Kapısında Durun. Allah’a Çok Dua Ederseniz O Sizin Duanızı Geri Çevirmez.

BU SALGIN BİR İMTİHAN

Bu Virüs Salgının İbadete Dokunan Yönü de Var. Teravih, Yatsı Namazlarını Evde Kılabiliriz. Bu Ramazan En Çok Kuran Okuyacağımız Sene Olsun. Bu Salgın Bir İmtihan. Allah’ın Haberi Olmadan Başımıza Hiçbir Şey Gelmez. Pek Çok Esnaf Dükkan Kapattı. Zor Durumda Olanlara Yardım Edelim. Sokakta Kalan Kedi, Köpek ve Kuşlar da Bize Emanet. Hayvanlara Karşı da Merhametli Olalım. Bu Süreçte Herkes İçin Azap Olmayacak Bazılarının Dereceleri Yükselecek.

Bu Bayram, Bayramlaşmaları da Telefon ve Benzeri Şekilde Yapalım. Bu Zorluklarda Bizlerin İyi ve Merhametli Yönlerimiz Ortaya Çıkıyor. Bu Hastalık Gelip Geçecek. Kimseye Kibirli Bakmayalım. İsrafı Azaltalım. Vaktimizi Boşa Harcamayalım. “ Diyerek Herkesi Tedbirli ve Temkinli Olmaya Çağırmıştı.

Dua ve Temennilerle Sohbetini Tamamlayan İlahiyatçı, Yazar ve Gönül İnsanı Ömer Döngeloğlu, Katıldığı Bu Son Program İle Sevenlerine de Veda Etmiş Oldu. Ramazan Ruhunu Hoş Sohbetiyle Yüreklere Nakşettiren Ömer Döngeloğlu’nun Katıldığı Son Program Videosu, Tuzla Belediyesi Resmi Youtube Sayfasında Yayına Alındı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kıymetli Gönül İnsanı Ömer Döngeloğlu’nun Ölümünden Duyduğu Derin Üzüntüyü İfade Ederken, “ Hocamızın Hastaneye Kaldırıldığını Üzülerek Öğrenmiştim. Kendisiyle Kadir Gecesi Yayına Alınmak Üzere Çekilen Özel Programını Anısına Sayfamızda Yayına Aldık. Hocamızın Ölümü Bizi Derinden Üzdü. Kendisine Allah’tan Rahmet, Tüm Sevenlerine Baş Sağlığı Diliyorum.” Sözleriyle Duygularını İfade Etti.

Tuzla Belediyesi Resmi Youtube Sayfasında Tuzla’da Ramazan Etkinlikleri Yayınlanmaya Devam Ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=w9MScfB226o&t=979s

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICIYLA HALK MECLİSİ SOSYAL MEDYADA

HIZLI YORUM YAP